woensdag 10 mei 2017

Julie | Deauty Box April

http://www.verodoesthis.be/2017/05/julie-deauty-box-april.html

De ene beauty box is nog niet uitgepakt of ik was al aan de volgende bezig. Omwille van mijn vakantie had ik deze box pas later in huis, waardoor het artikel ook enige vertraging opgelopen heeft. Toch hoop ik dat jullie het leuk vinden om deze inhoud samen met mij te bekijken. Allereerst wil ik al even zeggen dat ik de vormgeving van de Deauty boxen de laatste tijd echt erg leuk vind! Geen standaard zwarte doosjes meer maar vrolijke kleuren en prints. Zondag liet ik jullie nog de inhoud zien van de Goed Gevoel Beautiful Box in samenwerking met Deauty, vandaag laat ik jullie de Deauty box zien die ik in april heb binnengekregen. Nieuwsgierig naar de inhoud? Lees dan zeker verder!Het viel me eigenlijk gelijk op dat er slechts vier producten in deze box zitten. Dat is een beetje teleurstellend, zeker naar de goed gevulde box bij Goed Gevoel. Bovendien zijn alle producten van hetzelfde merk: Golden Rose. Het is een merk dat milieubewust, duurzaam en dierproefvrij is en dat in 93 landen verkocht wordt. Er heeft wel eens eerder wat van dit merk in de box gezeten, dus echt nieuw is het niet voor mij. Even kijken wat er nu precies te vinden is in deze box:


-      Golden Rose Golden Care Nourishing Serum – 60ML (Full size: 60ML - €28.95)

-      Golden Rose Terracotta Glitter Oogschaduw – 2.5G (Full size: 2.5G - €11.95)

-      Golden Rose Miracle Lashes Mascara – 9.3ML (Full size: 9.3ML - €11.95)

-      Golden Rose Ice Color Mini Nagellak – 6ML (Full size: 6ML - €2.50)


Het is duidelijk dat dit niet de meest spectaculaire box is die ik ooit ontvangen heb. Met een waarde van €55.35 doet hij het zeker niet slecht maar dat is vooral te danken aan het serum dat al meer dan de helft van de waarde op zich neemt. Echt warm werd ik niet van deze box, al ben ik altijd wel heel erg blij met een serum. Beetje gemengde gevoelens dus!“We steken deze maand van wal met een voedend serum verrijkt met vitaline C en E, lekker luxueus in een full size verpakking. Naast een voedende werking zorgt dit serum trouwens ook voor extra hydratatie, versteviging en bescherming van je huid. Daar zeggen we geen nee tegen! Niet vergeten: telkens aanbrengen vóór je gezichtscrème.”


Save the best for last gaat in dit geval niet op bij Deauty. Ze beginnen meteen met het pronkstuk uit deze box; namelijk het serum. Ik ben erg blij met dit serum en kan niet wachten om het te gaan gebruiken. Het is een vrij lichte en vloeibare substantie die onmiddellijk door de huid wordt opgenomen. Zo hoort een goed serum nu eenmaal te zijn! Dat je het voor je gezichtscrème gebruikt lijkt me vrij logisch, dat doe je namelijk altijd met een serum. Het product beschermt ook tegen vrije radicalen en zonnestralen, iets wat mij als muziek in de oren klinkt. Meestal gebruik ik een serum onder mijn nachtcrème, misschien moet ik deze eens onder mijn dagcrème uitproberen. Ik wil ook nog even zeggen dat de verpakking er zeker erg luxueus uitziet en dat is natuurlijk mooi meegenomen!“Dit mooie exemplaar is er eentje om zuinig op te zijn, voor van die speciale momenten waarop een streepje glitter er nu eenmaal bij hoort. Je weet wel: een feestje, een verjaardag, een avondje uit, een spannende date, een doodgewone maandag, dinsdag, woensdag, donderdag…”


Ik weet niet of iedereen dezelfde kleur heeft ontvangen als ik maar ik vind deze nu niet echt toegankelijk om vaak te gebruiken. Tinten zoals deze gebruik ik haast nooit. Het is een blauwe kleur met een erg koele glans die aanleunt tegen zilver. Vaak zie ik mezelf deze kleur niet gebruiken, al kan het bij bepaalde looks wel leuk staan. Ik twijfel er zelfs over om deze eens zachtjes als highlighter te gebruiken, misschien dat hij daar wel mooi voor is. Mogelijks moet ik hem dan combineren met een iets normalere kleur dan blauw! Dat moet ik dan maar eens even gaan uitzoeken…“Nog steeds op zoek naar de perfecte mascara? Misschien wordt dit ‘m wel. Breng morgenochtend (of meteen, hangt ervan af hoe ongeduldig je bent) een laagje of 2 aan en knipper die dag eens aandachtig in het rond. Plots veel bekijks en verliefde blikken? Dan is deze mascara voor jou gemaakt…”


Alweer een mascara in een Deauty box, hoorde ik mezelf denken toen ik deze zag zitten. De kleur valt in ieder geval goed op tussen de andere producten! Ik kom een beetje om in mascara dus ik zat niet echt te wachten op een nieuw exemplaar. Toch wou ik hem gelijk proberen… Het borsteltje is er eentje van mijn favoriete soort en dat merk je ook tijdens het aanbrengen. Hij is stevig, brengt mooi aan zonder klontertjes en werkt goed zonder echt te knoeien. Het resultaat mag er zeker zijn aangezien ik hier mijn wimpers ook niet gekruld heb. Ik ga deze zeker en vast gebruiken maar het is niet echt een verrassend product in deze box.
“Schattig – dacht je dat ook niet toen je dit potje ontdekte? Deze mini kan overal met je mee, en da’s handig voor eventuele touch-ups, al duurt het best lang voor je daar bij deze nagellak nood aan hebt. Twee prachtig gelakte duimen omhoog!”


Ik denk dat ze zelf niet goed wisten wat ze moesten zeggen over dit basic nude kleurtje. De uitleg in de menu is aan de korte kant en dat kan ik wel snappen. Deze Ice Color nagellak is vrij gewoontjes om in een box te steken. Bovendien snap ik de naam niet zo goed want bij ‘ice’ denk ik meteen aan koele kleuren. Dit nude kleurige lakje is niet echt een grote toevoeging aan mijn stash maar ik ga hem hoe dan ook nog eens uitgebreid bespreken in een Friday Nails artikel.Ik weet het niet goed hoor, met deze box… Nude nagellak en zwarte mascara zijn niet echt vernieuwend en een blauwe oogschaduw is dan wel weer verrassend maar niet zo draagbaar in het dagelijkse leven. Met het serum ben ik dan weer wel erg tevreden en die is al bijna het dubbele waard van wat je voor een Deauty box moet betalen… Ik ben dus erg benieuwd of jij tevreden zou zijn met deze box want ik kom er niet helemaal uit! 

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind deze box iets te alledaags. Producten die bijna iedereen wel in huis heeft .

    BeantwoordenVerwijderen