zondag 21 mei 2017

Julie | Even een kort bericht

http://www.verodoesthis.be/2017/05/julie-even-een-kort-bericht.html


Bij deze wou ik even in een kort bericht laten weten dat er vandaag geen volwaardig artikel online zal komen. Nick en ik zijn namelijk gisteren getrouwd!!! En in alle drukte van de voorbereidingen, ben ik er niet in geslaagd om vooruit te werken voor Verodoesthis. Natuurlijk hoop ik op jullie begrip en zo kan ik op deze manier toch ook even laten weten dat we ondertussen getrouwd zijn. Ik weet dat ik enkel een bericht geschreven heb over onze verloving en jullie nadien niet meer op de hoogte heb gehouden van voorbereidingen. Dit was een bewuste keuze omdat ik wou dat dit van onszelf zou zijn en ook wegens tijdsgebrek. Normaal gezien komen er vanaf woensdag weer gewoon artikels online! Voor de foto hierboven heb ik gebruik gemaakt van een gratis stock exemplaar, deze is dus niet van mezelf! ;-) Tot woensdag! 

Liefs,

Mr. & Mrs.
Nick & Julie <3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten