vrijdag 2 juni 2017

Julie | Friday Nails #139 – Shout Out Loud

http://www.verodoesthis.be/2017/06/julie-friday-nails-139-shout-out-loud.html

Elke week opnieuw laat ik jullie een nagellak zien in de Friday Nails. De meeste kleurtjes zijn van mezelf, andere leen ik van vriendinnen of heb ik overgehouden aan onze ruildag. Dit keer laat ik jullie een nagellak zien van Rimmel. Hij komt uit de I <3 Lasting Finish lijn en eerlijk gezegd weet ik niet of deze nog verkocht wordt in deze lay-out omdat hij er al wat ouder uitziet. Deze 046 Shout Out Loud heb ik van iemand overgenomen dus ik weet niet wanneer hij gekocht is. Het is een donker groene kleur die ik op zich wel mooi vind. Erg veel groen draag ik niet, dus ik was zelf benieuwd naar het resultaat. Klik op meer lezen als jij ook wil zien hoe dit kleurtje het doet op mijn nagels.Het flesje zelf ziet er vrij basic uit, al zie je natuurlijk ook de kleurrijke sticker op de dop. Voor mij had dit niet gemoeten maar Rimmel is een merk uit Londen en zij verwerken graag de vlag op hun producten. Op de vraag of deze nagellak echt een lange houdbaarheid heeft, moet ik jullie het antwoord schuldig blijven omdat ik dit niet heb kunnen testen. Over het algemeen ben ik altijd wel tevreden over nagellak van Rimmel en deze blijven vaak ook goed zitten. Het kwastje van deze nagellak vind ik er zeer goed uitzien. Het is mooi recht afgesneden en zonder haartjes die uitsteken aan de zijkant. De lengte is ook prima en je kan eigenlijk super snel je nagel voorzien van een degelijk laagje kleur. Ik vind dit soort kwastjes sowieso het fijnst om mee te lakken. Als ze wat dikker zijn om je nagel zogezegd in één stook perfect te kunnen dekken, vind ik ze vaak te breed voor precisie werk aan de randjes of op je teennagels. Deze van Rimmel zijn hier echter wel voor geschikt.Laat ik eerst en vooral beginnen met vertellen dat de kwaliteit van mijn nagels op het moment van deze foto erg slecht was. Mijn nagels zijn sowieso nogal broos en hier waren ze erg oneffen en dat zorgt natuurlijk al gauw voor een lelijk resultaat. Dit ligt echter niet aan de nagellak maar aan mijn eigen nagels op dat moment. De kleur is echt precies zoals ze in het flesje is en dat vind ik positief. Hij ziet er echt mooi donkergroen uit, al weet ik niet of ik deze nu mooi bij mezelf vind of niet. 
Bij een tweede laag ziet het er al stukken beter uit op mijn nagels. Nu zijn ze wel mooi glad en glanzend. Ik vind deze kleur wel passen bij de herfst en winter maar zou hem nu niet zo snel dragen. Volgens mij moet ik echt in een bepaalde stemming zijn om een kleur zoals deze te dragen. Wel vond ik het leuk om deze zo eens uit te proberen nu ik hem niet zelf gekocht had. De droogtijd is ook goed want je kan gelijk beginnen aan een tweede laag.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En heb jij wel eens eerder nagellak van Rimmel geprobeerd? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten