woensdag 5 april 2017

Julie | Deauty Box Maart

http://www.verodoesthis.be/2017/03/julie-deauty-box-maart.html

De Deauty box van deze maand kwam vrij laat, pas op de 29ste kreeg ik hem binnen. Dan is het toch altijd wel een beetje haasten om alles op tijd online te krijgen. Gelukkig is alles goed verlopen en kan ik jullie vandaag de inhoud van de box al laten zien! Meteen toen ik de box aannam, voelde ik dat hij redelijk zwaar was. Dit is vaak een positief punt aangezien er dan veel full size producten in de box zitten. De lay-out van deze box vind ik overigens ook super leuk! Het hoeft niet altijd het standaard zwarte doosje te zijn. Ik werd meteen benieuwd naar de inhoud en kon niet wachten om te beginnen! Zijn jullie ook zo benieuwd? Lees dan zeker verder!Mijn vermoedens werden meteen bevestigd toen ik zag dat er maar liefst drie full size producten in deze box zitten. Normaal bevat een box een vijftal producten, dit keer waren het er maar vier. Vrij logisch aangezien er weinig plaats was voor een vijfde product. Ik zag meteen een onbekend merk en kon niet wachten met alles te ontdekken over deze producten. Hierbij overloop ik even de inhoud:

-      Unani Time Cut Toner – 200ML (Full size: 200ML - €17.99)
-      Kueshi Aloe Vera Pure 99% - 250ML (Full size: 250ML - €14.50)
-      Kueshi Purifying Gel – 220ML (Full size: 220ML - €12.50)
-      Dove Intense Repair Shampoo – 50ML (Full size: 250ML - €3.49)

Om eerlijk te zijn was ik gelijk enthousiast over deze box. Het merk Unani heeft er al vaker in gezeten en daar ben ik wel fan van dus ook met dit product ben ik erg blij. Kueshi is een merk dat nieuw is voor mij en dat vind ik ook altijd wel tof. De waarde van deze box is €45.69 en dat vind ik prima. Het is geen super groot bedrag, maar enkel al de Unani Toner is voldoende om je aankoopbedrag er uit te halen. Hieronder bespreek ik alle producten één voor één.“’Stille waters, diepe gronden’ zeggen ze weleens over een persoon, maar soms geldt dat ook voor een product. Deze mooie, minimalistische verpakking bevat namelijk een multifunctionele toner, die een doffe huid doet stralen, heerlijk verfrist, diepgaand hydrateert, de poriën verkleint en zelfs een fijn lijntje of twee kan doen vervagen… Dat had je niet gedacht, he?”

Wat een beloftes maakt dit product! Ik heb nu ook wel gelezen dat dit product aanbevolen is voor de rijpere huid en dat heb ik natuurlijk nog niet. Toch ga ik dit product zelf gebruiken omdat ik dol ben op toners en op het merk Unani zelf. Het is echt een super dunne substantie, net alsof er simpel water in dit flesje te vinden is. Het ruikt wel lekker en ook dat is voor mij een voordeel. Het merendeel van de opsomming aan voordelen is ook op mijn huid van toepassing, dus ik denk eigenlijk dat niet enkel mensen met een rijpere huid baat hebben bij dit product. Ik ben nu alvast enthousiast en zal deze toner met veel plezier gaan gebruiken.“Deze biologische gezichtsgel staat in onze badkamer altijd binnen handbereik. Dankzij de Aloë Vera komt ‘ie namelijk altijd wel van pas: naast de hydraterende werking heeft de gel ook een helend effect (denk maar aan kleine sneetjes of wondjes), desinfecteert het de huid en werkt het bovendien regenererend. Handig!”

Ik weet niet zo goed wat ik nu moet aanvangen met deze gel. In het menu staat dat dit een gezichtsgel is en volgens mij mag je hem dus gewoon aanbrengen zoals een dagcrème. Het lijkt me wel lekker fris om in de zomer te gebruiken. Vanop de verpakking heb ik begrepen dat deze ook kalmerend werkt voor de huid en kan helpen bij een verbrande huid of bij eczeem. Hij kan zelfs gebruikt worden als aftershave lotion! Ik denk dat ik dit product eens op verschillende manieren moet gaan gebruiken om er achter te komen hoe hij voor mij het beste werkt. Ik wil ook graag Nick hem eens laten gebruiken als aftershave. Hij heeft een erg gevoelige huid en kan niet zoveel verdragen na het scheren. Ik ben dus benieuwd of we deze gel vaak gaan gebruiken!“Ook deze reinigingsgel van Kueshi kan rekenen op de fijne verdiensten van Aloë Vera, maar de nadruk ligt hier meer op de zachte, zuiverende werking. Dat verklaart dan ook waarom kamille deze keer de hoofdrol mag spelen, waardoor jij na gebruik achterblijft met een heerlijk zacht, gehydrateerd velletje.”

Deze gezichtsreinigingsgel ruikt echt super lekker. Ik kan de geur niet helemaal thuis brengen maar hij ruikt erg fris met een tikkeltje zoet er doorheen. De gel zelf zorgt voor de lichtblauwe kleur die je kan zien in de verpakking. Je mag deze zowel ’s morgens als ’s avonds gebruiken en volgens mij is dit ook weer zo’n product dat Nick en ik in principe samen kunnen gebruiken. Ik ben wel fan van een milde reiniging voor mijn gezicht omdat ik hou van het schone gevoel na een ganse dag make-up dragen. Hij bevat geen parabenen maar wel SLS. Ik ben wel erg benieuwd geworden naar dit product omdat het merk ook nieuw voor me is. Met dit product ben ik zeker tevreden.
“Een welbekende bron van frustratie: van dat futloos, beschadigd haar. In plaats van wanhopig op zoek te gaan naar ingewikkelde, bad hair day tutorials kun je beter beroep doen op deze intensief herstellende shampoo, waardoor je haar er bij elke wasbeurt weer een beetje meer bovenop komt. Herstelt van binnenuit, zodat jij zonder zorgen de deur weer uit kunt gaan.”

Een shampoo in reisformaat komt altijd wel van pas. In april ga ik met papa en Nick op vakantie en in juni gaan we ook nog een weekje weg. Ik heb nog nooit een shampoo van Dove geprobeerd omdat ik eigenlijk niks heb met het merk an sich. Toch wil ik deze graag proberen en kan op vakantie mijn haar wel wat extra verzorging gebruiken. Ik wil nog wel even zeggen dat in de verpakking te lezen staat dat je deze eigenlijk moet combineren met de conditioner uit dezelfde lijn voor een goed resultaat. Het had wel leuk geweest mocht deze dan ook in een klein formaat in de box gezeten hebben. De shampoo zelf heeft een parelmoerkleur en ziet er rijk en vol uit. Hij heeft die typische Dove geur en ik ben dus bij deze wel benieuwd naar zijn werking.


Ik ben over het algemeen zeker tevreden met deze box. Vooral de drie full size producten maken me blij, al weet ik nog niet helemaal wat ik met die Aloë Vera gel moet aanvangen. Het zijn vooral de gezichtsreiniger en de toner die me blij maken dus wat mij betreft is dit best een geslaagde box. Zowel het uiterlijk als de inhoud kunnen me bekoren en ik ben blij dat er weer eens een nieuw merk in de box zit! Als Deauty op deze lijn verder gaat, denk ik dat ze weer wat meer fans kunnen krijgen.

Wat vinden jullie van de inhoud van deze box? En welk product spreekt jou het meeste aan?

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Wel, ergens was ik wel blij met deze box, maar er zit weer total niets verassends in naar mijn mening. Die Aloë Gel vind ik ook maar iets vreemds in feite .. Nu, wat er ook van moge zijn, het is mijn laatste box geweest. Ik zet nu elke maand 17 euro opzij die ik van mezelf mag besteden in Sephora als ik er nog eens ben, en denk dat dat in mijn geval wel leuker is! De laatste 3 deautyboxen staan bij mij onaangeroerd in de beautykast .. Zegt genoeg denk ik?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap wat je wil zeggen Laura! Echt verrassend is het niet echt. Ik blijf nog even hangen omdat ik toch altijd nieuwsgierig ben. :-) Wel een super slim idee en ik denk dat je daar nog veel plezier aan gaat beleven!

   Verwijderen
 2. Je kreeg deze inderdaad vrij laat binnen... maar de inhoud vind ik zelf wel ok :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vond ik toch ook! :-) De inhoud is inderdaad wel gewoon oké. :-)

   Verwijderen