vrijdag 9 juni 2017

Julie | Friday Nails #140 – Bestival Blue

http://www.verodoesthis.be/2017/06/julie-friday-nails-140-bestival-blue.html

Rimmel Londen heeft een leuke samenwerking met Rita Ora. Ze hebben al vaker collecties samen ontworpen, waaronder dit soort leuke nagellak kleurtjes. Ikzelf heb hier enkele kleuren van in huis en ben uitermate te spreken over de kwaliteit hiervan. Nu ik ook wat nagellakjes van vriendinnen heb geleend, zie ik dat ook hier enkele van deze lakjes in te vinden zijn. Vriendin Eva had een kleur die ik nog niet gebruikt had, namelijk deze ‘860 Bestival Blue’. Ik was dan ook zeer benieuwd hoe deze kleur er zou uitzien in gebruik. Ik had nog wel mijn wedding nails, dus ik heb er gewoon eventjes overheen gelakt. Kijk je mee?Ik vind de vormgeving van deze reeks Rimmel nagellakjes echt leuk! Alle kleurtjes zien er tof uit en de flesjes zijn echt mega schattig. Ze zijn allemaal voorzien van bloemetjes en in het hart van de bloem zie je dan ook nog eens de kleur van je nagellak. Bovendien zie je ook op elk flesje de handtekening van Rita Ora in de aangepaste kleur. Echt leuk bedacht allemaal en ik vind dan ook dat de flesjes er erg uitnodigend uitzien. Ze zijn ook aan de kleine kant waardoor je ze makkelijk kan meenemen of opbergen.De kwastjes van deze lijn nagellakjes ziet er allemaal hetzelfde uit. Ze zijn vrij kort in lengte, hoewel de haartjes zelf een gemiddelde lengte hebben. De dop is vrij smal en ligt fijn in de hand. De haartjes zijn vrij breed maar staan dicht op elkaar zonder dat er aan de zijkant uitstekingen zijn. Hij is lichtjes rond afgesneden om perfect de vorm van je nagel aan te kunnen nemen. Ik vind deze kwastjes super fijn lakken omdat ze snel en foutloos over je nagels glijden. Aan mijn ringvinger zie je nog het diamantje zitten dat op mijn nagels zit van mijn gelnagels. Verder zie je dat de kleur meteen volledig en egaal dekkend is. Ik vind het altijd fijn om te zien als lichte pastelkleurtjes toch meteen een goeie dekking hebben. De kleur vind ik echt geweldig! Het is een prachtig helder blauwe kleur die perfect past bij de lente en zomer. Het doet mij meteen wegdromen van een vakantie met open hemel en zonnige stranden. De lak brengt mooi gelijk aan en je kan zien dat zelfs ik er foutloos mee aan de slag ben gegaan.
Een tweede laag zorgt voor een nog intenser kleurtje en nog meer glans. Ik vind dat deze lijn nagellakjes echt top is en zou het liefst elk kleurtje in huis halen uit deze collectie. Hij lakt prettig, dekt goed, droogt vrij goed en blijft normaal gezien zeker goed zitten. Ik heb het niet bij dit specifiek lakje kunnen uitproberen maar over de overige lakjes uit deze collectie ben ik echt erg te spreken. De houdbaarheid is hoger dan gemiddeld en dat eigenlijk voor een erg betaalbare prijs. Ik ben dus zeker enthousiast over dit kleurtje en wil zeker nog meer tinten uit dit gamma aankopen.

Wat vinden jullie van dit blauwe kleurtje? En ben jij bekend met nagellak uit de Rimmel collectie in samenwerking met Rita Ora? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten