vrijdag 23 juni 2017

Julie | Friday Nails #142 – See You In My Dreams

http://www.verodoesthis.be/2017/06/julie-friday-nails-142-see-you-in-my.html

In de Friday Nails van deze week heb ik een speciaal lakje voor jullie. Deze keer wil ik jullie een top coat laten zien van Essence. Als ik me niet vergis zat deze in de Advent Kalender van vorig jaar en heb ik hem nu pas voor het eerst getest. Hij zou een Galaxy Lights Effect moeten hebben en kreeg de naam ’05 See You In My Dreams’. Ik was zeer benieuwd naar het resultaat van deze top coat en wou heb dan ook meteen proberen. Het is er nooit eerder van gekomen omdat ik voor mijn werk geen speciale effectjes op mijn nagels mag hebben. Benieuwd of ik tevreden ben met het resultaat? Lees dan zeker verder!Het ziet er een licht kleurtje uit in de verpakking maar ik zie al wel meteen een mooie roze en paarse gloed er doorheen komen. Ik hou wel van de galaxy kleuren al heb ik verder niks met het heelal. Het is een klein flesje dus ideaal om dit soort top coat eens uit te proberen. Ik vind het ook handig dat ze op de dop al meteen vertellen wat het effect zou moeten zijn, zo hoef je niet te twijfelen of je het juiste flesje te pakken hebt. Ik hou wel van speciale top coats maar dan niet zo van de chunky glitters omdat die zo moeilijk te verwijderen zijn. Deze ziet er echter erg zacht en makkelijk uit.Het kwastje ziet er verder prima uit, net zoals we gewend zijn van Essence. Ondanks de korte dop, zijn de haartjes voldoende lang en steken ze nergens uit. Ze zijn vrij recht afgesneden al kan je hier en daar een klein verschil opmerken. Meteen wanneer je het kwastje uit het potje haalt, zie je opnieuw die mooie roze en paarse gloed. Ik vind deze kwastjes erg fijn lakken en daarom ook mooi foutloos.Als basiskleur koos ik voor ‘Dark Grey’ van Rituals. Ik heb sinds kort een nagellamp in huis en een gel basis en top coat. Daarom kon ik nu deze special effect topper proberen en hem meteen weer verwijderen. Dit kleurtje mag dan wel de kleur ‘grey’ in zijn naam hebben, voor mij is het toch echt een bruine kleur met een grijze tot paarse ondertoon. Ik vind dit kleurtje mooi maar niet echt zomers. Wauw! Met één simpel laagje van deze top coat is dit alvast het resultaat. Ik vind dit echt ontzettend mooi! Ik snap meteen waarom Essence dit Galaxy Lights noemt. Je ziet duidelijk een mix van roze, paars en blauw en in combinatie met de bruine basiskleur die ik gebruikt heb, is het resultaat echt super intens. Ik vind dit echt een van de mooiere toppers die ik ooit al geprobeerd heb. Ik was wel benieuwd of een tweede laag het nog mooier zou maken of het resultaat dan te fel zou zijn…Nu ziet de kleur er helemaal licht en lila uit. Ik vind dit ook echt prachtig maar niet per se nodig om een mooi resultaat te bekomen. Afhankelijk van de kleur die je als basis gebruikt zou ik kiezen of je voor één of twee lagen gaat. Bij de kleur die ik gebruikt heb, zou ik het misschien bij één laagje houden omdat je dan het ‘donkere’ van de galaxy nog een beetje ziet. Twee lagen kan ook perfect want lelijk is het zeker niet! Ik ben zeker verrast door de goeie dekking van deze top coat. Vaak moet je drie of vier lagen gebruiken, wil je dat er iets te zien is van het effect. Bij deze is één laagje dus al voldoende!
Om het verschil goed duidelijk te maken, heb ik geprobeerd om mijn linker- en rechterhand beiden op foto te krijgen. Je ziet dus rechts in beeld de gewone nagellak zonder top coat en links zie je het resultaat van twee lagen See You In My Dreams. Ikzelf zou het toch bij één enkel laagje houden als ik deze twee nog eens zou combineren. Toch ben ik zeker erg tevreden over deze top coat. Het resultaat is prachtig en het is bovendien ook makkelijk te verwijderen.

Alleen maar lovende dingen over deze top coat van Essence dus. Wat vind jij van het resultaat? En draag jij vaak een top coat of hou je het liever bij een simpel kleurtje? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten