vrijdag 17 maart 2017

Julie | Friday Nails #128 – I Like To Mauve It

http://www.verodoesthis.be/2017/03/julie-friday-nails-128-i-like-to-mauve.html

Ik ben zo blij dat ik nagellakjes heb mogen lenen van vriendinnen. Zo kan ik jullie weer vele weken voorzien van een nieuwe Friday Nails met kleurtjes die ik nog nooit gebruikt heb. Zelf heb ik enkele lakjes van Bourjois in huis en die vind ik eigenlijk prima van kwaliteit. De kleuren zijn mooi en vaak origineel, de dekking is goed en ze blijven ook nog eens een hele tijd op je nagels zitten. Ik was dan ook zeer benieuwd naar dit kleurtje. De naam is ’40 I Like To Mauve It’ en daardoor zit ik nu natuurlijk ook met dat liedje in mijn hoofd. Het is een bijzondere paarse kleur met gouden glitters er doorheen. Benieuwd hoe dit er uit ziet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!De kleur van deze nagellak zou ik zelf ook nog wel gekocht hebben, alleen koop ik de laatste tijd niet meer zoveel nagellak. Ik draag voor mijn werk altijd nagellak van Rituals en dan schiet er verder niet meer zoveel tijd over om andere kleuren en merken te dragen. Bourjois is eigenlijk wel een van mijn favoriete merken van bij de drogist. Ik ben dol op hun oogpotloden en mascara’s, heb ook wel wat lipsticks van het merk in huis en ook van hun nagellak heb ik verschillende kleuren in mijn stash. Je ziet meteen aan de buitenkant welke kleur je te pakken hebt, aangezien de dop dezelfde kleur heeft als je nagellak en dat vind ik erg handig!De dop zelf is lang en smal en persoonlijk vind ik dit wel fijn in de hand liggen. In het begin moet je er even aan wennen, maar eens je het door hebt, werkt hij echt prettig. De kwastjes zelf zijn aan de brede kant. Dit komt omdat ze beloven dat je slechts 1 seconde per nagel nodig hebt om deze te voorzien van een laagje kleur. In de praktijk doe je er toch langer over om ook de randjes mooi te krijgen. Het enige probleem dat ik heb met deze brede kwastjes, is wanneer ik mijn teennagels wil lakken. Daarvoor zijn ze echt te breed en dat werkt niet zo netjes. Voor mijn vingernagels vind ik deze op zich wel aangenaam.Dit is het resultaat na één laagje en eigenlijk vind ik dit effect al wel erg mooi. Hier ziet de nagellak er nog een stuk lichter uit dan in het flesje en zie je de mooie glans van de shimmers. De nagellak droogt ook vrij snel en je kan ook goed zien wanneer hij droog is. Zo zie je links in beeld aan mijn middelvinger nog een donker stukje aan de rand, dit is waar de lak nog nat is. Het resultaat mag er zijn en wat me ook een beetje verraste was dat deze nagellak een sand-effect heeft. Je voelt de grove textuur van de glitters op je nagels, alsof het zandkorrels zijn.
Met een tweede laag maak je het geheel nog intenser en zie je ook dat de kleur een stuk donkerder wordt. Ik vind het wel grappig dat de nagellak zelf door middel van het sand-effect haast matte opdroogt, maar dat de glitters dan weer voor een portie glans zorgen. Ik vind dit echt een prachtige kleur en zou mezelf deze echt wel zien dragen. Alleen denk ik wel dat je deze nogal snel beu wordt. Ik heb de houdbaarheid niet kunnen testen, maar zoals ik al zei, vind ik die bij Bourjois altijd top! Ik weet niet zeker of dit kleurtje nog te koop is maar ze hebben hoe dan ook wel vele andere mooie kleuren.

Wat vinden jullie van het effect van deze nagellak? En heb jij zelf al eens een nagellakje van Bourjois geprobeerd? Let me know!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: