vrijdag 28 april 2017

Julie | Friday Nails #134 – Instant Happiness

http://www.verodoesthis.be/2017/04/julie-friday-nails-134-instant-happiness.html

Het lijkt wel een eeuwigheid geleden maar vandaag heb ik nog eens een nagellak voor jullie uit mijn eigen collectie. Essence heeft vorige maand weer een vernieuwing gedaan in het assortiment en daar zaten ook heel wat nieuwe nagellakjes bij. Deze Colour Boost nagellak zou in één laagje moeten dekken volgens de ‘1 coat & go!’ belofte. Het mintgroene kleurtje kreeg de naam ‘Instant Happiness’ en dat klopt voor mij wel. Het is een kleur die me aan de lente en zomer doet denken en ik word altijd vrolijk van dingen in het mintgroen.  Ben je benieuwd of hij zijn beloftes waar kan maken? En of ik nog steeds vrolijk ben na het testen van deze nagellak? Klik dan op meer lezen!Het flesje trok meteen mijn aandacht in de winkel. Wie wil er nu geen hoog gepigmenteerde nagellak die de belofte maakt om in één laag te dekken? Bovendien vind ik de kwaliteit van Essence over het algemeen echt top wat nagellak betreft. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar maar zelf val ik toch telkens weer opnieuw voor zo’n fris mintgroen tintje. Ik ben van plan deze te dragen wanneer ik op vakantie vertrek maar wanneer jullie dit lezen kom ik eigenlijk alweer bijna terug. Helaas kan ik jullie nu nog niet zoveel meer vertellen omdat dit artikel dus goed vooruit geschreven is en ik hem nu nog niet uitgebreid heb kunnen testen. Wel kan ik jullie laten zien hoe hij er uit ziet!De kwastjes van Essence vind ik eigenlijk erg prettig om mee te werken. De dop ligt altijd goed in de hand, het kwastje heeft een fijne lengte en breedte en de haartjes staan mooi dicht bij elkaar. Naar goede gewoonte neemt ook dit kwastje voldoende product op om gelijk in één keer je nagels te voorzien van een mooi laagje kleur. Ik zal zelfs meer zeggen, deze nagellak neemt het product zo goed op, dat je met één keer ‘dippen’ zelfs meerdere nagels kan doen.Wat een prachtig kleurtje is dit toch! Ik kan echt wel zeggen dat ik verliefd ben op dit soort kleuren en Essence slaagt er opnieuw in om me te overtuigen. Zoals je kan zien, heb ik niet geknoeid tijdens het lakken en dat bewijst voor mij nog maar eens dat hun kwastjes erg fijn zijn in gebruik. De kleur is inderdaad meteen dekkend en dat terwijl het toch om een vrij lichte pasteltint gaat. Ik zou hier zeker zo mee buiten durven komen. Bijkomend voordeel is dat hij echt super snel droog is! Je kan dus snel verder met wat je aan het doen bent ofwel met het lakken van een tweede laag. Echt uitgehard is hij dan nog niet, maar al wel droog genoeg.
Wat mij betreft ziet een tweede laag er mogelijks nog mooier uit. De kleur is prachtig en de glans is van nature aanwezig. Ik ben echt super enthousiast over deze nagellak, maar dat hadden jullie vast al wel begrepen. De naam van deze kleur is in ieder geval erg goed gekozen want zelfs van het kijken naar deze foto’s word ik instant happy! Nu maar hopen dat de houdbaarheid ook goed is en dan zou dit wel eens mij favoriete lakje van het moment kunnen zijn. Als ik me niet vergis heeft deze nagellak ook de fijne prijs van €1.89 dus ik kan echt niks verzinnen waarom je deze niet zou aanschaffen!

Zijn jullie net zo enthousiast over deze kleur als ik? En hebben jullie al een kleurtje uit dit nieuwe gamma geprobeerd? Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten