zondag 7 mei 2017

Julie | Goed Gevoel Beautiful Box #3

http://www.verodoesthis.be/2017/05/julie-goed-gevoel-beautiful-box-3.html

Jaarlijks brengt Goed Gevoel een box uit in samenwerking met Deauty. Het is op deze manier dat ik twee jaar geleden bekend geworden ben met Deauty en dat ik mijn abonnement heb. Ik was dan ook weer zeer blij om te zien dat er ook dit jaar een nieuwe box bij het tijdschrift zat. Om hem te krijgen moest ik maar liefst vijf winkels aflopen maar uiteindelijk kon ik deze box voor slechts €6.90 extra aanschaffen. De boxen zijn altijd goed gevuld en dat is deze keer niet anders. Met maar liefst zeven verschillende producten is hij echt de moeite om in huis te halen! Benieuwd naar de inhoud? Die bespreek ik hieronder uitgebreid voor jullie!Hier zie je alvast even snel de inhoud van de box. Rechts zie je het menu liggen en een masker van Garnier dat letterlijk even groot is als de box zelf. In de doos zitten dan nog de overige zes producten. Bij deze een overzicht:

-      Essie Nail Polish in ‘Sweet Tart’ – 13.5ML (Full size: 13.5ML - €12.49)
-      L’Oréal Paris Elsève Extraordinary Oil Oil-In-Cream – 150ML (Full size: 150Ml - €5.99)
-      RainPharma Advanced Precleanser – 20ML (Full size: 100Ml - €31.95)
-      Garnier Hydra Bomb Sheet Mask – 1 Masker (Full size: 1 Masker - €2.49)
-      Kueshi Nutrix Caviar Eye Contour – 30ML (Full size: 30ML - €26.50)
-      Head & Shoulders Classic Clean – 90ML (Travel size: 90ML - €1.99)
-      Institut Karité Paris Shea Hand Cream Rose Mademoiselle – 30ML (Full size: 30ML - €8.00)

Dat is zeker een mooi gevulde box met een variërend gamma aan merken en producten. De totale waarde van deze box is €63.85 en daar betaal je dus ongeveer een tiende van. Ik kon niet wachten om met deze producten aan de slag te gaan!“Je mag nog zoveel zorg besteden aan je outfit, als je nagels niet mooi gelakt zijn is hij niet helemaal af. Gelukkig is er Essie! Het nagellakmerk staat garant voor gemak en kwaliteit. Voor de Beautiful Box selecteerden wij de mooiste roze tinten uit hun gamma, omdat die bij elke look passen. De lak dekt je nagels uitstekend, droogt snel en blijft dagenlang zitten. Nu heb je geen excuus meer om nog zonder kleur op je vingers de deur uit te gaan.”

Ik vond het leuk om te ontdekken dat er een nagellak van Essie in deze box zat. Het blijft toch een topmerk wat nagellak betreft en er is altijd plaats voor een kleurtje meer. Ik kreeg nude roze kleur ‘Sweet Tart’ die ook een zachte shimmer bevat. Bovendien zit er in het menu een korting bon van twee euro bij aankoop van één Essie product. Volgens mij heeft zowat iedereen een andere kleur gekregen en ik ben zeker niet ontevreden met die van mij. Om de nagellak effectief aan het werk te zien op mijn nagels, moet je nog even geduld hebben. Binnenkort zal deze sowieso eens verschijnen in een Friday Nails artikel!“Olie is een wondermiddel tegen droog haar. Maar als je het verkeerde product gebruikt, loop je het gevaar dat je lokken er vooral vettig van worden. Met de Oil-in-Cream-verzorging van L’Oréal heb je dat probleem niet. Die bevat namelijk de voedende eigenschappen van zes bloemenoliën, in de vorm van een lichte crème. Breng hem aan op pas gewassen haar om het te voeden en te beschermen tegen de warmte van je haardroger, of masseer een nootje crème in op je droge punten om ze gladder te maken.”

Ik heb inderdaad vaak het probleem met haarproducten en –olies dat ze mijn haren snel vet maken. Toch wil ik mijn lokken wel beschermen wanneer ik een haardroger of stijltang gebruik. Dit product zou dus wel eens de ideale uitkomst voor mij kunnen zijn. Ik moet bekennen dat ik hem nog niet gebruikt heb, maar dat ben ik zeker wel van plan. Op dit moment ben ik aan het twijfelen om een steampod aan te schaffen en deze zou daarbij een goed product zijn om mee te combineren. Ik ben benieuwd of hij goed zal zijn voor mijn haren. Absoluut een fijn om product om uit te proberen! Extra tip: je kan deze ook gebruiken als massageolie tijdens het wassen van je haren!“Deze reiniger van het Belgische merk RainPharma gebruik je twee keer per dag op een droog gelaat. Terwijl je de cleanser inmasseert, zal de aanwezige olie zich vermengen met de olie op je huid en alle onzuiverheden die erin zitten aantrekken als een magneet. Plens dan water op je gezicht. De textuur van het product verandert op slag in een zachte reinigingsmelk. Zo kan je alle restjes make-up, onzuiverheden, zonnecrème… gemakkelijk wegspoelen en blijft je huid kraaknet en gehydrateerd achter. Een aanrader!”Om eerlijk te zijn heb ik van RainPharma ooit nog maar twee producten gebruikt. De After Oil voor onder de douche vind ik erg fijn, de Face Guard die vier-in-een hoort te zijn vind ik wat minder omdat de geur me echt stoort. Naar deze reiniger was ik wel benieuwd maar de gebruiksaanwijzing doet me denken aan de Soft Cleanser van Rituals. Dat is ook een olie om op een droog gelaat te gebruiken, die nadien verandert in een zachte reinigingsmelk. Fijn product, alleen vind ik het niet zo fijn om te gebruiken. Ik hou meer van een schuimende foam als reiniging. Wat ik ook nog gek vind, is de naam ‘precleanser’. Is het dan de bedoeling om nadien nog een andere reiniger te gebruiken? Ik ga het allemaal uitproberen omdat ik er wel benieuwd naar ben. Mijn uiteindelijke mening zal je wel eens tegenkomen in een opgemaakt artikel!“Hou jij van gezichtsmaskers, maar niet van het geknoei dat er vaak bijhoort? Dan is de Moisture Bomb Sheet Mask iets voor jou. Een ultradunne tissue vormt het maskertje. Je hoeft het maar uit de verpakking te halen en aan te drukken op je gezicht. De werkzame stoffen zoals hyaluronzuur en granaatappelextract beginnen meteen hun werk te doen, zodat je huid er na een kwartier stralender en gezonder uitziet”.

Sorry voor de onduidelijke foto’s, maar deze verpakking is echt niet fotogeniek. Ik ben dol op gezichtsmaskers en probeer iedere maand een nieuw masker voor jullie uit. Het vorige is pas online gekomen, dus het is nog even wachten op mijn review over dit product. Ik weet wel dat sheetmaskers vaak erg nat zijn en daardoor een beetje schuiven. Het idee is erg simpel en makkelijk maar in de praktijk vind ik het vaak evenveel gedoe als een masker dat je moet afwassen nadien. Vriendin Karen heeft het al wel gebruikt en zij vond het ook vooral erg vochtig! Ik ben zelf benieuwd of ik dit masker nu wel of niet fijn zal vinden.“De lijst van topingrediënten in de Nutrix Caviar eye Contour-crème van het Spaanse merk Kueshi is bijzonder indrukwekkend. Kaviaar, koninginnenbrij, olijf-, avocado- en amandelolie, sheaboter en vitamine E: het zijn elk op zich al wondermiddeltjes voor je huid, maar samen vormen ze een nog krachtigere verzorgingscocktail. Breng de crème ’s morgens en ’s avonds aan rond je ogen. Je zal merken dat je wallen verminderen, je huid zachter en beter gehydrateerd is en fijne lijntjes vervagen, wat je blik jonger en frisser maakt.”

Ondanks mijn (vrij) jonge leeftijd van 26 lentes, ben ik toch al een tijdje in de weer met oogcrèmes. Vaak zijn dit duurdere producten en ook hier is het meteen het duurste product uit de box. Ik ben dus erg blij dat ik dit product op deze manier kan leren kennen. De ingrediënten klinken echt indrukwekkend dus ik ben zeer benieuwd naar het resultaat na gebruik. Ik heb al gehoord dat deze crème de huid rond de ogen zachtjes aanspant en dat klinkt natuurlijk erg goed om fijne lijntjes weg te werken. Bovendien is deze oogcrème ook nog eens verzorgend, wat alleen maar extra pluspunten oplevert. Ik ben benieuwd naar dit product en ben er nu al zeker van dat ik deze tot de laatste druppel zal op gebruiken!“De Classic Clean-shampoos van Head & Shoulders hoeven we je vast niet meer voor te stellen. De vertrouwde antirooswerking werd nu echter versterkt met een vernieuwde 3 Action-formule, zodat je haar en hoofdhuid nog beter beschermd en gevoed worden. De shampoo is geschikt voor alle haartypes en laat dus ook gekleurde of gepermanente lokken stralen.”

Ikzelf ben niet echt een grote fan van Head & Shoulders. Niet omdat het niet werkt tegen roos maar vooral omdat ik de typische geur hiervan niet zo lekker vind. Nick gebruikt deze echter al jaren en ik ben dan ook blij met dit kleine flesje in een reisformaat. Volgende keer dat we op vakantie gaan kan hij zijn grote fles thuis laten staan en dit handige flesje van 90ML meenemen. Stiekem ben ik ook blij dat er een product voor hem in de box zit, zo heeft hij er toch ook iets aan!
“Ken jij Institut Karité Paris al? Het Franse beautymerk zweert bij de heilzame eigenschappen van sheaboter. De 100% natuurlijke vetstof wordt gewonnen uit de noten van de Afrikaanse sheaboom, bevat heel wat vitaminen en heeft een sterk hydraterende werking. Een cadeau voor je hele lichaam. Rose Mademoiselle, de nieuwe handcrème van het merk, bevat ook toegevoegde rozenextracten. Je handen worden er dus niet alleen zijdezacht van, ze gaan ook heerlijk ruiken.”

Ik heb al eerder kennis mogen maken met dit merk dankzij Deauty. Nog niet zo lang geleden zat er al eens een handcrème van dit merk in een box. Dat ik nu nog een tube heb, vind ik niet zo erg. Nick en ik gebruiken nu eenmaal dagelijks handcrème en bovendien is dit weer een nieuw geurtje. De 30ML verpakkingen zijn ideaal voor een kleine twee weken vakantie en daarom vind ik ze erg handig. De geur is de klassieke roosjesgeur, waar ik niet zo’n fan van ben, al trekt deze geur behoorlijk snel weg. Wat er achter blijft is gewoon een zachte, bloemige geur. Ook met dit product ben ik dus tevreden.

Wat een box is dit! Goed gevuld, allemaal verschillende merken en bovendien ook een grote verscheidenheid aan producten. Ik weet weer goed wat doen de komende tijd! Wat vinden jullie van deze box? Heb jij hem ook weten te bemachtigen?

Liefs,


Julie x

19 opmerkingen:

 1. Leuke box! Misschien moet ik ook maar even opzoek! haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel succes Carmen! Voor die prijs is hij zeker de moeite! ;-)

   Verwijderen
 2. Ik heb de box gelukkig ook kunnen bemachtigen en ben heel benieuwd naar de cleanser van Rainpharma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig heb je hem ook! En ik ben er ook benieuwd naar of ik hem fijn zal vinden of niet! :-)

   Verwijderen
 3. Mooie inhoud! Dat Garnier masker is zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende deze niet. Waar kan bestellen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij zit bij het Belgische tijdschrift Goed Gevoel. Ik denk dat je hem misschien wel kan nabestellen met een bon, maar niet online! :-)

   Verwijderen
 5. Wat een mooie box! Goed gevuld! Die nagellak van essie is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze box ken ik nog helemaal niet. Wat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij zit jaarlijks bij een magazine, je kan hem dus helaas niet het hele jaar door bestellen! :-)

   Verwijderen
 7. Wat een leuke box! Ik vind vooral de nagellak kleur van Essie heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook een tijdje zo'n abo gehad. Lijkt altijd net of je een cadeautje krijgt. Nu ik je blog lees, twijfel ik weer of ik mezelf nog eens een jaar cadeautjes gun.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook dol op mijn maandelijkse cadeautje! Deze was dan nog eens extra bij een tijdschrift! ;-)

   Verwijderen
 9. Wat een leuke box. Zitten interessante producten in!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik ook Nathalie! Ik kan echt alles wel gebruiken! :-)

   Verwijderen
 10. Mooie producten! Vooral dat Essie nagellakje spreekt mij aan ^^

  BeantwoordenVerwijderen