vrijdag 24 maart 2017

Julie | Friday Nails #129 – Menthe

http://www.verodoesthis.be/2017/03/julie-friday-nails-129-menthe.html

Ik ben echt blij dat ik van enkele vriendinnen al wat nagellakjes heb kunnen lenen. Mijn voorraad is nog niet helemaal uitgeput, maar het is wel leuk om af en toe eens de spullen van iemand anders te kunnen reviewen. Natuurlijk probeer ik deze allemaal achter elkaar te plannen om iedereen alles zo snel mogelijk terug te kunnen bezorgen. Deze week is het nog eens tijd om een nagellak van Yves Rocher te laten zien. Ik heb hier zelf ook wel enkele kleurtjes van maar het was al weer lang geleden dat ik deze nog gebruikt heb. Deze kleur kreeg de naam ’71 Menthe’, waar volgens mij niet zo lang is over nagedacht. Het is inderdaad een mintgroen kleurtje en dat is ideaal om de lente mee in te zetten. Benieuwd hoe deze kleur er uit ziet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!Yves Rocher heeft altijd van de kleine, smalle flesjes en ergens is dit wel handig om op te bergen natuurlijk. Ze hebben niet zo erg veel kleurtjes maar wel voldoende zodat er voor iedereen wel een nagellak te vinden die je mooi vindt. Dit mintgroene kleurtje doet mij meteen naar vakantie verlangen en dat is altijd een goed teken vind ik zelf. Bij Yves Rocher hebben ze vaak kortingsacties of krijg je bij een bepaalde aankoop al wel eens een nagellakje gratis. Altijd handig om te weten natuurlijk! Ik leende dit kleurtje van Eva en was dan ook benieuwd hoe hij er uit zou zien op mijn nagels.Het kwastje van deze nagellak heeft een vrij normale vorm. Hij is vrij lang en smal en neemt voldoende product in zich op om je nagels in één keer te voorzien van voldoende kleur. Er zijn nergens haartjes te zien die er uitsteken, dus dat is altijd goed. Ik kan met dit soort kwastjes tamelijk goed overweg, alleen aan de randjes wil het wel eens tegen mijn vingers zitten. De dop ligt ook fijn in de hand omdat hij geen gekke vorm heeft. Een nagellak van Yves Rocher kost rond de zes euro, maar zoals ik al zei kan je hem vaak met korting scoren.Een eerste laagje van deze kleur ziet er eigenlijk al aardig goed uit. De dekking is mooi en hij lakt heel gelijkmatig. Hij glanst ook al mooi van zichzelf, dus dat vind ik altijd wel mooi meegenomen. Het kleurtje zelf is wel echt aan de groene kant en niet van het soort waarin je af en toe een blauwige ondertoon ziet. Ik vind dit kleurtje in ieder geval super leuk om te dragen in de lente- en zomermaanden. Enkel bij mijn ringvinger zie ik mijn natuurlijke nagel een beetje doorheen komen. Uiteraard heb ik ook een tweede laagje aangebracht…
Een tweede laag maakt hem enkel nog een stukje intenser en geeft de nagellak nog meer glans. De kleur ziet er goed uit en hij lakt erg fijn. Nergens zijn er strepen of bubbeltjes zichtbaar en hij ziet er heel egaal uit. De droogtijd is gemiddeld, dus ook daar heb ik eigenlijk niks op aan te merken. De houdbaarheid heb ik helaas niet kunnen testen maar in het verleden vond ik deze volgens mij best prima. Ik vind dat hij er in twee laagjes nog een stukje frisser uitziet dan hoe de kleur in het flesje overkomt.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie wel eens nagellak van Yves Rocher geprobeerd?

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: