woensdag 19 juli 2017

Julie | Boozyshop Unicorn Brushes

http://www.verodoesthis.be/2017/07/julie-boozyshop-unicorn-brushes.html

Onlangs liet ik jullie zien dat ik via Boozyshop de Artistry Set kwasten had besteld aan een korting van maar liefst 69%. Tegelijkertijd bestelde ik ook de Unicorn Brushes. Deze zagen er onweerstaanbaar uit en ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe kwastenset die zowel kwasten voor het gezicht als voor de ogen had. Normaal betaal je deze €34.95 maar ik kocht hem aan de helft van de prijs. Ik heb al wel eens gelezen dat je deze set bij Alieexpress nog goedkoper kan shoppen, maar ik weet niet 100% zeker of het dan over identiek dezelfde kwasten gaat. Ik was erg benieuwd naar de kwaliteit en hopelijk zijn jullie dat ook want ik vertel er hieronder alles over!De kwasten werden geleverd in een mooi wit tasje. Ik had al eens eerder kwasten op Boozyshop besteld en die zaten toen in exact hetzelfde tasje. Ik vind deze wel handig om eens mee te nemen op vakantie of in je handtas. Meestal stop ik hier dan ook effectief mijn kwasten in, maar je kan hem ook perfect gebruiken om je make-up in mee te nemen. Deze set bevat tien kwasten, vijf voor het gezicht en vijf voor de ogen. Een ideale mix, zoals je hierboven kan zien. Bovendien zien ze er super leuk uit dankzij de Unicorn kleurtjes en de vorm van de onderkant. De haren zelf zijn heel erg wit, al zal dit niet lang zo blijven. Toch vind ik dit wel handig omdat je zo ook echt kan zien of je ze helemaal proper hebt gekregen na het wassen. Ik wou deze set erg graag omdat ik nog geen fan brush had en graag wat nieuwe kwasten wilde om oogschaduw mee aan te brengen. De eerste kwast die ik vastnam was deze Powder/Blush Brush. Ik heb hem dan ook gebruikt om poeder mee op mijn gezicht aan te brengen. Na mijn foundation gebruik ik altijd gekleurd poeder om het geheel te setten. De haartjes van deze kwast zijn erg zacht en voelen ook erg luchtig aan. Ik vond deze best prima om poeder mee aan te brengen maar voor blush vind ik hem iets te groot. Hij neemt goed poeder op en brengt het product mooi aan.De tweede kwast die ik er uit koos, is deze Angled Face Brush. Ik vind zulke scheef afgesneden kwasten wem erg fijn werken om blush of bronzer mee aan te brengen. Ook deze haartjes zijn erg zacht en luchtig. Je kan op de foto zien dat ze vrij dun zijn maar toch werk hij best oke. Er zit wel wat veel ruimte tussen de haartjes om stevig te zijn, maar om een subtiel resultaat te verkrijgen, werkt deze wel fijn.De Flat Angled Contour is de derde kwast uit deze set. Doordat hij ‘flat’ is, zijn de haartjes al een stukje steviger. Als je er met je vinger overheen gaat, voelen de haartjes nog steeds zacht aan maar ze zijn moeilijker opzij te duwen. Ook deze kwast vind ik geschikt om bronzer mee aan te brengen. Je kan hem eventueel ook voor blush gebruiken maar als ik dan moet kiezen, zou ik dat met de vorige kwast doen.Als vierde kwast heb ik hier de Flat Contour Brush. Deze vind ik fijn om bronzer mee aan te brengen op kleinere oppervlaktes, zoals mijn neus. Het verschil met de angled versie is dat deze haartjes een stuk korter zijn en ook behoorlijk stevig. Je kan er dus een scherpere contour mee aanbrengen. Wederom zijn de haren zacht, maar zoals je kan zien al een stuk steviger dan bijvoorbeeld de angled face brush.Als laatste gezichtskwast heb ik hier de Precision Fan Brush. Ik was erg benieuwd naar deze kwast maar ik kan je al meteen vertellen dat ik hem ontzettend vind tegevallen. De haren zijn zacht maar totaal net stevig. Het lijkt wel of de haartjes slechts op één rij naast elkaar staan en je kan er haast door kijken. De kwast neemt weinig tot geen product op waardoor het erg moeilijk is om hier een goed resultaat mee te verkrijgen. Ik wou deze gebruiken voor highlighter maar ik krijg geen zichtbare glans op mijn gezicht met deze kwast. De haartjes zijn te lang, te dun en te slap. Overduidelijk de slechtste kwast uit deze set tot nog toe.Wat ik eigenlijk wel jammer vind, is dat er op de kwasten zelf geen naam gedrukt staat. Je moet dus echt goed het verschil kunnen zien of zelf uitzoeken welke kwast waarvoor geschikt is. Op de website staat enkel een opsomming in een lijstje op willekeurige volgorde met de namen. Als ik me niet vergis, zou dit de Concealer Brush moeten zijn. Om eerlijk te zijn gebruik ik haast nooit een kwast om concealer mee aan te brengen maar ik zou deze gewoon ook voor oogschaduw gebruiken. De haartjes zijn vrij luchtig maar nemen wel prima product op.Het verschil onderling is vrij klein, maar dit zou dan de Tapered Blending Brush moeten zijn. Ik gebruik altijd een blendingkwast om mijn oogschaduw mee te vervagen of om een overgangskleur aan te brengen in mijn arcadeboog. Deze kwast is zacht genoeg voor de ogen en stevig genoeg om oogschaduw mee aan te brengen. Wat mij betreft is dit een prima kwast. Op deze foto zie je een klassieke Eyeshadow Brush. Hiermee breng je super makkelijk oogschaduw aan op je gehele ooglid of meer op het stuk richting je wenkbrauwbot. Ik vind deze kwast fijn werken. De haartjes zijn zacht en ze zijn opnieuw vrij luchtig. Toch kan je hiermee goed aan de slag om precies te werken. Van dit soort kwastjes kan je er nooit genoeg hebben!Deze Classic Shader vind ik zelf ook een erg fijne kwast van vorm. Hij is lekker stevig en de haartjes zitten kort op elkaar. Hiermee kan je perfect oogschaduw aanbrengen op je hele ooglid of juist plaatselijk in je binnenste ooghoek. Ik hou van dit soort kwasten en ben erg blij dat deze in de set zit. Zulke kwastjes zijn ook geschikt om creamy oogschaduw mee aan te brengen of juist om losse glitters mee op je oogleden te drukken.
Als laatste kwast uit deze unicorn set heb ik nog deze Medium Eyeshadow kwast voor jullie. Het is een iets kleinere kwast dan de klassieke versie van deze kwast. Ik vind deze ideaal om kleur mee aan te brengen in je buitenste ooghoek omdat je daar toch iets preciezer te werk mee moet gaan. Hij is klein, stevig en neemt de oogschaduw goed op. Een erg fijne kwast om te hebben in deze set.

Ik ben over het algemeen zeer tevreden met deze set. Zeker als je hem in korting kan kopen is hij de moeite om aan te schaffen. De Fan Brush valt ontzettend hard tegen maar ik ben zeker blij met de oogschaduwkwasten. Ook de contour brushes zijn fijn in gebruik en zou ik aanraden. En natuurlijk zien ze er ook super leuk uit! Wat vind jij van deze kwastenset? Zou jij overwegen om ze aan te kopen? Laat zeker je mening achter in de comments!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten