woensdag 12 juli 2017

Julie | Deauty Box Juni

http://www.verodoesthis.be/2017/07/julie-deauty-box-juni.html

Eerst en vooral even mijn excuses voor mijn blogpauze. Ik kan niet beloven dat ik voor 100% terug ben omdat ik het nog steeds moeilijk vind om elke keer weer motivatie te vinden. Ik zit gewoon even in een blogdipje en had twee weken geleden ook persoonlijke redenen om niet te bloggen. Maar goed, over naar de orde van de dag. De Deauty box die ik telkens op het einde van de maand binnen krijg, was deze keer echt aan de late kant. Aangezien ik toch niet aan het schrijven was, was dit gelukkig niet zo erg deze keer. Ik was wederom benieuwd naar de inhoud en deze laat ik vandaag aan jullie zien!Zoals jullie kunnen zien, zijn het deze keer alweer slechts vier producten. Ik mis toch wel de tijd dat het standaard vijf of zelfs zes producten waren die ik kon ontdekken in mijn box. Op het eerste zicht zie ik slechts één full size maar het kan dat de overige gewoon kleine verpakkingen hebben. Ik overloop even de inhoud:

-      Batiste Droogshampoo Cherry – 50ML (Full size: 200ML - €5.49)
-      Kueshi Pure & Clean Micellair Water – 200ML (Full size: 200ML - €12.95)
-      Kueshi Regenerist Emulsion Cream – 30ML (Full size: 50ML - €31.95)
-      Balance Me Radiance Face Mask – 30 ML (Full size: 75ML - €24.10)

Het is inderdaad slechts één full size verpakking. Overigens zat het masker van Balance Me al eens eerder in een Deauty Box. De waarde van deze box is €43.13. Dat is geen slecht getal natuurlijk, al is dit vooral dankzij de gezichtscrème die al bijna de helft van dit bedrag voor zich neemt. Ik werd bij het eerste aanzicht op deze box niet meteen omver geblazen maar ik wou natuurlijk wel alle producten even van dichterbij bekijken.“Neem deze Batiste droogshampoo in handig reisformaat overal mee naartoe want hij helpt tegen vet en futloos haar en geeft het haar een boost, zonder het gebruik van water (ideaal in deze droge tijden). Met zijn rijke kersengeur revitaliseert hij het haar en geeft het meer volume en textuur. Het haar zal er direct schoon en fris uitzien en voelen en bovendien ruikt Batiste droogshampoo ook nog eens heel erg lekker. Tip: gebruik een beetje droogshampoo alvorens je haar te stylen, zo blijft jouw kapsel perfect zitten bij een nachtje stappen.”

Het zijn inderdaad droge tijden geweest en de box van deze maand staat in het teken van de droogte. Er zat al vaker een kleine droogshampoo van Batiste in een Deauty box en ik heb het er ondertussen wel mee gehad. Ergens vind ik het wel handig omdat ik deze dan telkens mee op vakantie kan nemen maar ik kan deze ook gewoon bij Kruidvat zelf gaan kopen. Het is geen verrassend item meer in de box en dat is wel jammer. De kersengeur vind ik wel lekker gelukkig dus dat is een meevaller. Een droogshampoo maakt je haren stugger, waardoor je betere grip hebt op je haren als je bijvoorbeeld een vlecht wil maken. “Kueshi micellair water is een 3 in 1 reinigingsproduct. Het is een make-up remover, reiniging en lotion in 1. Een micel lift als een soort magneet vuil en onzuiverheden omhoog, waardoor make-up, overmatig tal en onzuiverheden in één handeling worden verwijderd. Een verfrissend en zacht reinigingswater die de huid zuivert, verzacht en hydrateert. Dit product is geschikt voor iedereen, ook de meest gevoelige huidtypen. Breng ’s ochtends en ’s avonds aan met behulp van een wattenschijfje. Naspoelen is niet nodig.”

Micellair water is iets dat plots een hype geworden is een hele tijd geleden. Ondertussen heb ik al veel verschillende merken geprobeerd. Kueshi zat al eens eerder in een box maar dan met andere producten. Met dit product ben ik wel oprecht blij omdat het voor mij een vrij onbekend merk is plus een micellair water komt altijd wel van pas. Ik reinig er mijn gezicht dagelijks mee in de ochtend en ook ’s avonds gebruik ik het regelmatig om mijn make-up er mee af te halen. Ik ben nu nog bezig aan een ander flesje maar deze wordt de volgende om uit te proberen.“Regenerist emulsion cream is een dagcrème speciaal voor de drogere huidtypen. De rozenbottelolie in deze crème werkt genezend op de huid terwijl het slakkenslijm extract herstellend werkt op rimpels, puitjes, littekens en andere huidoneffenheden. Deze crème bevat een SPF 15 zodat de huid wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van de zon.”

Ik kom bijna om in de dagcrèmes dus ik had deze extra tube niet meteen nodig. Nu goed, dat kan Deauty niet weten. Ik vind het wel leuk om weer een totaal ander product van Kueshi te kunnen testen, zo krijg je toch een goed beeld van een merk. Ik schrok wel even van het ‘slakkenslijm extract’… Klinkt niet zo smakelijk om op je gezicht te smeren, wel? Maar goed, zolang het zijn nut heeft, is het mij allemaal prima. Het is positief dat de dagcrème een SPF bevat, maar erg hoog is deze niet. Ik ben benieuwd of deze fijn is voor mijn huid.
“De hitte heeft toegeslagen waardoor we voor de Balance Me producten niet konden kiezen welke referentie we in de box zouden steken deze maand. Ze zijn namelijk allemaal niet te versmaden. We hebben het lot laten beslissen welk product in jouw box is beland. Misschien heb je een product uit het Rose Otto gamma, wat gemaakt is met rozenolie, gekend voor zijn kalmerende effect. Heb je een product uit het Radiance gamma, dan kan je genieten van een extra laagje bescherming en versteviging. Of heb je de Tinted Wonder Eye Cream dan kan je fijne lijntjes en donkere kringen subtiel wegwerken. Wat je ook in je box hebt, je zal van dit fantastische product houden. De waarde van de travel size is gemiddeld €7.

Ik had al zo’n vermoeden dat dit product al eens eerder in een box had gezeten en dat klopt. Ik heb dit masker al in huis en dat is dan ook de reden dat ik deze nieuwe tube aan een vriendin heb gegeven als extra verjaardagscadeau. Het liefst had ik het product uit het Rose Otto gamma geprobeerd want ook de Tinted Wonder Eye Cream heb ik al eens geprobeerd en die vond ik maar niks. Het masker is op zich best fijn maar ik heb mijn vorige tube nog niet eens opgemaakt. De waarde van deze travel size is overigens €9.64 dus dat is dan wel een meevaller.

Zoals jullie kunnen zien heb ik wederom gemengde gevoelens over deze box. Hij is niet slecht maar verrassend is hij ook niet echt. De droogshampoo komt nog wel eens van pas, de micellair water zal ik zeker gaan gebruiken, net zoals ik ook de dagcrème wel een kans zal geven. Het masker heeft een nieuwe thuis gevonden en ik hoop dus dat Karen hier nog plezier aan zal beleven! 

Wat vinden jullie van de inhoud van deze box? En hebben jullie zelf ook een abonnement op een beauty box? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: