zondag 26 maart 2017

Julie | Let’s Talk Movies #9

http://www.verodoesthis.be/2017/03/julie-lets-talk-movies-9.html
 (bron foto)


In dit artikel wil ik jullie alle films laten zien die ik in de maanden januari, februari en maart gezien heb. Sinds vorig jaar bekijk ik eigenlijk veel minder films en meer series. Nick en ik hebben het de laatste tijd erg druk gehad. Zowel met het overlijden van mijn mama en alles wat daarbij komt kijken als met het regelen van ons huwelijk… Hierdoor heb ik dan ook slechts één film gezien in al die tijd en dat was dan nog begin januari! Je ziet hierboven al aan de foto welke film ik gezien heb maar in het artikel geef ik jullie ook nog mijn mening!
Uptown Girls – 03/01/2017
In januari zat ik voor het eerst thuis na het overlijden van mama. We hadden op dat moment een gratis maand films kijken op onze tv en daar heb ik dan toch even gebruik van gemaakt. Ik zag deze film alleen en dat gezellig thuis in de zetel. Het was moeilijk kiezen uit het aanbod, maar na het zien van de trailer was ik snel overtuigd. 


Ik vond het sowieso al leuk om een film te zien waarin Brittany Murphy nog meespeelde aangezien zij ondertussen helaas overleden is. Ook was het leuk om de toen nog piepjonge Dakota Fanning aan het werk te zien. Ze spelen hun rollen echt geweldig en het is een echte feel-good film. Ik vond hem best leuk om te kijken en er zaten zeker grappige scènes in!(bron foto)


“Molly Gunn's (Murphy) leven bestaat uit lol maken en rock-'n-roll. Haar geld krijgt ze van anderen, dus ze is ook erg onverantwoordelijk. Alles verandert wanneer ze geen geld meer krijgt en moet gaan werken. Uiteindelijk krijgt ze een baan: Ze wordt de babysitter van Lorraine 'Ray' Schleine (Fanning). Ray is ondanks haar leeftijd het tegenovergestelde van Molly: Ze is erg verantwoordelijk en leeft heel serieus.” Het is echt een leuke film die twee uitersten tegenover elkaar zet. Een onvolwassene volwassene vrouw en een super volwassen kind. Dit geeft een leuke interactie en natuurlijk heeft deze film een goed einde maar toch krijg je een goeie boodschap mee. Op IMDB krijgt deze film slechts 6.1/10 maar ik zou hem zelf toch graag een 8/10 geven!

Welke films hebben jullie de laatste tijd bekeken? En welke zou je me zeker aanraden om de komende periode te kijken?

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wat toevallig! Deze wilde ik toevallig gisteravond gaan kijken, maar ik ging toch nog voor een andere. Ondanks dat ik hem niet gezien heb, weet ik na dit artikel wel zeker dat ik hem ga kijken. Misschien zelfs nog wel vanavond, als ik eerst goed aan mijn examenstof heb gezeten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is zeker toevallig! Ik hoop dat je hem net zo leuk gaat vinden als ik! ;-) Succes met je examens Nienke! :-)

      Verwijderen