zondag 2 april 2017

Julie | Maskerreview: Balea Framboos Vanille

http://www.verodoesthis.be/2017/03/julie-maskerreview-balea-framboos.html

In de Maskerreview van deze maand wil ik het met jullie graag hebben over een masker van budgetmerk Balea. Dit merk kan je verkrijgen bij de Duitse keten DM en ze hebben ontzettend veel leuke producten aan een lage prijs. Dit masker met Framboos & Vanille is goed voor twee applicaties en kost je nog niet eens een euro. Het zou geschikt moeten zijn voor iedere huid en het masker zou intensief verzorgend werken. De verpakking spreekt mij meteen aan en ik ben zeer benieuwd naar de combinatie van framboos met vanille. Ik heb dit masker voor jullie getest en verder in het artikel kunnen jullie dan ook mijn mening lezen!
  

De uitleg op de verpakking is natuurlijk ook in het Duits. Ik ben hier zelf niet zo’n ster in maar ik begrijp er wel uit dat dit een verzorgend masker moet zijn waar ook amandelolie en sheaboter in verwerkt zit voor extra hydratatie. Het gebruik is gelukkig ook makkelijk en zoals bij de meeste andere maskers. Eerst je gezicht reinigen en nadien gelijkmatig aanbrengen op je gezicht gedurende 10 à 15 minuten. Je kan het masker laten intrekken of het overtollige product inmasseren. Je hoort het niet af te spoelen en ze raden aan om het 1 à 2 maal per week te gebruiken. Zoals ik net al zei bevat deze verpakking twee aparte zakjes.


Uit de ingrediënten ben ik ook niet heel veel wijzer geworden maar ik vind het toch altijd belangrijk om dit te delen. Ik zie halverwege de lijst wel zeker parfum staan en ook benzyl alcohol. Dit laatste kan zorgen voor irritaties dus dit masker is vast niet voor iedereen zo geschikt, terwijl ze wel beweren dat het masker voor ieder huidtype zou zijn. Wel zie ik ook verschillende olies en verzorgende boters staan. Het is dus een afweging die je zelf moet maken of je dit masker al dan niet wilt gebruiken.


Je ziet meteen dat dit masker een crème textuur heeft. Het voelt dan ook erg zacht aan, alsof je gewoon een dikke laag dagcrème op je gezicht laat inwerken. Het masker ruikt lekker en doet me denken aan de framboosgeur van Yves Rocher. De verpakking is een beetje lastig open te krijgen, je neemt best een schaar of trekt het net zoals ik open met je tanden. Het masker is dik, vol en romig en smeert heel goed uit. Het masker is makkelijk te verwijderen al moet ik toegeven dat ik het zelf wel afgespoeld heb. Je kan het ook gewoon inmasseren maar ik gebruik liever nadien nog een aparte dagcrème. Na gebruik voelt mijn huid zacht aan, al heeft het masker geen spectaculair resultaat. Ik ga zeker het andere zakje ook nog opgebruiken. Nadien denk ik niet dat ik het nog opnieuw zou kopen maar dat komt voornamelijk omdat ik graag veel verschillende maskers uitprobeer!Hebben jullie al eens een masker van Balea geprobeerd? En ben jij fan van crème maskers of heb je liever een andere textuur? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten