woensdag 12 april 2017

Julie | Urban Decay Naked 3 Palette

http://www.verodoesthis.be/2017/04/julie-urban-decay-naked-3-palette.html

Het heeft lang geduurd, maar ook ik ben overstag gegaan voor Urban Decay. Ik had nog nooit iets van het merk in huis gehaald maar ben al wel super lang benieuwd naar hun producten. Mogelijks zijn de Naked Palettes de meest bekende oogschaduwpalettes ter wereld en al helemaal de toppers van Urban Decay. Je kan kiezen uit drie verschillende kleurcombinaties en ik heb voor Naked 3 gekozen. Dit palette bevat roze tinten en kan je gebruiken voor een mooie look voor overdag of een intense avondlook. Het stond al langer op mijn wishlist maar nu pas heb ik hem eigenlijk gekocht. Voor mijn verjaardag kreeg ik namelijk bonnen die ik in verschillende winkels in Turnhout kon spenderen, waaronder Ici Paris XL. Benieuwd naar dit palette en of het mijn verwachtingen inlost? Lees dan zeker verder!Het palette komt in een kartonnen doosje met mooie gouden letters. Aan de onderkant krijg je al een idee van de kleuren die in het palette te vinden zijn. Ik vind het in ieder geval erg mooi vorm gegeven en hou dan ook zulke verpakkingen altijd bij om mijn producten optimaal te beschermen. Voor dit palette met 12 verschillende kleuren oogschaduw betaal je €52.90. Dat is niet weinig, maar op zich vind ik het wel nog acceptabel voor het aantal kleuren. Je legt een kleine €4.50 per kleur neer en als je het zo bekijkt vind ik het een faire prijs.Op de achterkant krijg je een hele uitleg over het palette en kan je opnieuw de verschillende kleuren zien staan. Deze keer zie je ook de verschillende namen die de tinten gekregen hebben. Bovendien kan je ook zien dat er een tweezijdig kwastje aanwezig is in het palette. Normaal hoeft dit voor mij niet omdat het vaak sponsapplicators zijn waar ik niks mee doe, deze keer zijn het echt twee kwalitatieve kwastjes die ik erg graag gebruik! Ik geef jullie ook nog even de officiële uitleg mee over dit palette:


“Wende Zomnir, Chief Creative Officer en medeoprichter van Urban Decay, liet zich inspireren door de koperachtige roze gloed van de ondergaande zon die elke vrouw zo mooi maakt. Het Naked3 palette bevat 12 never-before-seen tinten die nergens anders verkrijgbaar zijn. Kies uit diverse finishes: super zacht en mat, prachtige parelglans of glimmend metallic. Van lichtglanzend roze tot warm diepzwart.”Aan de styling van dit palette is duidelijk veel aandacht besteedt. Zelfs de binnenkant van de kartonnen verpakking is voorzien van een mooie paarse print met roosjes. Het palette zelf is een mooi metalen blik dat zwaar aanvoelt. Het palette sluit met een stevig kliksysteem waardoor je het ook makkelijk overal mee naartoe kan nemen. De binnenkant heeft ook een grote spiegel en dat vind ik zelf toch altijd wel handig. Wat mij betreft is dit echt een perfect palette. Natuurlijk moest ik op dit moment nog afwachten hoe de pigmentatie van de kleuren zelf zou bevallen.Ik wil jullie ook nog snel het kwastje laten zien. Het is gemaakt van stevig materiaal en beide kanten zijn erg nuttig in gebruik. De ene kant bevat een iets breder kwastje waarmee je goed kan werken op het volledige ooglid. De achterkant heeft dan weer een iets smaller kwastje waarmee je gedetailleerder te werk kan gaan. Ik heb deze al elke keer gebruikt wanneer ik het palette gebruik voor een look dus ik kan al wel vertellen dat dit kwastje een fijne toevoeging is.En dan kan ik jullie nu eindelijk de swatches laten zien! Het lijkt me duidelijk dat ik eerst de linkse zes kleuren gebruikt heb. Strange lijkt hier een beetje weg te vallen, maar dat komt omdat mijn huid zelf redelijk licht is. Het is moeilijk om een favoriete kleur te kiezen omdat ik ze eigenlijk allemaal zo mooi vind! Als ik dan toch moet kiezen, gaat mijn aandacht vooral naar de glanzende kleuren. Dust vind ik echt prachtig en Burnout spreekt me ook echt aan. Buzz is ook een kleurtje die er voor mij echt uitspringt! Limit gebruik ik dan weer op momenten dat ik eigenlijk niet echt een opvallende ooglook wil. Trick is een beetje een vreemde eend in de bijt, want die is als enige echt koperkleurig waar de rest toch overduidelijk roze is. Geen probleem voor mij omdat ik het wel een mooie kleur vind!De laatste zes kleuren uit het palette zijn beduidend donkerder. De pigementatie is echt geweldig en je kan de kleuren mooi opbouwen, zelfs de matte tinten. Mijn aandacht wordt meteen getrokken door Mugshot omdat het zo’n aparte tint is. Ook Darkheart weet me te overtuigen dankzij de speciale shimmers die doorheen de kleur verwerkt zijn. Nooner is een mooie kleur om te gebruiken in een volledig matte ooglook en Liar mag wat mij betreft over het gehele ooglid worden aangebracht. Factory en Darkside vind ik de minst mooie kleuren uit het hele palette, al zou ik ze ook zeker wel gebruiken. Uiteraard heb ik ook een look gemaakt met deze prachtige kleuren en ga ik nu aan jullie laten zien.Ik ben zelf geen held in het vastleggen van ooglooks die ik maak omdat ik het altijd lastig vind om de kleuren goed te laten overkomen op beeld. Voor deze look gebruikte ik enkel het Urban Decay palette en ik moet toegeven dat ik het zelf wel mooi geworden vind. Ik koos ervoor om Buzz op mijn bewegend ooglid te gebruiken, Strange gebruikte ik onder mijn wenkbrauwen en ik gebruikte een beetje Dust in mijn binnenste ooghoek. Blenden in de arcadeboog deed ik met Limit en nadien gebruikte ik in mijn buitenste ooghoek Darkheart, die ik ook een beetje aan mijn onderste wimperrand aanbracht.
En natuurlijk wil ik jullie ook laten zien hoe dit er full face uitzag. Ik vind het vooral mooi op de rechtste foto. Ik gebruikte nog een rosé oogpotlood op mijn bovenste wimperrand en onderaan koos ik nog voor een grijs oogpotlood. Ik vind de look persoonlijk best geslaagd en ik ben erg blij met mijn nieuwe palette. De lipstick die ik op de foto draag is trouwens Pink Plaid van MAC.Wat vinden jullie van dit palette? En als je mocht kiezen; ging je dan voor het Naked 1, 2 of 3 Palette? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten