vrijdag 14 juli 2017

Julie | Friday Nails #143 – Pretty Little Thing

http://www.verodoesthis.be/2017/07/julie-friday-nails-143-pretty-little.html

Ik wou in de titel al bijna Pretty Little Liars typen, puur uit gewoonte. Het is toch zonde dat de serie gedaan is, niet? Maar goed, geen PLL vandaag maar wel PLT. Pretty Little Thing is namelijk de naam van dit snoeproze nagellakje. Het is van Essence en komt uit The Porcelains collectie. Of het er op mijn nagels even mooi uitziet als porselein wou ik natuurlijk wel graag ontdekken. Ik vind zulke roze kleurtjes ideaal voor de zomermaanden. Ben jij ook benieuwd naar deze tint? Lees dan zeker verder!Het flesje zelf ziet er weer helemaal typisch Essence uit. Ik vind hun kleine flesjes eigenlijk best wel schattig. Ook vind ik het handig dat er op de dop alvast de naam van de collectie staat. Ze hebben namelijk ook een heleboel top coats en verschillende finishes. Zo heb je ook nog The Nudes, The Jelly’s, The Metals… en op deze manier kan je ze toch snel van elkaar onderscheiden. Of porselein nu echt een trend is weet ik niet maar ze spelen in ieder geval goed in op alle trends die er zijn. Het is een liefelijk roze tintje dat bijna iedereen wel zo staan, indien je houdt van zulke lichte kleurtjes.Het kwastje ziet er weer helemaal prima uit. Ik lak mijn nagels echt super graag met de kwastjes van Essence. Je knoeit haast niet en ze hebben een perfecte dikte en lengte. De haartjes staan netjes op een rij en zijn recht afgesneden. Je kan heel precies werken met die kwastje en dat heb ik zelf wel nodig. Voor de prijs van een Essence lakje kan je ze eigenlijk niet laten liggen. De kwaliteit is volgens mij één van de betere in vergelijking met andere budget merken.Dit is hoe het kleurtje er op mijn nagels uitziet. Het is echt die typische Barbie roze kleur. Let niet op de oneffenheden, die liggen niet aan de nagellak maar aan de slechte staat van mijn nagels op het moment dat ik deze foto’s ging nemen. Mijn ringvinger had hier het minste last van dus daar zie je dat het een mooie effen kleur is die een duidelijke glans heeft. Ik vind dit kleurtje wel mooi maar zie het mezelf niet super vaak dragen. Soms hou ik meer van pastelkleuren en af en toe mag het dan weer wat feller zijn. Alles hangt af van mijn stemming op dat moment!
Bij een tweede laag zie je dat de kwaliteit duidelijk beter is. Nu zijn de oneffenheden verdoezelt en zie je mooi hoe het kleurtje is op mijn nagels. Ik vind een tweede laag eigenlijk altijd wel mooier omdat je zo meer de intensiteit kan opbouwen. Bij het zien van dit kleurtje krijg ik onmiddellijk zin in snoepjes omdat het zo’n snoeperig kleurtje is. Over de houdbaarheid kan ik je helaas niks vertellen maar bij Essence ben ik hier over het algemeen wel tevreden over. De droogtijd is gemiddeld, dus niet super snel maar ook niet erg traag.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Zouden jullie het zelf dragen of kiezen jullie voor iets totaal anders? Laat het me weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: