zondag 4 juni 2017

Julie | Maskerreview – Rituals Your Wonder Masker

http://www.verodoesthis.be/2017/06/julie-maskerreview-rituals-your-wonder.html

Een van de nieuwste producten bij Rituals is het Your Wonder Mask. Met zo’n naam maak je mij natuurlijk heel benieuwd. Ik kocht het dan ook meteen en ging er snel mee aan de slag. Voor een prijs van €29.50 krijg je een grote pot van 70 gram met poeder, een kommetje en een kwast om het masker mee aan te brengen. Je kan dit voor vele applicaties gebruiken en je komt dus ook best een tijd toe met dit masker. Het is een 100% natuurlijk masker dat diep reinigend werkt en al je onzuiverheden doet verdwijnen. Benieuwd hoe dit masker werkt? Lees dan zeker verder!Ik geef jullie nog even de officiële uitleg van Rituals mee: “100% natuurlijk zuiverend gezichtsmasker. Dit reinigende gezichtsmasker helpt onzuiverheden en afvalstoffen te verwijderen, exfolieert dode huidcellen en stimuleert de cel vernieuwing. Het resultaat: een diep gereinigde, zachte en egale huid. Bevat zuiverende Ghassoul poeder, pure Kaoline, reinigende zwarte modder en Bamboe Houtskoolpoeder wat bekend staat om zijn anti-oxiderende werking. Zeer geschikt voor de vette en onzuivere huid.” 

Ik heb zelf niet zoveel last van een vette huid maar af en toe wil ik toch mijn gezicht grondig zuiveren om het nadien weer te kunnen hydrateren. Ik was dus zeer benieuwd naar de werking van dit masker.De werking staat duidelijk uitgelegd op de verpakking. Ik vind het zo cool om zelf het masker te maken, zo lijkt het wel alsof je zelf een product aan het creëren bent. Je hebt niet zoveel product nodig voor een keer gebruiken, je komt dus minstens tien keer toe met deze pot, als het niet vaker is. Wat dat betreft is de prijs dus nog redelijk vind ik.

Hier nog even de ingrediënten: KAOLIN, SEA SILT, SODIUM BICARBONATE, CHARCOAL POWDER, CITRIC ACID, CYCLODEXTRIN, MOROCCAN LAVA CLAY, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL.Ik vind het echt super tof bedacht van Rituals. Alle benodigdheden kan je in de verpakking terug vinden. Je krijgt er een kommetje bij om de poeder in te doen, waarna je het kan omtoveren tot een vloeibare substantie die je dan op je gezicht aanbrengt met de bijgeleverde kwast. Je kan het potje nadien super snel terug schoon maken door het af te spoelen. 
En dit is dan hoe het er uit gaan zien. Zoals je hierboven kan zien, zit er echt veel product in de pot. Je hebt echt slechts een kleine hoeveelheid nodig om je masker te maken. Wanneer je enkele druppels water toevoegt aan de poeder, hoor je het meteen knisperen en belletjes maken omdat het een mousse wordt. Je kan het best de kwast gebruiken om het een beetje te mengen met elkaar, zodat je nadien het masker meteen kan aanbrengen op je gezicht. Ik vind het systeem echt erg vernieuwend! Het poeder heeft geen echte geur en dat vind ik wel fijn zo. 
Het masker brengt super fijn en vlot aan want de kwast is echt super. Het masker voelt fris aan op de huid en droogt nadien hard op, zoals je op de foto’s kan zien. Eerst is het een gladde donkergrijze substantie, nadien een echt hard en lichtgrijs masker. Ik vond het gek dat je echt plooitjes kan duwen in het masker wanneer het hard is en dat het niet meteen begon te breken of scheuren. Je kan wel je gezicht niet meer echt bewegen, vandaar ook de serieuze uitdrukking op mijn gezicht. Het verwijderen gaat vlot omdat het masker in aanraking met water terug soepel wordt. Je wast het dus best gewoon af met wat lauw water en een washandje. Mijn huid voelde nadien strak aan en lichtjes trekkerig maar vooral heel erg proper. Ik had echt een goed gevoel na dit masker en heb het ondertussen al enkele malen opnieuw gebruikt. Wat mij betreft is dit een aanrader!

Wat vinden jullie van dit vernieuwende masker van Rituals? Zou je het zelf ook willen proberen? Ik ben zeer benieuw naar jullie mening!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk systeem ! Zelf ben ik daar denk ik iets te lui voor om dat steeds te moeten mengen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ik vind het net wel leuk om er mee bezig te zijn! :-)

      Verwijderen