vrijdag 12 mei 2017

Julie | Friday Nails #136 – Quick Jeans

Deze week laat ik jullie een nagellakje van Hema zien. Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van de nagellak van Hema. Ik kreeg dit lakje echter van een vriendin tijdens onze ruildag. Ik schreef er al over in mijn Opruimen & Ruilen artikel, vandaag laat ik jullie zien hoe dit lakje het doet op mijn nagels. De kleur is donkerblauw en dat vind ik wel mooi. Hij komt uit het Quick & Go gamma van Hema en kreeg dan ook de toepasselijke naam ‘Quick Jeans’. Of het lakken zelf ook allemaal zo snel gaat als dat ze beloven, vertel ik jullie verder in dit artikel. Benieuwd naar dit kleurtje? Lees dan zeker verder!

Het flesje nagellak is klein en compact. Ik vind dit in principe wel handig omdat je nagellak toch zelden opmaakt en hierdoor meer verschillende kleurtjes eens kan uitproberen. Bij een ruildag komt nagellak al snel mijn richting uit omdat iedereen wel weet dat ik deze goed kan gebruiken voor mijn Friday Nails artikels. Verder vind ik weinig bijzonder aan dit flesje.

Het kwastje van deze nagellak is vrij kort en smal. De haartjes staan wel mooi dicht op elkaar dus dat is fijn. Doordat het dopje vrij klein is vind ik het niet erg handig in gebruik maar op zich lakt hij wel vrij netjes aan de randen van je nagels. Ik was vooral benieuwd hoe deze kleur zou uitpakken op mijn nagels. Door de Quick & Go belofte, hoopte ik dat deze in één laag zou dekken en dat hij ook sneller droog zou zijn dan andere nagellakjes.

Wat een tegenvaller was het toen ik een eerste laag aanbracht op mijn nagels… De donkere kleur had wat mij betreft veel beter mogen dekken bij een eerste laag. Het is net of ik mijn vingers in waterverf gedoopt heb. Zoals je kan zien, lakt hij vrij streperig maar wel netjes aan de randen. Vooral mijn ringvinger is echter een ramp qua dekking. De kleur in het flesje is minstens drie tinten donkerder dan die op mijn nagels. De kleur zelf was nog wel best snel droog, dus je kan wel meteen verder met het lakken van een volgende laag.

Een tweede laag ziet er al iets beter uit maar alsnog is het resultaat niet om over naar huis te schrijven. Je ziet nog steeds grote verschillen in dekking, terwijl ik echt mijn uiterste best heb gedaan om alles egaal te verdelen. Helaas bevestigt dit kleurtje opnieuw waarom ik geen fan ben van Hema nagellak. Het enige positieve is dat ze een vrij goeie droogtijd hebben maar dan heb je wel minstens drie lagen nodig voor een mooi resultaat… Ik zal deze kleur volgens mij niet meer gaan gebruiken en dat vind ik jammer. De donkerblauwe kleur vond ik namelijk wel mooi!


Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hoe is jullie ervaring met nagellak van Hema? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten