woensdag 7 juni 2017

Julie | Deauty Box Mei

http://www.verodoesthis.be/2017/06/julie-deauty-box-mei.html

De Deauty box van deze maand was er verrassend snel. Ik vind het echt leuk om te zien dat ze tegenwoordig kiezen voor een leuke print op de doosjes in plaats van hun klassieke zwarte box. Deze keer woog hij ontzettend licht dus ik was al een beetje teleurgesteld nog voor ik hem open gemaakt had. Natuurlijk kan iets kleins ook iets fijns zijn dus ik was alsnog wel erg benieuwd naar de exacte inhoud. Benieuwd of ik na het openen al wat blijer was of nog steeds teleurgesteld? Dat en nog veel meer lees je hier onder in het artikel!

Deauty heeft er voor gekozen om drie producten van het – voor mij onbekende – merk Manna Kadar in de box te stoppen. Het is een cosmeticamerk uit California en dat trok eerlijk gezegd wel mijn aandacht. Bij deze nog even de precieze omschrijving van de inhoud:


-      Manna Kadar Runway Ready Primer – 8ML (Full size: 20ML - $42)

-      Manna Kadar Paradise Pearlized Blush – 3G (Full size: 3G - $19)

-      Manna Kadar Lip Locked Stain – 1.5G (Full size: 5ML - $24)

-      Merci Handy Hello Sunshine Handcrème – 30ML (Full sizel: 30ML - €4.90)


Laat me beginnen met te vertellen dat ze flink kunnen liegen bij Deauty. Bij alle producten staat in het menu ‘FULL SIZE’ terwijl dit bij twee van de vier niet het geval is. Zowel de primer als de lip gloss zitten normaal in een grotere verpakking. Bovendien is vier producten wel een beetje mager vergeleken met vroegere boxen. De waarde van deze box heb ik natuurlijk ook uitgerekend en die is exact €43.24. Dat valt op zich nog mee, maar dat is vooral dankzij de blush en doordat de primer een duur product is. Ik ben echt een beetje boos dat Deauty doet alsof een primer van 8ML $42 dollar waard is, terwijl dit niet eens de helft is. Toch zal ik voor jullie nog alle producten apart bespreken.

“Als de temperaturen omhoog gaan, heb je een goeie primer nodig die ervoor zorgt dat je make-up niet van je gezicht glijdt. Wij hebben voor jullie dus alvast wat speur- en testwerk gedaan en kwamen bij dit mooie exemplaar uit. Doet niet alleen wat een primer hoort te doen, maar zorgt ook voor een matte, gladde finish, hydrateert én doet lijntjes vervagen. Winner!”


De beloftes van deze primer klinken zeker niet slecht. Het is een transparant product dat zeker siliconen bevat om zo glad te kunnen zijn. Ik heb hier meestal geen last van maar sommigen letten toch beter even op met dit product. Bovendien is dit kleine tubetje zeker geen full size en ik kan er niet zo goed tegen dat Deauty dit wel wil beweren in hun menu. Ik zal deze primer zeker gaan gebruiken en waarschijnlijk mee op vakantie nemen. Je hebt er niet veel van nodig dus het is wel een zuinig product.


“Tja, toen werden we nieuwsgierig naar meer van dit merk… en stootten we op deze prachtige blush. Deze mooie, warme kleur past perfect bij de tijd van het jaar, is goed gepigmenteerd en kan zélfs als oogschaduw gebruikt worden. Kersenbloesemblosjes, dat klinkt toch niet verkeerd?”


Dit vind ik wel een mooie blush. Op het eerste zicht ziet hij er tamelijk rood uit, maar in de swatch kan je zien dat dit best meevalt. Het is een blush die me doet denken aan MAC Petal Power en Sleek Rose Gold. Hij heeft net zoals die twee een warme, gouden gloed in zich die ik wel mooi vind. Hij is klein en daarom handig om ergens mee naartoe te nemen. Ik zou hem zelf denk ik niet kopen omdat hij wat klein is voor zijn prijs. En dat je hem als oogschaduw kan gebruiken, lijkt me geen unicum. Volgens mij kan je elk soort make-up in poedervorm wel als oogschaduw gebruiken.


“Enne ... toen vielen we ook nog eens als een blok voor deze lip stain. Oops! Maar wat wil je, kijk naar die kleuren! Lekker glossy, blijft goed zitten, droogt de lippen niet uit…en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er zit bovendien een lip primer in, dus zorgt er ook nog eens voor dat de lip stain niet uitloopt. Verliefd!”


Ik kan nergens een kleur vinden op mijn verpakking. Op de onderkant staat ‘shae’ maar dit is geen kleur uit het Manna Kadar gamma. Dit product is ook overduidelijk geen full size. Ik vind de kleur wel mooi, al is hij zelfs op mijn lippen iets lichter dan mijn echt lipkleur. Hij dekt mooi en is inderdaad glossy. Ik vrees er wel voor dat dit echt een lip stain is. Toen ik hem ging proberen voor dit artikel zag ik dat hij niet echt opdroogt en dus gewoon afgeeft op een glas als je drinkt. Ook verwijderen ging met een gewone tissue perfect. Het zou me dus sterk lijken als hij echt een stain zou zijn op je lippen…


“Maar kijk – we zijn er toch ook in geslaagd andere horizonten te verkennen. Niet moeilijk, want de geur van deze handcrème komt rechtstreeks uit de topen aangewaaid – heerlijk. Onze tip: tube openen, handcrème aanbrengen, ogen dicht en jawel, je waant je zowaar op een klein atolletje met koraalrif aan je voeten. En dat met zijdezachte handen!”


De geur van deze handcrème is die van monoï bloemetjes. Hij ruikt dus inderdaad zeer tropisch en zonnig. De naam Hello Sunshine is dan ook goed gekozen! Er zitten ook kleine bolletjes in die er voor zorgen dat je handen extra zacht gaan aanvoelen. Een 30ML verpakking vind ik ideaal om mee op vakantie te nemen voor Nick en mezelf. Hij vind deze geur gelukkig ook lekker, dus hier zijn we beiden wel tevreden mee. Van Merci Handy heb ik al eerder producten gehad en die zijn me ook telkens goed bevallen.Mhmmm… Ik weet het zo toch niet met deze box. Op zich geen verkeerde producten maar ook niks om uitermate gelukkig van te worden. Al helemaal niet omdat ik teleurgesteld ben in Deauty omwille van de ‘full size’ belofte. Wat vinden jullie van de inhoud van deze box? En wat is jouw favoriete product hieruit? Ik ben benieuwd!

PS: Ik heb voor het probleem ivm de full size producten de Facebook pagina van Deauty gecontacteerd en volgens hen is er door middel van een menselijke fout iets misgelopen met de menu's. Jammer dat ze dit niet even op hun pagina hebben aangekondigd om misverstanden te vermijden! :-) 

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten