zondag 30 april 2017

Julie | Opgemaakt #38 – Maart

Het einde van de maand is alweer aangebroken en dat wil zeggen dat jullie van mij een opgemaakt artikel tegoed hebben. Deze keer laat ik jullie alles zien wat ik in de maand maart heb opgemaakt. Beginnen doe ik zoals de laatste keren met mijn opgemaakte kaarsen. Links zie je de Goji Berry geurkaars van Rituals. Ik vond deze erg lekker maar helaas is ze niet helemaal opgebrand. Ik heb de overschot nog wel als wax melt gebruikt. Ik zou deze zeker opnieuw kunnen kopen.


Ernaast zie je de Red Berries kleine theelichtjes van Parcan, te koop bij Action. Voor de geur moet je het niet doen, want daar ruik je bitter weinig van. Misschien als je het hele pakje tegelijk aansteekt? Ik zou in de toekomst wel liever kaarsjes kopen die langer dan vier uur branden. Deze zou ik dus niet snel opnieuw kopen.

Ten slotte zie je nog de kleine Incense geurkaars van Rituals. Deze zit in dezelfde Private Collection als de Goji Berry variant en die geuren zijn allemaal wat specialer dan het reguliere gamma. Ik vond deze niet slecht en zou hem zeker opnieuw kunnen kopen. Het is wel meer een zware wintergeur, dus dat zou niet voor meteen zijn.

Benieuwd wat ik behalve geurkaarsen nog allemaal opgemaakt heb? Lees dan zeker verder!
In het begin van de maand heb ik dit Framboos & Vanille masker van Balea opgemaakt. Deze kan je kopen bij de DM in Duitsland. Mijn review over dit product is al online geweest en ik vond het zeker geen slecht masker. Ik heb dan ook nog de tweede helft van deze verpakking om te gebruiken. Nadien zou ik hem niet meteen opnieuw kopen omdat ik graag veel verschillende soorten maskers en merken wil uitproberen!


Van The Body Shop heb ik de Vitamin E Aqua Boost Sorbet opgemaakt. Dit is een crème voor je gezicht maar dan in die typische sorbet substantie. Om eerlijk te zijn heb ik deze erg lang links laten liggen en heeft het dus een hele tijd geduurd om deze te kunnen opmaken. Op zich is hij niet slecht, het is gewoon niet helemaal mijn ding. Ik zou hem vooral in de zomer aanraden omdat hij dan ook verfrissend is. Zelf ga ik hem niet meer opnieuw kopen.


Deze Framboos en Pepermunt Douchegel is van Yves Rocher en zoals je kan zien is deze ook helemaal leeg. Ik moet wel toegeven dat ik deze als handzeep heb gebruikt en niet als douchegel. Daar had ik hem ook bewust voor gekocht, dus het is niet zo dat ik hem gewoon beu was. Het was een friszoete geur die ik best oké vond om mijn handen mee te wassen. Daar zou ik hem wel opnieuw voor kunnen kopen, niet om te douchen. Ik heb gewoon nog erg veel verschillende douche producten in huis die ik eerst wil opmaken.


In de categorie basic essentials zijn er ook weer een aantal producten opgemaakt. Te beginnen met de duo wattenschijfjes van het Albert Heijn merk. Ik vind deze prima en heb ze al erg vaak opnieuw gekocht. Helaas is onze AH vestiging gesloten en kan ik deze dus niet meer zo simpel opnieuw aankopen als vroeger.


Van Primark heb ik een pakje Deep Cleansing Facial Wipes opgemaakt en ook dat is niet de eerste keer. Ik koop deze doekjes eigenlijk elke keer opnieuw en ik vind ze best goed van werking. Momenteel heb ik weer andere doekjes in gebruik.

Ook van Albert Heijn hebben Nick en ik een doosje wattenstaafjes opgemaakt. Ik gebruik dagelijks wattenstaafjes voor van alles en nog wat en deze vind ik helemaal prima. Ze pluizen bijna niet en doen gewoon prima hun werk. Ik zal voortaan wel op zoek moeten naar een ander merk…

Mijn favoriete droogshampoo blijft toch de Tropical variant van Batiste en dat is dan ook meteen de reden waarom je deze fles regelmatig ziet verschijnen in een opgemaakt artikel. Ik vind deze erg fijn van geur en werking en dat is toch wel het belangrijkste. Op dit moment ben ik een ander merk aan het testen maar de kans is groot dat ik deze nadien gewoon opnieuw koop.


Toen vriendin Karen in Amerika geweest was, had ze voor mij deze Secret Shower Fresh deodorant meegebracht. Ik was hier erg blij mee omdat ik al langer wat van dit merk wilde uitproberen. Hij rook poederig zacht en deed zijn werk behoorlijk goed. Toch blijft de Lady Speed Stick voor mij op nummer één staan wat betreft beste deodorant. Ik vond de sluiting ook niet handig omdat ik hem echt elke keer terug moest indraaien omdat de dop anders de stick beschadigde. Ik zou op zich best een nieuwe variant van Secret willen proberen maar je kan deze nu eenmaal niet zo makkelijk kopen hier in België.


Van Bee Natural hebben Nick en ik de Coco Nilla lippenbalsem opgemaakt. We hadden eerder al de Pomegranate variant van dit merk opgemaakt en die was ons goed bevallen. Deze keer hadden we minder geluk. Ik vond deze minder fijn omdat ik nog steeds last had van gesprongen lippen met het gebruik van deze stick. Tegen het einde was ik de geur/smaak overigens ook wel een beetje beu. Deze zou ik dus niet opnieuw kopen.


In de badkamerkast van mama stonden een heel aantal spullen waar mijn papa niks mee kan doen, dus die heb ik dan maar mee naar huis genomen. Zo ook deze Drops Of Youth van The Body Shop. Ik heb deze als serum onder mijn nachtcrème gebruikt en was op zich best tevreden over de werking. Toch vond ik het doseersysteem erg lastig. Je moest de ‘knop’ bovenaan erg lang indrukken voor de pipet product opnam en ook het in je handen druppelen was niet zo eenvoudig en snel. Ik zou deze dus voorlopig niet opnieuw kopen maar misschien later wel. Dan denk ik meer voordelen te ondervinden van de werking en dan neem ik er het rare systeem wel bij.


Elke avond voor ik ga slapen, spray ik deze Yin Bed & Body Mist van Rituals op mijn kussen. Je kan deze sprays voor meerdere doeleinden gebruiken maar deze geur gebruik ik uitsluitend op mijn kussen. Ik had hier nog steeds de Tao verpakking van, terwijl de naam ondertussen verandert is naar Dao. Ondertussen heb ik al een nieuw flesje in gebruik en ik zal deze dan ook nadien zeker blijven kopen.


In de categorie geurstokken zijn er in maart twee flesjes opgemaakt. De linkse fles die je ziet is die van de Lotus Secret geur. Ondertussen zit deze ook in een donkere fles, maar dit was nog een exemplaar van voor de verandering. We hebben deze geur altijd op de slaapkamer staan en daar staat dan ook al een nieuwe fles. Ik koop deze dus zeker opnieuw!


Rechts zie je de geurstokken uit het The Ritual Of Light gamma, de Limited Edition van afgelopen winter. Deze geur met zoete sinaasappel en kaneel vond ik erg lekker maar helaas kan ik deze nu dus niet meer opnieuw kopen. Ik heb gelukkig nog één fles als back-up liggen! Voor mij mag deze geur permanent in het gamma komen omdat ik deze echt ontzettend lekker vind!

Vanuit Amerika bracht Valérie voor mij deze Bath & Body Works Body Lotion mee in de Japanese Cherry Blossom geur. Ik vond deze erg lekker en vind het dan ook jammer dat deze ondertussen op is. Ik zou graag veel meer producten van dit merk proberen maar dit is helaas hier niet te koop. De geur van deze body lotion bestaat uit Japanse kersenbloesem, Aziatische peer, verse mimosa blaadjes, witte jasmijn en sandalhout. Het was een heerlijke geur die je nog lang bleef ruiken na gebruik.


Ik weet niet in hoeverre jullie vinden dat je een haarborstel echt kan ‘opmaken’ maar hij was in ieder geval rijp voor de vuilbak. Ik vervang mijn haarborstel ongeveer één keer per jaar, tenzij hij sneller versleten is. Tussen de haartjes zaten allemaal pluisjes die ik er niet meer uitkreeg. Deze houten borstel is van Hema en ik kon hem niet meer vinden in de winkel dus heb ik een andere borstel van Hema gekocht.


Opnieuw een product van Rituals dat Nick en ik samen hebben opgemaakt. Deze Oriental Energy Hanzeep komt uit de Limited Edition van de winter 2015 en omdat we deze zo lekker vonden, hadden we een kleine voorraad ingeslagen. Nadien is hij online nog eens eventjes te koop geweest en gelukkig heb ik dus nu nog steeds één flesje als back-up. Nadien is het helaas gedaan met deze lekkere geur met Creamy Cacao & Almond Milk.


Deze Mystery Shampoo heb ik ontvangen in een Deauty Box maar ik was er al vrij snel achter dat het er eentje van Head & Shoulders was. Die typische geur konden ze nu eenmaal niet verbergen. Op zich vond ik dit idee wel leuk om een mystery item te proberen en je oordeel te vellen zonder (zeker) te weten over welk merk het ging. Ik heb deze opgemaakt en vond hem op zich prima. Ik ben niet zo’n grote Head & Shoulders fan dus ik zou hem zelf niet snel aankopen.


Van Balea heb ik dit Vanille & Amandelolie haarmasker opgemaakt. Ik kocht hem samen met de bijhorende shampoo en conditioner maar die had ik al eens eerder opgemaakt. Persoonlijk vond ik de textuur van dit masker nogal aan de dunne kant en merkte ik niet zo veel verschil aan mijn haren na gebruik van dit product. Voor de prijs moet je hem niet laten liggen maar ik denk eigenlijk niet dat ik hem nog opnieuw zou kopen.


Ik was al een tijdje benieuwd naar de Unstoppables parels van Lenor. Toch vond ik deze altijd aan de dure kant voor wat geurpareltjes. Toen deze ik promotie stonden aan -40% heb ik dan toch maar de gok gewaagd. Ik kocht de ‘luxueus’ variant en die vond ik wel lekker van geur. Het resultaat vind ik eigenlijk miniem want je moet al best veel pareltjes gebruiken om echt de geur in je wasgoed te ruiken nadien. Ik vind het duur voor wat het is omdat het totaal niet zuinig is in gebruik. Ondertussen heb ik een andere geur gekocht omdat ze opnieuw in promotie waren. Aan volle prijs zou ik ze nooit kopen.


Van Air Wick hebben we de Life Scents Zoete Herinneringen geur opgemaakt. Ik vond deze zelf nu niet zo heel lekker, waardoor we hem op de meest intense stand gezet hebben zodat hij sneller leeg is. Meestal doen we een halfjaar met één flesje, deze keer slechts twee maanden. De geur was die van gekarameliseerde peer, taartdeeg en vanille. Sowieso een wintergeur die ik nu deze periode niet meer graag zou ruiken. Ik denk niet dat ik deze geur opnieuw zou kopen.


Van Hema heb ik deze Dip & Clean Nail Polish Remover weer eens opgemaakt. Ik koop deze wel vaker opnieuw maar nu heb ik weer een potje van Bourjois in huis. Die van Hema is op zich prima al is daar het sponsje sneller verzadigd. Ik zal deze zeker nog wel eens opnieuw kopen maar eigenlijk vind ik die van Bourjois wel de beste.


Opnieuw een product van Bath & Body Works, opnieuw meegebracht door Valérie. Deze Raspberry Pink Peony was een friszoete geur die ik wel lekker vond in een handgel. Ik heb deze opgemaakt toen Nick ziek was en ik mijn handen erg vaak ontsmet heb met dit antibacterieel gelletje. Ik wou echt het risico niet nemen zelf ziek te worden en je geeft nu eenmaal veel door met je handen. Op zich zou ik deze wel aanraden maar zelf zou ik liever andere geurtjes ontdekken. Daardoor zou ik deze dus niet opnieuw kopen maar hij is wel goed qua werking!


Ten slotte heb ik eigenlijk een product dat ik niet helemaal opgemaakt heb maar wel weggegooid. Deze Sun Protection Milky Spray van Rituals in SPF 50 was al een tijdje niet meer verkrijgbaar in de winkel en dus al over de houdbaarheid van één jaar heen. In het nieuwe gamma zat opnieuw een factor 50 dus heb ik mijn oude fles maar weggegooid. Komende maand zullen jullie ongetwijfeld weer veel reisverpakkingen en zonneproducten zien aangezien ik op vakantie geweest ben wanneer jullie dit lezen.


Wat vonden jullie het leukste product uit het artikel? En maken jullie ook iedere maand zoveel producten op? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk artikel. De Rituals handzeep vind ik het leukste product. Zelf maak ik denk ik wel iets minder producten op!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Beau! Die handzeep vond ik zelf ook erg fijn! :-)

      Verwijderen