zondag 19 maart 2017

Julie | MUA Velvet Lip Lacquer in Dash

http://www.verodoesthis.be/2017/03/julie-mua-velvet-lip-lacquer-in-dash.html

Op dit moment is er weinig dat meer in de mode is dan vloeibare lipkleuren. Het liefst zijn deze matte en blijven ze zitten zoals een huis. Ik hoorde al veel over de MUA Velvet Lip Lacquers maar niet iedereen was altijd even positief. Deze hadden een zwarte dop en waren een tijdje populair onder bloggers. Onlangs zag ik echter een nieuwe Luxe verpakking met gouden dop en enkele nieuwe kleurtjes. Ik besloot eindelijk de gok te wagen en koos voor kleur Dash. Het is een kameleontint die varieert tussen roze, paars en rood. Mijn interesse was gewekt en ik heb deze dan ook uitgebreid uitgetest. Of ik al dan niet positief ben over deze vloeibare lipstick, lees je verderop in het artikel.Ik ben dol op lipstick en tegenwoordig val ik ook steeds meer en meer voor de vloeibare, matte lipkleurtjes. Ik probeerde er al verschillende uit zoals die van The Body Shop, NYX en Sleek dus nu was het tijd om ook die van MUA eindelijk eens een kans te geven. Voor €4.99 kocht ik deze bij Kruidvat, maar ik denk dat je overal dezelfde prijs zal betalen. Ik vind het overigens een mooie verpakking aangezien je duidelijk kan zien welke kleur je te pakken hebt maar de verpakking toch ook van matte is. De gouden dop geeft een luxe gevoel aan deze lijn van Velvet Lip Lacquers.De applicator zelf ziet er vrij standaard uit. Het is een gewoon sponsje zoals we dat bij eender welke lipgloss ook kennen. Het heeft geen speciaal reservoir om extra product in zich op te nemen maar dat is eigenlijk ook niet echt nodig. Met één dosis op de applicator kan ik eigenlijk mijn lippen al voorzien van een dun laagje kleur. Meestal gebruik ik nog wel een tweede laag zodat hij overal even dekkend is en om de randjes mooi egaal te krijgen. Ik vind dit een prima systeem en ben er zeker over te spreken.Op de swatch zie je dat de kleur een beetje framboosroze is. In het echt vind ik er zeker ook een hint rood doorheen zitten. Mijn eerste gevoel vergeleek deze kleur zelfs met de MAC lipstick Captive. Dat is zeker ook één van mijn favorieten, dus daarom vond ik deze kleur ook zeker bij mij passen. Je ziet op de swatch overigens ook al dat de kleur matte opdroogt. Bij het verwijderen laat hij een soort afdruk na die je echt wel moet wegboenen met een reiniger op oliebasis.Op mijn lippen heeft de kleur een soort paarse ondertoon waar ik ook wel van hou. Ik moet toegeven dat ik in badkamerlicht toch meer de rode kleur naar boven zag komen maar in natuurlijk daglicht zie je deze kleur. Erg bijzonder vind ik dat! De kleur droogt mooi op maar je kan hem wel rustig aanbrengen zonder dat hij te snel hard wordt. Je lippen nadien nog over elkaar wrijven zou ik niet aanraden omdat hij dan kan gaan brokkelen. Ik vind deze kleur in ieder geval prachtig en ben blij dat ik hem een kans gegeven heb!Natuurlijk mag een full face foto niet ontbreken in dit artikel. Ik vind de kleur erg goed bij me passen en hij brengt ook mooi aan. In de hoekjes moet je altijd goed opletten maar dat is denk ik wel met elke lipstick het geval. Ik heb de lipstick al enkele keren uitvoerig getest wat houdbaarheid betreft en ik ben zeker niet ontevreden. Hij gaat niet brokkelen en als je voorzichtig bent kan je zelfs bijwerken met een extra laagje. Eens hij droogt is geeft hij ook niet meer af en om hem te verwijderen moet je toch wel een beetje boenen. Ik vind dit absoluut niet erg omdat hij zo goed blijft zitten. Wel vooraf je lippen goed scrubben en nadien verzorgen met een hydraterende lippenbalsem.
Na enkele uren dragen is dit het resultaat. Je ziet dan hij aan de binnenkant van mijn lippen een beetje afgesleten is, maar dit heb je met elke (liquid) lipstick. Verder vind ik hem er nog vrij degelijk uitzien en als ik mijn mond gesloten heb, zie je zelfs niks van de slijtage. Op deze foto heb ik de lipstick toch wel minstens 6 uur op mijn lippen zitten en heb ik hooguit één keer een beetje bijgewerkt. Mocht je bijvoorbeeld een velletje van je lippen trekken, dan trek je ook de kleur er mee af. Ik vind dit zeker een goed resultaat en ben ontzettend tevreden over deze Luxe Velvet Lip Lacquer!

Hebben jullie al eens eerder een vloeibare lipstick van MUA Geprobeerd? En wat vinden jullie van dit kleurtje met de naam Dash? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Nog nooit geprobeerd maar deze kleur is wel erg mooi en staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen