maandag 17 april 2017

New in | Yankee Candles


Tijdens de eerste week van de paasvakantie zat ik in Polen en gingen we ook een dagje naar Manufaktura in Lodz. Als er een winkel is waar ik elke keer binnen ga en mijn bankkaart uiteindelijk ook zonder verpinken bovenhaal om de grote rekening te betalen, is het die van Yankee Candle. Deze geurkaarsen blijven voor mij namelijk de beste die er zijn (qua sterkte van geuren, maar ook omdat ik wel tegen die geuren tegenkan). Ik wist niet goed wat ik nu precies zocht, maar uiteindelijk ben ik, dankzij de hulp van de hele lieve winkelmevrouw, toch buitengegaan met vier lekkere kaarsen. 


Beginnen doe ik met de kleinste van het gezelschap, namelijk Sea Salt & Sage. Hiervan koos ik voor een kleintje, niet omdat ik de geur het minste vond, maar vooral omdat ik de large jar wat overdreven vond en er geen medium meer was. Het is een erg frisse geur, maar ik vind hem iets mannelijks hebben, wat ik vaak wel erg fijn vind. De salie erin zorgt toch nog wel voor een wame toets.


Met deze geur waan je jezelf eigenlijk wat in de tropen door de sterke geur van ananas. De koriander erin ruik ik eigenlijk amper, maar je merkt wel dat het niet puur ananas is. Deze geur is de sterkste van de vier en stiekem heb ik hierover wat getwijfeld. Niet omdat ik de geur niet lekker vind, maar vooral omdat ik niet goed weet of ik er tegen ga kunnen. De kleur vind ik trouwens ook lekker zomers. 

De beschrijving van Sensational home: "Yankee Candle Pineapple Cilantro is een tropische traktatie van verse ananas geserveerd met een vleugje citrus, koriander en zoete kokos. Yankee Candle Pineapple Cilantro behoort tot de groep fruit geuren van Yankee Candle."


Aan deze geur was ik meteen verkocht. Hij doet me denken aan de vakanties die ik vroeger met mijn ouders had op de Spaanse eilanden. Wanneer ik deze brand kom ik ook in een vakantiesfeer terecht. Nog een paar maanden geduld! 

Ik kan de geur heel moeilijk omschrijven, dit is er echt eentje die je zelf moet ruiken. Ik ben alleszins grote fan! 


Of witte thee effectief zo ruikt, durf ik niet te zeggen, maar dit is een lekkere frisse geur die niet overheerst. Hij zorgt gewoon voor een mooie achtergrondgeur waardoor je de lente in huis hebt. Hier koos ik voor een large jar, wederom omdat er geen medium was, maar hiervan was ik vrij zeker dat ik hem vaak genoeg ga branden.

Ondertussen heb ik acht jars van Yankee Candle en kom ik hopelijk nog wel even toe. Ik merk dat bij mij twee soorten erg overheersen: de frisse en de fruitige geuren. Met toch nog een lichte voorkeur voor de frisse. Hoewel, Angel's wings een festive geur genoemd wordt, is hij toch nog steeds erg fris.

Heb jij de Yankee Candles al geprobeerd?

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten