woensdag 26 april 2017

Julie | Sample Mania #4

http://www.verodoesthis.be/2017/04/julie-sample-mania-4.html

In Sample Mania laat ik jullie altijd kennis maken met een vijftal samples die ik uitgeprobeerd heb. Het is voor mij een manier om meer samples op te maken maar ook om deze in een artikel te verwerken. Voorheen stopte ik ze bij in mijn opgemaakt artikels maar die zijn sowieso al lang genoeg. Ook deze keer heb ik weer verschillende proefjes gebruikt en heb ik een eerste indruk gekregen van hoe de producten zijn. Deze keer test ik twee dagcrèmes, parfum, douchegel en een serum! Benieuwd welke ik ook effectief zou aankopen en welke ik niet zo fijn vond? Lees dan zeker verder!Ik had al wel eens eerder gehoord over deze geur van Lush. The Olive Branch is een douchegel met een warme geur van onder andere olijfolie, mandarijntjes en wijnbladeren. Het is een zeer speciale geur waar je toch wel een beetje fan van moet zijn. Ik vond hem persoonlijk nooit lekker genoeg om hem aan te kopen, waardoor ik dan weer wel blij was om deze als sample eens te kunnen testen. In gebruik is hij namelijk beter dan verwacht! Ik vind hem zeker niet slecht en hij schuimt bovendien ook nog eens erg goed. Na gebruik blijft de geur subtiel aanwezig maar je kan gerust een andere geur body lotion gebruiken. Misschien koop ik deze ooit in een klein flesje, als ik door mijn enorme hoeveelheid douchegel heen ben. Voor een flesje van 100G betaal je €7.95.Tijdens de ruilmiddag met vriendinnen, kreeg ik deze sample van iemand. Hij komt van The Face Shop en ik vermoed dat The Smim het merk is ofwel is dat ook gewoon The Face Shop. Juist ja, vermoeden. Want deze sample is er eentje van een Koreaans beautymerk. Gelukkig staat er ook in het Engels op dat het een Radiating Moisturizing Cream is en wist ik dat dit een dagcrème was. Hij ruikt fris en de geur dot mij een beetje denken aan bepaalde producten van Balance Me. Het is een gel crème en na het smeren voelt mijn huid gehydrateerd en gevoed aan. Hij trekt goed in en ik heb de indruk dat mijn gezicht minder glimt dan na het gebruik van een andere, wat vettere, dagcrème. Ik vond het super tof om deze te testen maar ik heb nog een grote voorraad aan dagcrèmes. Misschien koop ik ooit wel eens een ander product van dit merk, al zijn de prijzen hiervan ook best aan de hoge kant.De volgende dagcrème die ik geprobeerd heb is van NARS. Nick koos deze sample voor mij toen hij online de bestelling van de lipstick 'Julie' geplaatst had, voor mijn verjaardag. Deze Luminous Moisture Cream wou ik dan ook graag uitproberen! Persoonlijk vind ik de geur niet zo lekker, een beetje citrus-achtig. De verpakking bevatte voldoende product om twee dagen te gebruiken en dat vond ik dan weer wel een meevaller. Hij smeert een beetje moeilijker uit dan de gel van The Smim maar voelt wel dik en voedend aan. Ik zou deze niet meteen aankopen omdat hij toch al snel rond de 60 dollar kost online en dat vind ik echt veel geld voor een dagcrème.Toen ik mijn Urban Decay Naked 3 Palette binnen kreeg, zat er ook deze sample van Estée Lauder in. Daar ben ik altijd erg blij mee omdat je op die manier duurdere producten toch al eens kan proberen. Dit New Dimension Shape + Fill Expert Serum is natuurlijk eerder voor een iets rijpere huid, maar ik wou hem toch graag zelf proberen. Het serum ruikt eerder neutraal en voelt ‘dik’ en vol aan. Zoals bij elk goed serum, trekt ook deze snel in en mijn huid voelt zacht aan. Ik heb met deze sample denk ik drie keer kunnen doen, dus hij is ook zeker zuinig in gebruik. Ik zie mezelf deze wel gebruiken op latere leeftijd maar voor nu zou ik hem niet aankopen. Voor een verpakking van 30ML betaal je al snel rond de 70 euro.
Ik test altijd graag verschillende parfum samples uit en toch heb ik deze nog nooit eerder aan bod laten komen in mijn Sample Mania artikels. Tijd om daar verandering in te brengen met deze Mon Guerlain parfum! Leuk om te weten is dat dit parfum geïnspireerd is op Angelina Jolie omdat het staat voor een sterke, vrije en sensuele vrouw. Hoofdingrediënten zijn: Carla lavendel uit de Provence, Arabische jasmijn uit India, sandelhout uit Australië en Tahitiaanse vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea. Ik moet zeggen dat ik dit best een lekker geurtje vind! De flacon ziet er overigens ook mooi uit en de geur is fris en zoet tegelijk. Voor een flesje van 50ML betaal je ongeveer €75. Het is zo’n geur waar je aan blijft ruiken omdat hij telkens weer andere noten naar voor weet te brengen. Ik vind het een interessant geurtje die ik zeker verder ga uitproberen!

Ziezo, dat waren weer een aantal samples die ik de afgelopen tijd geprobeerd heb. Welke is jullie favoriet en welke zou je dus zelf eens graag uitproberen? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten