maandag 3 april 2017

Life through my eyes | Last months


Het is ondertussen al sinds begin november geleden dat ik jullie een kijkje in mijn leven gunde. Doordat het nu dus gaat over bijna een half jaar aan foto's, ben ik enorm beginnen selecteren. Niet alles is even interessant om te tonen en to be honest, ik heb ook niet van alles nog foto's getrokken. Puur omdat ik aan mezelf had toegegeven dat de combinatie bloggen en werken een hel is. Nu ik twee weekjes vakantie heb, kan ik uiteraard wel een beetje vooruit schrijven in de hoop dat ik toch weer eventjes online kan zijn. Oh en het gaat weer veel eten zijn, want ik ♥ eten. 

In de herfstvakantie ging ik met Toon en zijn familie naar de Ardennen. Daar konden we van dit heerlijke uitzicht genieten. 


Na de herfstvakantie begon ik met werken zoals jullie normaal gezien wel weten. Ik maakte toen regelmatig gebruik van een vrije dag om even op adem te komen. Nooit gedacht dat het zo zwaar zou zijn. 


Af en toe vind ik dat ik mezelf en Patricia wel eens mag verwennen en dan kies ik ervoor om in de Carrefour lekkere, verse sushi te gaan halen. Het is niet goedkoop, maar even lekker als wanneer je uit eten gaat. 


Wat ik trouwens niet lang daarna gedaan heb. Toon en ik waren in december een jaar samen en dat moet uiteraard gevierd worden. Aangezien ik die week veel moest werken door de examens, besloten we zondagavond al te gaan eten. Sushi, natuurlijk. 


Om de kerstsfeer op te kunnen snuiven terwijl het regent en koud is, ga je dus ergens op café zitten waar je toch een goed uitzicht hebt. Braaf en verantwoordelijk kies ik dan maar voor een theetje. 


Nu we het toch over Kerstmis hebben, bovenstaande set kreeg ik van mijn ouders. Ik moet ze nog eens goed uittesten, maar toen ik hem een keer gebruikte vond ik hem zeker niet slecht. 


Woensdag is mijn vrije dag en die besteed ik elke week verschillend (op het uitslapen na). In januari, net na de kerstvakantie, ging ik met Julie naar Mol om wat te winkelen. Als lunch aten we een broodje. 


En ik kocht wat cupcakes om te proberen. Superlekker trouwens! 


Wanneer ik op zaterdag eens op tijd mijn bed uit geraak, durf ik wel eens te gaan ontbijten bij de Hema. Regelmatig is dit met Sander en Patricia, maar toch is het mij al een keertje gelukt om Toon mee te krijgen. Heuj! 


Ook ontdekte ik Vakantieveilingen en kocht ik daar een bon voor een high tea. Die ruilden we dan in bij Juffra Toertjes in Turnhout. Op zicht was het best lekker, maar ik vond het niet overweldigend. Ook de sfeer die in het zaakje hing was een beetje vreemd. We waren lang de enige klanten en we hadden erg hard het gevoel dat we aangestaard werden. Ik maak voortaan thuis wel mijn eigen high tea. ;) 


In de krokusvakantie was het tijd om nog wat vrienden terug te zien. Ik ging een dagje naar Leuven en een dagje naar Antwerpen. Daar had ik dan met Ann afgesproken om een gezellig dagje te hebben. 's Avonds gingen we eten en deelden we een enorme cocktail. 


Ook liet ik in de krokusvakantie gelnagels zetten, maar zoals jullie wel hadden kunnen lezen, was ik eigenlijk helemaal niet tevreden. Ze waren niet mooi gezet en vielen er al heel snel af. Zonde van het geld dus... 


De laatste tijd probeer ik ook wat meer spelvormen in mijn lessen te steken. Dit kost vaak best wel wat voorbereiding, maar de leerlingen lijken het wel leuk te vinden. 

En toen kwam de vrijgezellen van Julie. We gingen bowlen, hadden een cocktailworkshop, gingen lekker eten en eindigden uiteindelijk op een 90's feestje. Een lange maar superleuke dag, die zeker voor herhaling vatbaar is. Al hoeft het dan niet perse ter ere van een vrijgezelle te zijn. 


Vorige week heb ik vooral examens verbeterd. Heel veel examens verbeterd. Gelukkig hielp Toon een beetje met het optellen en ingeven van de punten. Mijn zus zat er dan maar bij, keek erna en lachte ons uit. Want ja, leerkrachten zijn rare wezens. 


Afgelopen zaterdag was Toon jarig en dus gingen we de avond voordien samen eten. Ja, weeral sushi. Deze keer kozen we een ander restaurant en dat was best oké. Wel hebben we al gezegd dat we de volgende keer gewoon terug gaan naar hetgene waar we gewoonlijk gaan. Zeker nu ik deze foto's bekijk, besef ik wel dat de tonijn er daar veel beter uitziet. 


Terwijl Toon dan ging basketten, ging ik rustig op café. Ik vond dat ik nog eens een gin-tonic verdiend had, om mijn vakantie goed in te zetten. En het smaakte! 

Dit waren dus in het kort een aantal highlights van de afgelopen maanden. Of toch diegene waar ik een foto van gemaakt had. Fijn om weer even terug te zijn! 

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten