zondag 28 mei 2017

Julie | Rituals Limited Edition: Express Your Soul

http://www.verodoesthis.be/2017/05/julie-rituals-limited-edition-express.html

Onlangs liet ik jullie al de nieuwe producten zien van Rituals. Hierbij vertelde ik over de nieuwe Limited Edition lijn: Express Your Soul. Omdat er ook voldoende andere producten waren om over te praten, besloot ik om nog een apart artikel te maken over deze lijn. Het is een super frisse zomergeur die je instant vrolijk maakt. Dit komt niet alleen door de geur maar ook door de leuke verpakking. De lijn heeft als hoofdingrediënten verbena en petitgrain en dit komt terug in alle producten uit het gamma. Voor het ontwerp van de verpakking hebben ze samengewerkt met streed artist MadC. Benieuwd naar deze producten? Lees dan zeker verder!Het motto van deze Express Your Soul lijn gaat als volgt: “Het leven is een kunstwerk en uw dagelijkse rituelen zijn de kleuren waarmee u het schilderij van uw leven creëert. Volg uw passie, maak van dagelijkse rituelen betekenisvolle momenten en geef uw ziel bloot.” Een mooie boodschap die gepaard gaat met een aantal fijne producten. Er werd samengewerkt met MadC die zich omringde met de geur van deze lijn zonder te weten wat de ingrediënten waren en op die manier zich liet inspireren tot een kleurrijke creatie. Ze maakte een groot geheel op een doek en daarvan werden telkens kleine stukjes genomen die dan per product zichtbaar zijn op de verpakkingen. De hoofdrolspelers in deze geurlijn zijn de verkwikkende eigenschappen van verbena en de bloemige citrusgeur van petitgrain. Een op en top frisse geur die erg welkom is tijdens de warme zomermaanden. Voor prijzen kan je terecht in mijn artikel over alle nieuwe producten.Beginnen doe ik met de scrub uit deze lijn. Het is een suikercrub, die je kan vergelijken met vorige Limited Edition scrubs of met die uit het Sakura en Laughing Buddha gamma. Op de verpakking staat ook ‘clear your mind & body’ en dat zou wel eens kunnen werken want petitgrain werk rustgevend. Ik vind dit soort scrubs het fijnst werken omdat er ook een verzachtend olielaagje in zit dat zorgt voor een gehydrateerde en verzorgde huid. Er wordt aangeraden om één à twee keer per week te scrubben en ikzelf doe dit dan ook altijd twee keer per week. Ik vind deze erg fijn omdat de korrel precies ruw genoeg is maar toch zacht is bij het afspoelen.Na het scrubben heb je nog de keuze tussen een doucheolie of een doucheschuim om jezelf mee te wassen. Ik heb ze allebei gekocht omdat ik graag afwissel en omdat ik ze soms zelfs combineer. Ik hou van de rijke volle mousse van een doucheschuim maar kan de extra hydratatie van een olie ook wel appreciëren. Daarom gebruik ik ze vaak na elkaar; eerst de schuim en dan de olie. De geur van deze lijn is een instant oppepper en maakt je ’s ochtends goed wakker. Deze producten zouden ook ‘soul uplifting’ moeten zijn dus je kan ze ook gerust ’s avonds gebruiken om te ontspannen.
Na het douchen hou ik er van om mij in te smeren met een bodycrème in dezelfde geur. Op deze manier bouw je geurlaagjes op en kan je de hele dag genieten van de lekkere geur van je producten. Ik vind het altijd zalig als ik producten uit een set kan gebruiken zodat alles mooi bij elkaar past. Je ziet het misschien niet goed op de foto van mijn hand maar er zitten ook glitters in deze bodycrème. Het is dan ook een ‘light up your spirit body cream’ en dat kan ik alvast beamen. De geur doet erg aan citroenen denken en in de zomer vind ik dat echt een top geur om te gebruiken. Normaal hou ik van zoet en kruidig maar in de warmste maanden van het jaar mag het gerust wat frisser zijn!
 Om het geheel helemaal af te maken, kan je nog gebruik maken van een bed & body spray. Dit is eigenlijk een geurtje op waterbasis zodat het geen vlekken maakt. Het is lichter dan een echte parfum maar daardoor ook geschikt om mee in de zon te komen. Je kan deze spray over je hele lichaam gebruiken maar ook op kussens, lakens en andere textiel of als interieurparfum. Dit is echt zomer in een flesje! Omdat deze spray ook geen alcohol bevat is hij ook geschikt om te gebruiken op een gevoelige huid. Ik vind deze geur echt super lekker en zeker na een lange werkdag biedt hij een fijne verfrissing.

Zoals jullie wel kunnen lezen ben ik helemaal fan van deze collectie! Ik heb dan ook de geurstokken en de ice tea uit deze lijn ook in huis. Ook benieuwd geworden? Kom dan zeker eens langs in een Rituals filiaal om deze geur te ruiken. Denk je dat deze geur iets voor jou zou zijn? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten