vrijdag 26 mei 2017

Julie | Friday Nails #138 – Yes, I do!

http://www.verodoesthis.be/2017/05/julie-friday-nails-139-yes-i-do.html

Vorige week zaterdag zijn Nick en ik getrouwd! Ondertussen zijn we negen jaar samen en hebben we dus eindelijk de stap gezet. Het was ook een moeilijke dag omdat ik natuurlijk deze moest doorbrengen zonder mijn mama… Ik wou wel dat alles perfect in orde was en gelukkig is er niks van wat wij gepland hadden misgelopen. Mijn jurk was natuurlijk al lang in orde, mijn schoenen ingelopen maar toen moest ik ook nog mijn nagels voorzien van een gepaste manicure! Voor het eerst liet ik mijn nagels doen door iemand anders en ik vertel je hier vandaag alles over! Lees je mee?

Ikzelf werk bij Rituals in Mol maar ik heb ook al in Turnhout gestaan. Gelukkig kom ik met deze collega’s ook goed overeen en het is dan ook Kim die mijn nagels gedaan heeft. Zij doet dit vaker en kan dit dus professioneel. Twee dagen voor de trouw heeft zij mijn nagels dus helemaal in orde gebracht. Ik koos voor gelnagels met verlenging en een vrij neutrale French manicure. Om toch een leuke twist te geven aan deze klassieke look, vroeg ik of ze ook ‘i do’ kon schrijven op mijn ringvingers. Ze deed haar uiterste best en ik was dan ook super tevreden met het resultaat. Het zetten van deze nagels duurde toch wel een tijdje en ik wist niet dat het zo’n branderig gevoel gaf aan je vingers… Maar het is het allemaal waard geweest!


Hier zie je in detail hoe mijn ringvinger er uit ziet. Ze zette ook een mooi steentje als puntje op de i en dat vind ik ook leuk gedaan. Mijn beide handen zagen er identiek uit en ik weet nu al dat ik dit zelf nooit bij iemand anders zou kunnen. We zijn nu een week verder en mijn nagels zijn nog perfect! Het is wel wennen om zo’n lange nagels te hebben met verlenging. In het begin lijkt het of je niks kan vastnemen of open doen maar na een tijdje ben ik het wel gewoon geraakt. Enkel typen en op mijn telefoon dingen doen zijn nog een beetje vreemd! ;-)


Ik maak dan ook maar ineens van de gelegenheid gebruik om mijn trouwring te laten zien. Nick en ik kozen voor witgoud en lieten juwelen van mijn mama omsmelten om deze te kunnen maken. Zo is ze zeker voor altijd bij ons. De steentjes in mijn ring zijn dan ook uit een ring van mama gehaald, dat maakt het voor mij helemaal bijzonder. Ik vind het een erg mooie ring en die van Nick ook. Die is iets breder en zonder steentjes maar daar loopt dan in het midden een diepere groef door, net zoals bij mijn ring aan de achterkant. Ik ben erg tevreden met mijn nagels Ên met mijn ring en daarom wou ik er toch ook graag even een artikel aan wijden.Wat vinden jullie van mijn bridal nails? En hou jij zelf ook van klassiek of ben je eerder modern wat nagels en ringen betreft? Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

  1. Je was echt prachtig! Inclusief je nagels! Ik vond hen heel goed gevonden! En ze pasten perfect bij je look! 😘 Groetjes Eva 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waaauw proficiat meid! Je nagels zagen er echt prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen