woensdag 19 april 2017

Julie | Grape & Ginseng Eye Pads

http://www.verodoesthis.be/2017/04/julie-grape-ginseng-eye-pads.html

Vandaag heb ik voor jullie een artikel over Eye Gel Pads. Ik heb al wel eens eerder van die oogkompressen gebruikt van Klorane, verder had ik hier eigenlijk weinig ervaring mee. Ik heb mama ooit een ‘pamper pack van NPW cadeau gedaan waarin deze eye pads zaten, samen met een gezichtsmasker, haar masker en voetcr√®me. Deze heeft ze nooit gebruikt en dus nam ik ze mee naar huis. De verpakking trekt meteen de aandacht en ze beloven een regelrechte opfrisser te zijn voor je ogen. Het zijn pads met Grape & Ginseng en ik was dan ook benieuwd naar de geur en werking. Hieronder laat ik jullie alles over deze eye pads zien!Het is de bedoeling om deze eye pads in de koelkast te leggen vlak voor gebruik. De verpakking adviseert een tiental minuten maar de mijne hebben er ongeveer een halfuur in gelegen. Nadien bevestig je deze onder je ogen en laat je ze voor vijftien minuten zitten. Wanneer je ze nadien verwijdert, mag je eventueel overtollig product in de huid masseren. Als laatste raden ze nog aan om je gezicht nadien te wassen met koud water. Je mag deze niet op een beschadigde huid gebruiken maar dat lijkt me vanzelfsprekend.

De ingredi√ęntenlijst heb ik ook even bekeken en al snel zie ik dat er parabenen in dit product zitten. Effectieve nadelen van deze houdbaarheidsmiddelen is nog niet bewezen maar de trend is toch om hier voorzichtig mee om te springen. De Grape oil en Ginseng extract staan helemaal onderaan de lijst, wat ik persoonlijk toch een beetje raar vind omdat ze deze op de verpakking aanhalen als bestanddelen.
Toen ik de pads uit te verpakking haalde, vond ik eigenlijk dat ze niet zo lekker roken. Een beetje een raar geurtje maar misschien is dit wel normaal. Het voelt raar aan onder mijn ogen omdat ik de hele tijd ook niet naar beneden kon kijken. De pads zijn wel lekker fris dankzij hun tijd die ze in de koelkast hebben doorgebracht. Ze prikkelen een beetje onder mijn ogen en ik vind ook dat je op deze foto kan zien dat de huid onder mijn oog een beetje rood ziet. Misschien hebben deze te lang ongebruikt in de kast gelegen? Of misschien is dit altijd het resultaat bij deze eye pads… Toen ik ze verwijderde was er geen overgebleven product om in te masseren, dus ze waren een beetje droog. Persoonlijk merkte ik geen verschil op aan de huid rondom mijn ogen. Ik weet niet of het aan deze eye pads ligt of aan mijn gebrek aan ervaring met dit soort producten.

Persoonlijk zou ik deze niet snel opnieuw kopen. Toch vind ik die Retox Pamper Set nog steeds een leuk cadeau omdat er vier verschillende producten in zitten om je mee te verwennen. Wat vinden jullie van deze eye pads? En welke zou jij me aanbevelen om een volgende keer uit te proberen? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten