zondag 16 april 2017

Julie | Rituals Blue Pink Lipstick

http://www.verodoesthis.be/2017/04/julie-rituals-blue-pink-lipstick.html

Rituals is een merk dat nogal veel aan bod komt hier op Verodoesthis. Ook niet zo verwonderlijk aangezien ik er werk natuurlijk! Al verschillende keren heb ik het gehad over hun grote gamma aan home & body producten maar ook de categorie make-up zijn ze niet vergeten. Onlangs kreeg dit gamma een grote update en kreeg het de naam The Ritual Of Cleopatra. De verpakkingen werden vernieuwd en er kwamen nieuwe kleuren op de markt. Ik schreef al eerder een artikel over mijn Rituals lipsticks maar deze is er eentje die gloednieuw is. Ik kon deze speciale kleur met de naam Blue Pink niet laten staan en wou hem meteen uittesten! Benieuwd naar dit kleurtje? Lees dan zeker verder!

Hou Verodoesthis zeker in de gaten voor nog meer nieuwe Rituals producten! Volgende week vertel ik jullie alles over de nieuwe Limited Edition en andere producten die recent aan het gamma zijn toegevoegd!


Om te beginnen wil ik zeggen dat ik de nieuwe verpakkingen echt super mooi vind! Het wit met gouden accent heeft iets luxueus en dat is altijd mooi meegenomen natuurlijk. De lipsticks van Rituals zijn verkrijgbaar in tien kleuren en hebben een milde formule. Ze zijn gemaakt van natuurlijke edelstenen en zijn parabeen en parfumvrij. Deze Blue Pink is een lipstick op basis van Robijn voor een luxe en intense kleur. Hij heeft een crème textuur die zacht aanvoelt en verzorgend is voor je lippen. Het is een glanzende lipstick die de belofte heeft om acht uur te blijven zitten. Alle producten van Rituals zijn bovendien ook dermatologisch getest. Voor een stick van 3.5G betaal je €16.Ik nam een foto van de ingrediëntenlijst maar ik moet eerlijk toegeven dat deze niet heel erg leesbaar is. De combinatie van gouden letters op een witte achtergrond is erg mooi maar ook lastig te fotograferen. Bij deze deel ik nog even apart de ingrediënten:


PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, BUTYL STEARATE, SYNTHETIC WAX, HYDROGENATED DIMER DILINOLEYL/DIMETHYLCARBONATE COPOLYMER, MICA, OCTYLDODECANOL, SYNTHETIC BEESWAX, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TIN OXIDE, RUBY POWDER, TOCOPHEROL. MAY CONTAIN:CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 15850 (RED 6), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77492 (IRON OXIDES),CI 15850 (RED 7 LAKE),CI 42090 (BLUE 1 LAKE),CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES),CI 77499 (IRON OXIDES).Ik vind de verpakking echt mooi vernieuwd en vind dat de kleuren meteen de aandacht trekken. Blue Pink heeft zijn naam niet gestolen want het is een felle roze lipstick, met een duidelijke blauwe ondertoon. Ik vind dit altijd erg mooi omdat ik zelf meestal kies voor een roze of paarse lipstick. Hij brengt erg fijn aan door zijn romige formule en heeft een mooie glans. Tegenwoordig draag ik veel matte kleuren maar af en toe vind ik het fijn om een iets ‘gladdere’ lipstick te dragen die mijn lippen niet uitdroogt.Dit is dan hoe de lipstick er op mijn lippen uitziet. Het is echt een felle kleur die nog het meest doet denken aan dat typische Barbie roze. Ik vind dit zelf heel mooi maar besef zeker wel dat niet iedereen hier goed mee staat of fan van is. Gelukkig heeft Rituals ook een aantal veel subtielere kleuren in het assortiment waardoor er voor iedereen wel een gepast kleurtje te vinden is. Je ziet hier ook goed de blauwe ondertoon die de lipstick heeft. De glans is mooi aanwezig maar ik heb deze lipstick ondertussen ook al in combinatie met een lipgloss gedragen en dat geeft echt een prachtig resultaat als je houdt van volle lippen.
En dit is hoe de lipstick er bij mij uitziet op een full face foto. Ik draag hem wel met een subtiele ooglook die voornamelijk bestaat uit een donker lijntje en een neutrale oogschaduwkleur. Mocht je deze kleur mooi vinden maar toch ook die bijpassende lipgloss zoeken: dat is de kleur Raspberry Sunrise, die de koop is voor €12.50. De beloofde acht uren houdt deze lipstick het bij mij niet uit. Wanneer je veel praat, eet en/of drinkt moet je hem wel sneller bijwerken. Toch vind ik dat hij voor een glanzende lipstick goed op zijn plaats blijft zitten en dat hij mooi slijt, waardoor je niet met een lelijk randje overblijft. Ik ben in ieder geval blij met dit felle zomerse kleurtje!Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie wel eens eerder make-up van Rituals geprobeerd? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Had me nooit zo verdiept in de make-up van Rituals! Vind deze lipstick je erg mooi staan :D beetje fel houd ik wel van.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik denk dat veel mensen enkel hun home & body producten gebruiken! :-) En dankjewel Mariska!

      Verwijderen