vrijdag 16 juni 2017

Julie | Friday Nails #141 – Rooftop Party Berry

http://www.verodoesthis.be/2017/06/julie-friday-nails-141-rooftop-party.html

In de nieuwe Friday Nails van deze week wil ik jullie kennis laten maken met een lakje van het budgetmerk NYC. Ik vind eigenlijk dat er vrij weinig te doen is rond dit merk, terwijl de kwaliteit echt wel te vergelijken is met die van Essence en Catrice. De nagellak van NYC vind ik zelfs fijner dan die van Catrice! Het kleurtje ‘350 Rooftop Party Berry’ heb ik geleend van Eva en komt ut de Shine In A Minute collectie. Hierin zit meteen de belofte dat de nagellak veel glans geeft en dat je manicure ook in een spreekwoordelijke minuut klaar zou zijn. Mijn interesse is hiermee in ieder geval gewekt! De jouwe ook?Ik heb zelf ook al enkele nagellakjes van NYC in huis en ik vind deze eigenlijk echt goed gezien hun lage prijs. Ze hebben een mooi gamma aan vrolijke kleurtjes en ze lakken altijd best goed en blijven prima zitten. De flesjes zien er vrij basic uit maar er staat wel alles op wat je moet weten. Dat ze ook voor ieder kleurtje een aparte naam bedenken vind ik altijd een leuke extra. Zo kan je in de winkel snel zoeken naar dat ene kleurtje waar jij naar op zoek bent. Rooftop Party Berry is een rood/roze kleurtje dat ideaal is om te dragen in de zomer.De dop van dit flesje is vrij lang en smal maar ik heb er ook al gehad die wat breder zijn van dit merk. Het kwastje zelf is rond afgesneden aan de bovenkant maar ik zie wel dat de zijkanten niet even gelijk zijn. Toch vind ik deze aangenaam om mee te werken omdat je vrij precies aan de slag kan aan de randen van je nagels. Het neemt ook genoeg product in zich op om je nagel met één dip te voorzien van een mooi egaal laagje kleur.Zoals jullie kunnen zien, heb ik deze gelakt over mijn gelnagels heen. Voor mijn bruiloft had ik speciale wedding nails en deze heb ik nadien nog eventjes gehouden. Je ziet dat de nagellak wel dekt in één laagje op je gewone nagel, maar aan mijn ringvinger zie je wel nog de tekst ‘i do’ er doorheen schemeren. Ik vind de kleur in het echt nog iets minder rood dan op de foto. Ik zou het niet zozeer een berry-tint noemen al is hij wel framboosroze. Hij lakt erg mooi en glanst al meteen super goed.
Een tweede laag maakt het geheel nog een stuk intenser. Ik had op mijn ringvinger ook een diamantje zitten, dus daar zie je wel nog een beetje oneffenheid van terug op de foto. Verder lakt hij erg mooi en is hij goed dekkend. Hij is niet droog in die ‘New York Minute’ maar volgens mij slaat het meer op een snelle applicatie dan op de droogtijd. Je kan meteen verder lakken maar nadien zou ik hem toch even goed droog en hard laten worden. De kleur is mooi en fris voor de zomer en daarom ben ik zeker positief over dit lakje. De houdbaarheid heb ik niet kunnen testen maar daarover was ik in het verleden altijd wel positief bij NYC.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En ben jij al bekend met NYC of klopt het als ik zeg dat dit merk wat meer aandacht zou mogen krijgen? 

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten