maandag 10 april 2017

Mijn goede voornemens, drie maanden later


Begin dit jaar heb ik besloten om mezelf niet te overdonderen met enorm veel goede voornemens, maar het eens bij twee te houden. Ondertussen zijn we ongeveer drie maanden verder en leek het mij ook maar zo eerlijk om even met jullie te bespreken hoe het ondertussen zit met die twee voornemens. Heb ik mij er dit jaar eens aan kunnen houden of ben ik weer faliekant de mist ingegaan? 


In januari besloot ik dus om van 9 januari tot ergens eind februari geen alcohol te drinken. Ik had bewust geen einddatum gekozen om toch nog wat vrijheid te hebben. Zeker aangezien ik eind februari een weekje vrij had en mijn zus toen achttien werd. Je kunt dus nooit op voorhand weten welke belangrijke feestelijkheid er voorvalt. ;) 

Ik moet zeggen dat ik had verwacht het er moeilijker mee te hebben. Zeker aangezien ik nog een aantal verjaardagen had en daarnaast nog een nieuwjaarsetentje op het werk. Desondanks lukte het me zeer goed en heb ik er eigenlijk geen moeite mee gehad. Ik was ook redelijk vaak met de auto dus had ik altijd wel een excuus klaar zodat ik niet telkens opnieuw moest uitleggen dat ik mijn tournĂ©e minerale al iets vroeger gestart was en dus tijdelijk geen alcohol dronk. Als ik dat wel zei, moest ik het volledige verhaal doen, anders dachten ze plotseling dat ik zwanger was. En neen, dit is zeker nog niet het geval! 

Eind goed, al goed wat dit goede voornemen betreft. Ik heb wel niet echt gewichtsverschil gemerkt, maar dit kan ook wel komen door het feit dat ik daarvoor ook niet zoveel alcohol dronk. Dit goede voornemen is voor herhaling vatbaar, maar wederom voor de wintermaanden. Nu met dit goede weer zit ik toch iets te graag op een terrasje met een wijntje. ;) Mijn tweede goede voornemen lukt half en half. Ik merk dat ik best weinig haarproducten thuis nog heb staan, dus dat is goed. Tijd om dus een nieuwe voorraad in te slaan. Douchegels probeer ik ook op te maken, maar ik wissel toch nog net iets te graag af qua geur. Het ene moment heb ik nu toch liever de Karma lijn dan de Ritual of Light lijn en andersom. Binnenkort zal ik nog eens mijn opgemaakte dingen proberen te verzamelen. Of toch diegene die nog niet weggegooid zijn door ons mama. 

Voortaan zal ik toch maar Julie haar techniek gebruiken en meteen van alles wat op is een foto trekken. Dan heb ik wel geen overzichtje, maar is het allemaal wel veel vollediger en zorgt het voor een pak minder rommel bij ons thuis. 

Hadden jullie goede voornemens? 

Liefs
Veronique 

1 opmerking:

  1. Ik had er geen, en dat is maar goed ook omdat ik er echt geen ster in ben.

    BeantwoordenVerwijderen