donderdag 4 mei 2017

5 geweldige artikelen van Julie die ik vergat te delen


Net voor Julie op vakantie vertrok, vroeg ze mij om haar artikelen te delen. Ik zei toen dat ik dit zou proberen, maar door drukte heb ik mijn laptop amper opgezet en vandaar dat ik dus ook rats vergeten ben deze te delen. Telkens ik eraan dacht, maar mijn laptop niet binnen handbereik had (vaak was ik op het werk), voelde ik me enorm schuldig. Tijd om haar toch de credits te geven die ze verdiend dus. Als je benieuwd bent wat Julie voor jullie voorzien had tijdens haar vakantie en wat ik van die artikelen vind, moet je zeker verder lezen. 

19/04 | Grape & ginseng eye padsMoet je bij eye pad ook meteen aan het Apple product denken? Dat was bij mij alleszins wel het geval toen ik het in mijn hoofd voorlas. Ondanks dat Julie niet warm liep van dit product, vind ik het wel een erg fijne review. Je weet wat er al dan niet gebeurde en kunt zelf nog beoordelen of het dan toch niet iets voor jou kan zijn. 

23/04 | Nieuwe Rituals producten en limited edition


Als er een ding is, waar Julie zeker en vast de credits voor moet krijgen, is het haar kennis van de RItuals producten. Doordat zij er werkt, kent ze deze producten volledig en is zij ook de eerste waar ik naartoe zal gaan als ik er iets over wil weten. Daarnaast kun je bij haar dus ook altijd terecht voor de laatste nieuwtjes. Ook deze keer heeft ze zichzelf weer overtroffen door de juiste informatie te geven en ben ik al meteen overtuigd om van zodra ik tijd heb, te maken dat ik bij Rituals ben. Deze nieuwe lijn is er eentje die ik (door haar) zeker wil proberen. 

26/04 | Sample maniaOok qua het gebruiken van samples is en blijft Julie mijn meerdere. Hoe vaak ik wel niet gezegd heb dat ik deze keer de samples echt wel ga proberen. Helaas belanden ze bij mij toch nog steeds veel te vaak in de vergetelheid. Een sample vind ik leuk, maar het gebruiken komt er vaak niet vak. (Een uitzondering is vaak wanneer een sample is tubevorm is, dit vind ik nog wel handig om mee op vakantie te nemen) Wanneer ik de sample dan toch gebruik, vergeet ik er iets verder mee te doen. Julie niet. Julie vertelt jullie duidelijk wat zij van het product vindt aan de hand van haar ervaringen met de sample. 

28/04 | Friday nails


Nog iets waar ik Julie enorm om bewonder is haar engelengeduld (en dan heb ik het niet enkel over haar geduld met mij). Nagels lakken is voor mij een regelrechte hel omdat ik nooit het geduld heb om te wachten tot het droog is. Julie daarentegen zorgt ervoor dat er elke week een Friday nails online staat, hoelang ze ook moet wachten tot het droog is. 
Ondanks het feit dat ik zelf weinig nagellak gebruik, vind ik die reviews vaak wel fijn. Ik hoop op die manier toch de nagellak te vinden die snel droogt en lang mooi blijft. 

30/04 | OpgemaaktOpgemaakt artikelen zijn sowieso erg leuk om te zien. Julie slaagt er elke maand weer in om superveel op te maken en soms zou ik bijna durven vragen of ze die dingen opeet. Daarna besef ik natuurlijk dat ik hier diegene ben die veel te veel tegelijkertijd gebruikt en andere dingen dan weer net niet consequent genoeg gebruikt. 

Hierbij wil ik me dus nogmaals verontschuldigen bij Julie en ik hoop dat ze beseft dat ik het niet-delen zeker niet bewust heb gedaan. 

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten