vrijdag 21 juli 2017

Julie | Friday Nails #144 – Urban Turqoise

http://www.verodoesthis.be/2017/07/julie-friday-nails-144-urban-turqoise.html


Voor de Friday Nails van vandaag heb ik weer een lakje gekozen dat ik leen van Eva. Zelf heb ik niet zoveel kleurtjes van Maybelline dus ik vond het fijn deze eens te kunnen uitproberen. Hij komt uit het Color Show gamma en kreeg de naam ‘120 Urban Turqoise’. Waarom hij urban zou zijn weet ik niet maar turqoise is in ieder geval wel de goeie kleur. Ik vind zulke lakjes altijd erg mooi en heb er zelf enkele in die kleur van andere merken. Benieuwd hoe deze het doet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!Het flesje ziet er leuk uit al vind ik het altijd jammer dat je de kleur pas ziet als je het flesje neemt. Goed, dit is bij de meeste nagellak zo dus geen specifiek verwijt aan het adres van Maybelline. Het is een basic flesje waar je duidelijk het merk, de kleur en de collectie uit kan afleiden. Ik kan er weinig anders over zeggen omdat het uiterlijk zo simpel is maar het hoeft natuurlijk ook niet altijd met toeters en bellen te zijn.Het kwastje van deze nagellak ziet er degelijk uit. De haartjes lijken iets breder te worden naar boven toe maar zien er verder vrij standaard uit. De dop is vrij dik en rond maar toch ligt deze goed in de hand. Je kan nauwkeurig werken met dit soort kwastjes en dat is voor mij toch wel belangrijk. De haartjes vormen zich goed naar je nagel, waardoor je al in een drietal strookjes klaar bent met een eerste laag.Eerst en vooral is de kwaliteit van mijn eigen nagels niet optimaal op het moment waarop ik deze foto’s genomen heb. Je ziet duidelijke oneffenheden aan mijn middelvinger. Dit heeft niks met de nagellak zelf te maken want zoals je kan zien doet hij het op mijn andere vingers gewoon prima. Ik vind het kleurtje zelf erg tof en zie het mezelf nog wel dragen. Vroeger droeg ik meer van dit soort tinten. De kleur doet me echt aan de zee denken en dat geeft meteen een vakantiegevoel! Hij dekt eigenlijk al perfect met één laag maar om de houdbaarheid te verlengen, gebruik ik toch altijd twee lagen als ik mijn nagels lak. Voor de foto’s doe ik dit ook altijd zodat je kan zien of er ook een verschil zit in het resultaat met een extra laag.
Een tweede laag ziet er nog meer glanzend uit dat de eerste. Ik vind dit echt een prachtig kleurtje en zoals je kan zien is nu ook mijn middelvinger egaal gelakt. Echt fijn dat je met twee lagen van deze nagellak gewoon je nagels opnieuw kan doen stralen. Hij werkt erg netjes aan de randjes en dat maakt me altijd blij. Ik heb de houdbaarheid niet kunnen testen maar hij ziet er echt erg goed uit vind ik. De droogtijd is normaal en ik zou deze echt in elk seizoen van het jaar kunnen dragen. Leuk dat ik deze eens kon uitproberen. Ik ben nu alvast benieuwd naar de andere kleuren uit het Color Show gamma van Maybelline!

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie ervaring met nagellak van Maybelline? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten