vrijdag 5 mei 2017

Julie | Friday Nails #135 – Can You Keep My Secret?

http://www.verodoesthis.be/2017/05/julie-friday-nails-135-can-you-keep-my.html

Een nagellak collectie die recent werd toegevoegd aan het Essence gamma zijn de Secret Stories. Ik zag deze liggen en viel meteen voor kleur 01 Can You Keep My Secret?. Het geheim dat dit nagellakje zou prijsgeven, is te vinden op de achterkant wanneer je het etiket open trekt. Op de mijne staat ‘Shhh… A girl is helpless only while her nail polish is drying’, een quote die zeker waar is! De kleur is een soort oud ‘vuil’ roze en dat vind ik wel erg mooi. Ik was dan ook benieuwd hoe deze kleur het op mijn nagels zou doen en hoe de kwaliteit van deze nieuwe collectie is.Het flesje vind ik leuk qua vormgeving. Ze zijn rechthoekig en plat, daar waar de klassieke Essence flesjes net rond en bol zijn. Het lijkt wel of de voorkant een soort krijtbordeffect heeft en dat vind ik leuk bedacht. Zo kan je een geheim natuurlijk meteen weer uitvegen! ;-) De kleur sprak me meteen aan en ik denk niet dat ik een tint zoals deze al in mijn collectie heb zitten. Ik vind Essence altijd goed van kwaliteit en ze zijn ook beste vernieuwend qua kleuren en vormgeving.De vorm van het kwastje ziet er wederom erg goed uit. Dit is zeker hoe ik het gewend ben van Essence. Dit lakje is vrij nieuw maar komt niet uit een Limited Edition, het is dus nog steeds te koop. Voor slechts €1.89 kan je al een lakje kopen uit deze collectie. Als ik me niet vergis zitten er zes verschillende kleuren in dit assortiment. Ik kon al niet wachten om aan de slag te gaan met dit nieuwe kleurtje!Wauw! Is hij niet prachtig? Dit is zeker een kleur die ik mezelf veel zou zien dragen, ware het niet dat ik voor mijn werk enkel Rituals kleurtjes mag dragen. Wanneer ik binnenkort nog eens een weekje vrij ben, kies ik sowieso voor deze kleur op mijn nagels. Het is precies de goeie kleur roze wat mij betreft: niet te licht maar ook niet te fel. De nagellak lakt prettig en droogt ontzettend snel. Je kan meteen door met het lakken van een tweede laag al is dat niet noodzakelijk. Zoals je wel kan zien, dekt deze kleur eigenlijk al prima met één laagje. 
Met een tweede laag vind ik het resultaat nog steeds even mooi of zelfs mooier. De nagellak glanst van nature erg goed en dat vind ik altijd wel fijn. Mocht ik deze langer willen dragen zou ik wel zeker nog een glanzende top coat gebruiken. Heb je liever matte nagels? Gebruik dan een speciale matte top coat zodat je nog steeds wel van het mooie kleurtje kan genieten. Ik ben erg blij dat ik deze gekocht heb en kan eerlijk gezegd maar amper wachten tot ik deze kan gaan dragen. Normaal gezien ben ik altijd wel te spreken over de houdbaarheid van Essence nagellak dus vermoedelijk doet deze het even goed.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hadden jullie al gehoord van de Essence Secret Stories collectie? Ik ben benieuwd of jullie deze kleur net zo mooi vinden als ik!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten