vrijdag 7 april 2017

Julie | Friday Nails #131 – Emerald Excess

http://www.verodoesthis.be/2017/03/julie-friday-nails-131-emerald-excess.html

Maybelline is zo’n merk waar ik altijd veel reclames van gezien heb, maar zelf nooit echt interesse in getoond heb. Ik weet niet waarom ik het schab altijd voorbij loop, het is gewoon zo. Zelf heb ik dan volgens mij ook nog nooit een nagellak van dit merk uitgeprobeerd. Deze week zien jullie dus weer een geleend nagellakje van een vriendin. Hij komt uit het Maybelline Super stay Gel Nail Color 7 Days The Inks gamma. Wat een mond vol! De naam die deze kleur kreeg is ‘Emerald Excess’ en het is een donkergroene kleur die dicht tegen het zwart aanleunt. Benieuwd hoe deze het doet op mijn nagels? Kijk dan zeker even verder!Ik vind de vormgeving van deze nagellak niet echt heel bijzonder. Het had leuker gekund wanneer ook de dop de kleur van de nagellak zelf had gehad. Bovendien weet de tekst op de verpakking ook niet meteen mijn aandacht te trekken. Het is wel een aparte kleur omdat hij echt intens donkergroen is. Ik vind dit zeker mooi, al neigt het wel ontzettend hard naar zwart. Heb je dus toch zin in een donker kleurtje maar dan met een twist? Dan is dit misschien wel een kleurtje voor jou!Het kwastje zelf ziet er wat mij betreft best goed uit. De haartjes zelf zijn niet super lang, maar de dop ligt wel goed in de hand. De haartjes steken nergens uit dus je kunt best nauwkeurig lakken met dit kwastje. Met donkere kleuren zie je foutjes natuurlijk veel sneller dan met een licht kleurtje, dus voorzichtig zijn is de boodschap. Hij neemt voldoende product in zich op om meteen je nagels te voorzien van een goed dekkend laagje. Bij een eerste laag van deze kleur zie je al meteen dat hij ontzetten goed dekt. De kleur is zo donker en intens dat je eigenlijk aan één laagje al voldoende zou hebben. Hij glanst ook erg mooi en dat vind ik zelf altijd wel fijn. Het kwastje lakt prettig en nagenoeg foutloos. Ik vind dit een mysterieus kleurtje al past hij misschien niet echt bij dit seizoen. De droogtijd is gemiddeld dus je kan eigenlijk meteen overgaan tot het lakken van een tweede laag.
Uiteraard wordt de kleur bij het lakken van een tweede laag nog een stukje donkerder. Het is dus hierbij een beetje de vraag of je kiest voor een langdurige houdbaarheid bij twee lagen of dat je er voor kiest om duidelijk de groene kleur te zien bij één laag. Of hij ook effectief zeven dagen mooi op zijn plaats blijft zitten, heb ik helaas niet kunnen testen. Ik denk niet dat ik deze kleur zelf snel zou kopen nu ik gezien heb hoe donker hij eigenlijk is. Toch vind ik dit nagellakje best leuk omdat hij prettig lakt en mooi dekkend is na één laagje. Misschien moet ik in de toekomst toch maar eens meer kijken bij Maybelline of ik nog andere leuke kleurtjes zie die ik zelf eens kan proberen.Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie al ervaring met nagellak van Maybelline? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten