dinsdag 11 april 2017

Essence Trend Edition | Life is a festival!


Nu ik nog eens vakantie heb, heb ik ook een beetje tijd om voor de blog te werken. Een van de eerste dingen die ik dan doe, is mijn mailbox nog eens uitgebreid bekijken. Daar vond ik dan een persbericht over een nieuwe 'trend edition' van Essence. Ik post dit niet altijd maar omdat ik het vaak niet meer zo boeiend vind. Toch vond ik deze er wel leuk uitzien en besloot ik dat het nog eens de moeite was om dit al even aan jullie mee te delen. De zomer komt eraan en de festivals beginnen stilaan op gang te komen. Essence is van mening dat je je leven als één groot festival moet zien en daarom benoemden ze hun nieuwe trend edition hiernaar. 
Allereerst heeft Essence drie lipsticks uitgebracht met een enorm schattige verpakking. Om de een of andere reden vind ik de tekeningetjes hierop echt mooi. De kleuren zijn eerder koel en ik vraag mij oprecht af hoe die lichte kleur eruit gaat zien in het echt. (Ze noemen het rozenhout.)

De verkrijgbare kleuren zijn (v.l.n.r.): 01 good vibes only!, 02 stay hippie!, 03 live, love, laugh!

Adviesprijs: €2.39


Ook in die kleuren komen er drie nagellakjes. Hierbij heb ik al wat minder mijn twijfels bij de lichte kleur, maar deze vind ik persoonlijk niet echt wauw. Maar goed, het is niet dat ik snel warm loop van een nagellakje. 

De verkrijgbare kleuren zijn (v.l.n.r.): 01 good vibes only!, 02 stay hippie!, 03 live, love, laugh!

Adviesprijs: €1,99

Persoonlijk ben ik erg benieuwd naar de structuur van deze oogschaduwsticks. Ze worden omschreven als langhoudend en zacht, maar uit ervaring weet ik dat zulke sticks soms wat vetter durven zijn en gaan creasen. Hier koop ik er misschien wel eentje van gewoon om het eens uit te proberen. 


De verkrijgbare kleuren zijn (v.l.n.r.): 01 Never miss a chance to dance!, 02 live, love, laugh! (goud & rozenhout) 

Adviesprijs: €2.59


Allereerst heb je de duo blush. Als je goed kijkt zie je dat de linkerkant wat meer roze is en de rechterkant eerder richting peach gaat. Ook hiervan vind ik de verpakking erg mooi, maar ik vind het raar dat die zo anders is qua tekening dan die van de concealer. De kleur heet 01 Hippie hippie hooray! De prijs is €3.39. 

Het concealerpalette lijkt me wel handig vanwege de drie verschillende kleuren. Als nu de textuur goed is, kan dit wel een hit zijn voor mee op vakantie of voor echt tijdens een festival. Het kost maar €2.59 dus darvoor kun je het niet laten staan. Het palette heet 01 a piece of peace. Op een festival ben je niet altijd in staat om even fris voor de dag te komen en je haar durft al wel eens te ruiken naar alles wat je over je heen hebt gekregen. Ook daar denkt Essence aan tijdens deze trend edition. Ze kozen voor een verfrissende en lekker ruikende spray die ook nog eens enkele verzorgende oliën bevat. Hij kreeg de naam 01 You'll moonwalk alone en gaat €3.39. 

Matte blijft hip! Desalniettemin heb ik nog enorm veel lipsticks die niet mee zijn met die trend. Ook daar weet Essence iets op. Ze brengen een matterende topcoat uit die je normaal gezien op elke lipstick kunt aanbrengen. Ook zit zoek ik wanneer de collectie in de winkel ligt voor jullie uit te testen. Deze gaat €2,39 kosten. 


Weer twee apart dingen die ik kort samen bespreek omdat ik ze persoonlijk wat minder interessant vind. Bovenaan zie je de hair jewelry tattoos. Er komen ook tattoos voor op je handen en lichaam. Deze gaan allemaal €1,99 per verpakking kosten en er zitten drie vellen in. 

Daarnaast is er ook een make-uptasje voor €2,99. 

Deze collectie zal van eind mei tot en met juni te verkrijgen zijn bij de Kruidvat. 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Erg leuke producten, ik ben erg benieuwd naar de lipsticks!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hhmmm, ik zelf vind essence het de laatste tijd niet zo leuk doen in hun LE's. :/

    BeantwoordenVerwijderen