zondag 9 april 2017

Julie | Rituals 4-Stappenplan Skincare

http://www.verodoesthis.be/2017/04/julie-rituals-4-stappenplan-skincare.html

Dat we onze huid moeten verzorgen, weten we ondertussen allemaal wel. Maar hoe doe je dit nu op een snelle en efficiënte manier? Niemand heeft zin om dagelijks uren in de weer te zijn met allerlei potjes en smeersels. Rituals heeft een uitgebreid skincare assortiment waarin je voor elke persoon wel de juiste producten kan vinden. De lijnen kunnen apart gebruikt worden of er kan voor jou persoonlijk een combinatie gebruikt worden. Vandaag laat ik jullie in vier eenvoudige stappen zien hoe je een hydratatie boost kan geven aan de huid. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Rituals verwent zijn klanten graag met cadeautjes. De afgelopen weken kregen My Rituals Members een uniek cadeau bij besteding van €40 of meer. Nog geen lid van dit nieuwe systeem? Haast je dan naar de website en ontvang je welkomstcadeau! De set die je hierboven op de foto ziet heeft een waarde van €41 dus het was zeker de moeite om deze mee naar huis te nemen. Er is gekozen voor het hydratatie gamma omdat dit voor vele mensen wel van pas komt. Mocht je voor anti-aging producten kiezen, sluit je de hele doelgroep van jongeren en jongvolwassenen uit.Deze vier tubetjes hebben een inhoud van 20ML en zijn dus ook meteen de ideale reisverpakking. Zo moet je zelfs op vakantie niet bezuinigen op verzorging voor je huid. Al deze producten zitten in het vaste gamma en zijn dus gewoon te koop in de winkels. Helaas zijn deze niet in een reisverpakking te koop maar van alle producten kan je wel eens een sample vragen in de winkel.


Beginnen doet Rituals met de Brightening Face Exfoliator en voor een tube van 75ML betaal je normaal €12.50. Hier kom je best lang mee toe aangezien je deze slechts één à twee keer per week moet boven halen. Het is een erg milde scrub die je dus enkel en alleen voor je gezicht gebruikt. Hij bevat lotus bloem en moringa extracten voor een extra zacht gevoel. Scrubben is een stap die veel mensen wel eens overslaan maar het is wel zeer belangrijk. Doordat je komaf maakt met je dode huidcellen, verbeter je de werking van al je andere skincare producten. Je zal hierdoor een beter resultaat verkrijgen dus het is zeker de moeite om hier een gewoonte van te maken. De scrub is voor ieder huidtype geschikt en is zeer handig in gebruik.


Om helemaal juist te zijn begint je dagelijkse routine natuurlijk met het reinigen van je gezicht. Als je hiermee klaar bent kan je eventueel ook nog een toner gebruiken. Nadien is het tijd voor het echte werk en kan je jouw huid gaan hydrateren. Rituals gebruikt hier het Intense Moisture Serum. Veelal vragen mensen zich af waar een serum nu precies voor gebruikt wordt. Wel, je gebruikt dit altijd onder je dag- of nachtcrème omdat het een product is dat vooral onderhuids zijn werk doet. Een goed serum trekt onmiddellijk in de huid en voel je nadien niet zitten. Dit serum werkt hydraterend en zorgt ervoor dat je cellen onderhuids gevoed worden. Voor een verpakking van 30ML betaal je €28.50 maar dit is dan een hygiënisch pompsysteem dat licht- en luchtledig is. Met één pompje heb je al genoeg voor je hele gezicht. Het bevat Hyaluronzuur en Blue Ginger extract, waardoor het werkt als een vochtbad voor de huid. De derde stap is een 24H Hydrating Gel Cream. Het best gebruik je deze ’s morgens als dagcrème, al werkt deze 24u. Hij bevat helaas geen SPF en indien je dit specifiek wenst kan je deze crème wel als nachtcrème gebruiken. Voor mensen met een erg droge en vochtarme huid raad ik sowieso wel aan om ofwel deze ’s morgens te gebruiken en ’s avond een aparte nachtverzorging ofwel dit product tweemaal daags te smeren. Voor een verpakking van 50ML betaal je €26.50 maar ook hier doe je een lange tijd mee. De gel textuur zorgt voor een fris gevoel en hij trekt super snel in de huid. Deze crème is vocht inbrengend maar zorgt ook voor nieuwe lipiden die je huid weer doen opleven. Hij bevat natuurlijke anti-oxidanten en een actief hydraterend complex.
Als laatste stap heeft Rituals gekozen om het Intensive Moisturing Mask toe te voegen aan deze set. Een product dat je opnieuw niet dagelijks hoeft te gebruiken maar één à twee keer per week. Voor een tube van 75ML betaal je €14.50 en ook dit product is zuinig in gebruik waardoor je er best lang mee doet. Het is een zacht crème masker boordevol Hyaluronzuur en Blue Ginger voor een optimale hydratatie. Mijn review over dit masker is al eerder online gekomen en dat kan je hier herlezen. Het best verwijder je dit masker met een wattenschijfje en wat er nadien eventueel nog overblijft kan je in de huid masseren.Ik vind deze set ideaal om mensen de producten uit het Rituals Skincare gamma te doen ontdekken. Mocht je last hebben van een moeilijke huid die een persoonlijk advies verlangt, kan je altijd eens langsgaan bij een Rituals filiaal voor deskundig advies op maat. Ik ben in ieder geval tevreden over deze set! Mijn favoriet is toch wel het serum omdat dit echt doet wat het moet doen en erg fijn aanvoelt op mijn huid. Het is wat mij betreft een van de meest onderschatte huidverzorgingsproducten en mag wat mij betreft zeker wat meer in de aandacht staan!


Wat vinden jullie van deze set? En welk product is voor jou onmisbaar in je skincare routine? Ik ben zeer benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten