woensdag 21 juni 2017

Julie | Brand Focus: Guess – Shoes & Bags Collection

http://www.verodoesthis.be/2017/06/julie-brand-focus-guess-shoes-bags.html

Ik deed ooit een keer eerder een Brand Focus artikel en dat ging over het merk Anna Field. Dit keer wil ik jullie vertellen over mijn liefde voor het merk Guess. Ik vind zo ongeveer alles wat ze maken mooi en val telkens weer voor hun schoenen en handtassen. Wat ook zo mooi is, is dat het een betaalbaar merk is. Indien je een deftig paar schoenen wil of een degelijke handtas zit je al snel aan deze prijs. Ik shop het dan ook regelmatig in korting en daarom vind ik het zeker zo betaalbaar! Ik laat jullie vandaag mijn collectie aan schoenen en handtassen van dit merk zien. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Op deze foto kan je alvast zien dat ik drie handtassen en vier paar schoenen heb van Guess. Ik wil dit artikel niet schrijven om op te scheppen maar gewoon om een kijkje te geven in mijn collectie. Later in dit artikel zal ook duidelijk worden dat ik bijna elk stuk met een goede reden of flinke korting in huis gehaald heb. Mijn allereerste handtasje ooit was er ook eentje van Guess maar die is zo afgedragen dat hij nooit meer uit de kast komt, het is meer een aandenken. Het is wel sindsdien dat mijn interesse in het merk gewekt is maar het is pas sinds een jaar of anderhalf dat ik eigenlijk zelf enkele items heb aangekocht.Mijn eerste paar schoenen dat ik kocht zijn deze gouden sneakers. Ik kocht ze in 2016 om mezelf eens een cadeau te geven voor mijn 25ste verjaardag. Ze trokken meteen mijn aandacht en ik vind ze nog steeds leuk. Ik bewaar ze telkens in de juiste doos, met de papieren bescherming er omheen. Als ik me niet vergis heb ik hiervoor zo’n €130 moeten betalen en ik kocht deze online bij Paris Londres. Je zal wel zien dat ik eigenlijk allemaal platte schoenen gekocht heb, maar ook hakken van dit merk zal ik zeker nog wel eens aanschaffen. Ze zitten fijn al heb ik er in het begin wel blaren mee gelopen.Nadien heeft het zeer lang geduurd voor ik weer eens overging tot een aankoop. Ik zag echter op Zalando deze schoenen in korting staan en kon ze niet weerstaan. Ze hebben een kleine ingebouwde sleehak en ze zijn dus ook met een hogere achterkant dan de eerste sneakers die ik je net heb laten zien. Ik vind deze erg leuk omdat ik de kleurencombinatie mooi vind en omdat ik de gouden kettingen een stoer detail vind. Ze hebben het typische Guess logo gebruikt voor de print en bovenaan de tong van de schoen kan je de naam terugvinden. Volgens mij waren deze aan -15% korting en heb ik zo’n €115 betaald voor deze schoenen. Ik heb ze al vaak aangehad en vind ze echt geweldig!Samen met de vorige schoenen, bestelde ik ook gelijk deze toffe sandaaltjes. Deze kocht ik met een wel zeer goede reden! Ik droeg deze namelijk op mijn trouwfeest nadat ik mijn hoge hakken aan de kant gegooid had wegens zere voeten. Ik wou een platte schoen die nergens zou knellen maar wou wel iets moois en geen gewone slipper. Mijn oog viel dus op deze teensandalen met gouden details. Ze hebben de letter G over de voet lopen en rond het enkelbandje hangt een bedel met hun logo. Ik vind deze erg mooi en ben blij dat ik ze gekocht heb. Nu kan ik elke keer ik ze draag terugdenken aan onze huwelijksdag. Deze betaalde ik zo’n €75.Het laatste paar schoenen dat een weg vond naar mijn collectie zijn deze super coole zilveren sneakers. Ik kocht ze nog maar een dikke week geleden en ik vind ze echt geweldig! Ze zitten erg comfortabel en zien er echt zo tof uit! De zilveren stras steekt mooi af en dan de figuurtjes maken het helemaal compleet vind ik. Op de rechterschoen staan op de voorkant een palmboom en op de zijkant staat een rode peper en een lipstick. Deze had ik zelfs niet gezien op de foto’s maar dat was een extra leuke verrassing! Op de foto’s van Zalando zag je enkel de linkerschoen met op de voorkant een rode peper en op de zijkant een trosje bananen. Ik ben echt verliefd op deze sneakers en aangezien ik toch vooral jeansbroeken draag, kan ik deze bij veel combineren. Deze waren ook aan -15% en daardoor kwamen ze nu op een €98 neer.Over naar de handtassen dus! Deze gouden handtas liet ik jullie al eerder zien in mijn Shoplog van Gran Canaria. Ik kocht deze aan -30% korting en betaalde uiteindelijk ongeveer €84 voor dit pracht exemplaar. Ik heb hem al vaak in gebruik gehad en vind hem super handig en uiteraard ook erg mooi. Hij is groot genoeg voor al mijn spullen en je kan de hengsels in lengte verstellen. Ik vond deze meteen erg mooi en Nick en papa zeiden ook meteen van hem te kopen. De schoenen liet ik in chronologische volgorde zien, bij de tassen is het eigenlijk omgekeerd…Dit tasje kwam namelijk als eerste hier in huis binnen. De reden hiervoor is iets minder fijn aangezien deze van mijn mama geweest is. Na haar overlijden hebben mijn grootmoeder en ik enkele spullen van haar overgenomen, al heb ik het daar wel moeilijk mee. Ik heb deze tas dan ook nog niet gebruikt maar ik wou hem wel graag hebben. Alle tassen worden dan ook netjes bewaard in hun stoffen zak, zodat ze in goeie staat blijven. Het is een kleiner tasje maar hij heeft vooraan wel een apart opbergvakje dat ik erg handig vind. Het zal misschien nog even duren vooraleer ik deze ga gebruiken maar ik vind hem in ieder geval wel mooi. Over de prijs kan ik je niks vertellen aangezien ik hem dus niet zelf gekocht heb.
Als laatste laat ik jullie nog mijn lichte handtas met fluo randen zien. Deze heb je ook al eens eerder kunnen zien, als je mijn artikel over mijn gekregen verjaardagscadeaus gezien hebt. Alle vrienden die mee uitgenodigd waren door mijn papa voor het etentje voor mijn verjaardag, hebben hiervoor samengelegd. Veronique wist namelijk dat ik deze tas mooi vond en daarom hebben ze hem me cadeau gedaan. Het is een kleiner exemplaar dan mijn gouden tas maar ik vind hem wel echt prachtig! De fluo details maken het helemaal af en zelfs aan de binnenkant wordt dit doorgetrokken naar de ritsen van de aparte vakjes. Het slotje dat er aan hangt vind ik ook leuk bedacht. Ik weet dat deze tas verkocht wordt voor €120 maar zelf heb ik hem dus gekregen.

Zo dat waren alle tassen en schoenen die ik op dit moment in huis heb van Guess. Zoals je kan zien heb ik slechts één handtas zelf gekocht en heb ik veel dingen in korting kunnen kopen. Ikzelf ben erg blij met deze spullen en draag ze allemaal met veel plezier. Welke schoenen vinden jullie zelf het mooist? En welke handtas draagt jouw voorkeur? Ik ben razend benieuwd naar jullie meningen!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten