zaterdag 8 april 2017

Een ode aan mijn favoriete budget producten


Voor mij hoeft een product niet duur te zijn om ook echt goed te zijn. Zo gebruik ik eigenlijk heel wat producten die eigenlijk absoluut niet zo duur zijn. Voor mij is dit dan nog eens extra gemakkelijk want stel dat ik het dan in mijn chaos eens kwijt raak, hoef ik mijn portemonnee niet te boos te maken wanneer ik het opnieuw koop. Vandaag laat ik jullie enkele van deze favoriete budget producten zijn. Let er wel op dat dit mijn mening is en dat je zelf dus iets compleet anders over dit product kunt denken. Allereerst ben ik enorme fan van de lady speed stick deodoranten. Deze zijn niet al te duur (zeker niet aangezien ik deze in Polen koop en dus niet online hoef te bestellen) en werken enorm goed. Mijn grote favoriet is de orchard blossom, maar ik heb al gemerkt dat deze hier mogelijk niet meer te krijgen is, of toch in één winkel vond ik hem niet. Tijd om wat beter op zoek te gaan. Wel kocht ik een andere geur en ligt die ondertussen klaar om grondig getest te worden. Later hierover dus meer! De eyeliner waar ik bij zweer, is die van Essence. Je ziet hier twee verschillende soorten, maar mijn voorkeur gaat uit naar de gewone waterproof eyeliner pen. Ik gebruik deze al jaren. Heb al vele pennetjes opgebruikt en blijf hem maar kopen. Ik vind een echte liquid liner nogal lastig werken, zeker aangezien ik door mijn ene oog amper iets zie en met deze lukt het allemaal prima. Vroeger wisselde ik nog regelmatig af met een nog goedkopere gelliner, maar sinds die uitgedroogd is, ben ik deze continu aan het gebruiken. Voor €2.59 ofzo kun je toch niet gesukkeld zijn. Ook wanneer ik een concealer koop, ga ik voor budget. Deze van Catrice werkt erg goed en ook hiervan hebben Patricia en ik al best wel wat verpakkingen van opgemaakt. De kleuren zijn mooi licht, iets wat wij bleekscheten wel kunnen gebruiken. De dekking is misschien niet overweldigend, maar ik heb nu eenmaal erg donkere huid rond mijn ogen en als dat volledig bedekt is, zal het er ook absoluut niet meer natuurlijk uitzien. Budget is hier misschien een groot woord, maar €39 voor een flesje parfum van 50ml vind ik geen geld. Zeker niet als het daarnaast ook nog een geweldige geur is. Uiteraard heb ik het over Fleurs de l'Himalaya van Rituals. Ik kreeg dit kleine flesje ooit van Julie en sindsdien ben ik zo verkocht dat zelfs die ene van Givenchy minder gebruikt wordt. Ook de body sprays van Rituals vind ik erg lekker (zeker de Karma van afgelopen zomer). 

Wat zijn jullie favoriete budget producten? 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten