vrijdag 21 april 2017

Julie | Friday Nails #133 – Rapid Ruby

http://www.verodoesthis.be/2017/04/julie-friday-nails-133-rapid-ruby.html

Ik zeg altijd maar opnieuw dat rode nagellak niet echt mijn ding is en toch komt er regelmatig een roodkleurig lakje aan bod in mijn Friday Nails artikels. Deze keer eentje van Rimmel die ik opnieuw mocht lenen van Eva. Zelf koop ik nooit rode nagellak, maar ik test altijd graag verschillende merken en kleuren uit en dan mag rood toch eigenlijk niet ontbreken. Het is een 60 seconds formule en ik twijfel een beetje of ze hiermee bedoelen dat je super snel je nagels hiermee kan lakken of dat hij erg snel droog is. Benieuwd hoe dit kleurtje het doet en of ik er tevreden over ben? Lees dan zeker verder!Het kleurtje kreeg de naam Rapid Ruby en dat vind ik erg goed gevonden. Het is een alliteratie én bovendien verwijst het zowel naar de snelheid die ze beloven met de 60 seconden als naar de tint die de nagellak heeft. Erg goed over nagedacht dus! Het flesje is gewoon een standaard flesje van Rimmel. Je aandacht wordt meteen getrokken naar dat grote getal en wanneer een nagellak een belofte van 60 seconden maakt, spreekt dat gelijk aan. Jammer dat de dop niet dezelfde kleur heeft als het flesje, dan kon je verschillende kleuren makkelijker uit elkaar houden.Het kwastje is vrij breed en dat is de reden waarom ik dacht dat de 60 seconden te maken hebben met de tijd waarin je één nagel kan voorzien van een laagje kleur. De haartjes zijn bovenaan schuin afgesneden maar als je goed kijkt, zie je dat er ook enkele haartjes uitsteken en ze dus niet overal gelijk lopen. Je ziet dit vooral goed op de beginfoto van dit artikel. De nagellak wordt goed opgenomen door het kwastje, dus je kan meteen aan de slag.Om heel eerlijk te zijn, vind ik het resultaat niet geweldig. De lak is vrij dik en lobbig en zorgt daardoor voor een streperig effect. Ik moet wel toegeven dat Eva me vertelt heeft dat ze deze nagellak al wel eventjes in huis heeft, dus misschien ligt het gewoon daaraan. Hij lakt niet erg vlot en al helemaal niet aan de randjes, dat kan je dan ook duidelijk zien. De dekking is dan weer wel prima na het gebruik van slechts één laagje. Hij is vrij snel droog, waardoor je meteen verder kan met lakken voor een tweede laag. Zouden de 60 seconden dan toch van toepassing zijn op de droogtijd? Ik denk het wel!
Een tweede laag ziet er in mijn ogen wel veel beter uit. Ondanks de kleine foutjes aan de randjes van mijn nagels, ziet hij er nu wel goed uit. De kleur is intens en mooi glanzend, als een sappige rode appel. Hij valt me op zich zeker niet tegen van kleur, al zie ik mezelf deze niet echt dragen. De houdbaarheid heb ik niet kunnen testen maar ik kan je wel vertellen dat hij best moeilijk te verwijderen is. Zelfs al haal je hem er meteen weer af, heb je er de grootste moeite mee om alle rode kleur weg te krijgen. Ik zou deze dus zelf niet snel kopen, maar wil op zich best een nieuw kleurtje uit dit gamma proberen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al eens een nagellak uit het Rimmel 60 seconds assortiment geprobeerd? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen hiermee!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten