vrijdag 14 april 2017

Julie | Friday Nails #132 – Sweet As Candy

http://www.verodoesthis.be/2017/03/julie-friday-nails-132-sweet-as-candy.html

Essence is het merk dat in mijn nagellak stash het meeste voorkomt. Hoe dit komt? Wel, vaak hebben ze super veel keuze in kleuren en finishes, ze brengen vaak super leuke Limited Edition lakjes uit én bovendien zijn ze spotgoedkoop en hebben ze een prima kwaliteit. Ik ben lang niet de enige die hier zo over denkt aangezien dit al het derde Essence lakje is dat ik review uit de stash van Eva. Deze week is het de beurt aan ’05 Sweet As Candy’ en die komt net zoals de andere kleurtjes uit de The Gel Nail Polish reeks. Over de overige twee kleuren was ik telkens heel enthousiast! Benieuwd of dat bij dit kleurtje ook het geval is? Klik dan op ‘Meer lezen’!De voorbije keren heb ik het ook al gehad over de vormgeving van deze reeks nagellakjes. Ik vind de kleine, bolle flesjes erg schattig en vind het een enorm pluspunt dat de dop dezelfde kleur heeft als de nagellak zelf. Ik had best grote verwachtingen voor dit kleurtje aangezien de vorige twee kleuren me zo goed waren bevallen. Heb je deze gemist? Lees dan hier mijn reviews over Blue Bubble Di Blue en Mandarine Bay. Het suikerspin roze kleurtje sprak me meteen aan en ik was dan ook erg benieuwd hoe hij het zou doen op mijn nagels.Voor we aan het effectieve lakwerk beginnen, wil ik jullie nog even het kwastje laten zien. De dop is vrij breed en rond maar dat stoort me niet tijdens het lakken. Het kwastje heeft vrij korte haartjes maar dat is logisch gezien de kleine vorm van de flesjes van Essence. Bovenaan zijn de haartjes licht afgerond, zodat je overal mooi bij kan komen zonder te knoeien. Zoals je kan zien hangt er op dit moment weinig lak aan het kwastje. Niet alleen heb ik hem mooi afgeveegd, de kleur is echt zo licht dat ze amper zichtbaar is!Ai ai ai… Hier vreesde ik dus al voor! De nagellak dekt helaas niet zo goed als de overige kleurtjes die ik uit deze lijn geprobeerd heb. Je ziet overal mijn natuurlijke nagel nog door en dat vind ik niet zo fijn. Op zich kan je dit kleurtje wel gebruiken als je een French manicure wilt doen om een licht roze effect aan je nagelbed te geven. Wat ik vooral storend vond, was dat de nagellak helemaal naar de zijkant trok. Dit zie je vooral goed aan mijn ringvinger. Hij was dus niet erg makkelijk om netjes aan te brengen.
Een tweede laag maakt de zaak al een stuk beter. Je ziet nog steeds wel de randjes van mijn nagels er doorheen, maar toch is de nagellak nu al veel meer dekkend te noemen. Op zich vind ik dit poederig roze kleurtje wel wat hebben, al zou ik hem denk ik zelf niet echt aankopen. Hij ziet er lief en zacht uit en heeft zeker dezelfde kleur als die in het flesje. Wel zou ik ofwel nog een derde laagje aanbrengen ofwel slechts één erg dun laagje voor een French manicure effect. Ik vrees dat hij bij een derde laag nogal dik op de nagel komt te liggen en dan is het ook niet meer zo mooi. Het resultaat op mijn pinknagel vind ik echter wel geslaagd. Ik heb dus een beetje gemengde gevoelens over dit kleurtje!

Wat vind jij van dit kleurtje? Zou jij hem proberen dekkend te dragen of gewoon kiezen voor een dun laagje voor verzorgd uitziende nagels? Laat het me weten in de comments!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten