woensdag 1 maart 2017

Julie | Deauty Box Februari

http://www.verodoesthis.be/2017/02/julie-deauty-box-februari.html

Nu de kortste maand van het jaar voorbij is, is het weer tijd voor de maand maart! Dat is toch telkens wel een maand om naar uit te kijken voor mij omdat ik op zes maart jarig ben. Ondanks dat ik alweer een jaartje ouder word, vind ik verjaren nog niet zo erg, misschien denk ik hier over een paar jaar helemaal anders over. Ik vind het altijd leuk om cadeautjes te krijgen omdat ik benieuwd ben naar wat anderen voor mij hebben uitgezocht. De maandelijkse Deauty box ontvangen is eigenlijk ook een soort cadeautje. Je weet op voorhand niet wat er in zit en dat maakt het elke keer weer spannend om hem uit te pakken! Net zo benieuwd als ik naar de inhoud? Lees dan zeker verder!
De producten zaten deze keer niet verpakt in een wit Deauty zakje, maar zaten los in de doos. Zo is een stukje van de spanning natuurlijk meteen verdwenen, al gebruik ik die zakjes om eerlijk te zijn niet zo vaak. Dit is de precieze inhoud van deze maand:

-      Grace Cole Refreshing Body Mist – 100ML (Full size: 250ML - £6
-      Doucce Punk Volumizer Mascara – 13.5ML (Full size: 13.5ML - $22)
-      Doucce Freematic Eyeshadow Mono – 1.4G (Full size: 1.4G - $8.75)
-      Institut Karité Crème De Lait – 30ML (Full size: 75ML - €19.50)
-      Wilkinson Sword Hydro Silk – 1 stuk (Full size: 1 stuk - €13.99)

Ze hebben me het deze maand behoorlijk lastig gemaakt om de waarde van deze box uit te rekenen… Bedragen in euro, pond en dollar! Ik heb mijn best gedaan en volgens mij kom ik uit op een waarde van € 53.62. Ik heb hierbij een valuta calculator gebruikt en de hoeveelheden omgezet naar het formaat uit de box. Het resultaat vind ik prima omdat je nog geen €20 zelf moet betalen voor je abonnement. Wel valt het me op dat de lijn van vorige box is doorgetrokken: twee producten van Doucce en eentje van Institut Karité. Daar waar het vorige keer onbekende merken voor mij waren, zitten er nu weer producten van deze merken in. Zo twee keer na elkaar is misschien wat te veel van het goede? Ik zal aan het einde van het artikel nog vertellen of ik nu tevreden ben met de inhoud van deze box of niet.“Verslaafd, dat zijn we – en wel aan de heerlijk bedwelmende body mists van Grace Cole. De fancy verpakking alleen al bezorgt ons op slag een koninklijke boost, maar toen we de verrukkelijke geur opsnoven waren we helemaal verkocht en voor eeuwig verloren. Grace Cole, Grace Cole, Grace Cole: een naam om nooit meer te vergeten.”

Dit merk is wel nieuw voor mij en ik moet toegeven dat ik de verpakking er ook behoorlijk luxueus vind uitzien. Op de gouden rand staat de naam van het merk nogmaals, net zoals op de voorkant. Het logo doet inderdaad een beetje koninklijk aan. Ik weet niet of er in elke box dezelfde geur te vinden is, maar ik kreeg de geur ‘Ginger Lily & Mandarin’. Zij die mij een beetje kennen, weten misschien al dat ik een beetje huiverachtige sta tegenover producten met mandarijn of appelsien… Toch wist deze geur me aangenaam te verrassen. Het is geen al te sterke geur en dankzij deze subtiliteit vind ik hem best fijn. Hij ruikt fris en zomers en daarbij vraag ik me wel een beetje af wat dit product in de box van deze maand doet… Als ik naar buiten kijk zie ik hevige regen en storm, geen greintje zomer hangt in de lucht! Tenzij ik natuurlijk zelf de lucht parfumeer met dit geurtje! Ik denk dat ik hem in de zomermaanden nog eens wat uitgebreider ga testen. Qua eerste indruk is het zeker positief omdat ik ook de verstuiver fijn vind en de textuur is luchtig en niet plakkerig. Wel gek dat deze in full size slechts £6 kost! Voor zover ik hem nu al geprobeerd heb, blijft de geur ook niet echt lang hangen.“Een streepje drama is altijd welgekomen, en daar kan deze Punk Volumizer Mascara ons zeker bij helpen. Wie vooral verlangt naar vollere wimpers is hier aan het goede adres, want het borsteltje werd speciaal ontwikkeld om het volume serieus omhoog te krikken. Net zoals met real life drama misschien wel even opletten dat je niet gaat overdrijven ;)”Daar waar ik vorige maand nog nooit gehoord had van dit merk, heb ik na het ontvangen van deze box maar liefst vier producten van het merk in huis. Vorige maand zat er een zwart oogpotlood en een blush in de box. Een goeie mascara komt altijd wel van pas, al is het natuurlijk geen gewaagde keuze. Het viel me meteen op dat dit een dikke huls is met een groot en dik borsteltje. Het was even zoeken hoe ik deze het beste kon hanteren zonder dat de mascara overal behalve op mijn wimpers terecht zou komen. Het resultaat mag er zeker zijn wat volume betreft! Al haalt Deauty zelf ook al even het gevaar van deze mascara aan… Je moet opletten dat het niet te veel wordt, anders krijg je last van spinnenpoten en daar hou ik nu eenmaal niet zo van. Mijn wimpers zien er voller en langer uit maar de haartjes separeren doet hij niet zo goed. Ik ga deze zeker verder uitproberen en hoop dat ik hem nog vaak ga willen gebruiken.“Toen besloot het Deauty team voor iets meer discretie te gaan, kwestie van de box (en jullie look) in evenwicht te houden. En hoewel deze oogschaduw onder de nude-noemer valt, is dit precies het soort product dat niet ongemerkt voorbij zal gaan. Aanbrengen op dagen waar je wil gaan voor ‘moeiteloos mooi’.”Net zoals de blush van vorige maand, vind ik deze verpakking ook niet zo handig. Het lijkt mij een kleine pan, die je eigenlijk in een magnetisch palette hoort te klikken. Helaas heb ik deze niet, dus ik moet dit piepkleine oogschaduwtje in zijn kartonnen doosje bewaren. De kleur kreeg de naam ’77 Julia’ en dat vind ik stiekem wel leuk aangezien ik Julie heet en mijn overgrootmoeder Julia heette. Ik weet wederom niet of iedereen dezelfde kleur gekregen heeft maar ik ben zeker niet ontevreden met de mijne. Het is een mooie kopertint en dat vind ik wel mooi staan bij mijn blauwe ogen. Nu ik dan toch de mascara al aangebracht had, besloot ik om ook even deze kleur op mijn oogleden te testen. Ik vind hem mooier in de swatch, maar ik denk wel dat ik deze in verschillende looks kan gebruiken. De vraag is nu alleen of ik dit ook ga doen. Ik heb namelijk al verschillende tinten die hierop lijken, die wel gewoon in een palette zitten…“Instant nostalgie, zo kunnen we deze body lotion in de eerste plaats omschrijven. Fijne herinneringen aan warme knuffels en zachte handen, dit heerlijke geurtje roept ze in een oogwenk op. Daarnaast hydrateert ‘ie als de beste – daar smeren we ons dus maar al te graag mee in.”

In de box van vorige maand zat een handcrème van dit merk in een travel size en nu dus ook een body lotion. Ik vind het altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken, maar twee producten zijn nu wel even genoeg lieve Deauty. De geur van deze Shea Body Lotion doet me heel erg denken aan de Shea producten van L’Occitane en die vind ik totaal anders van de Shea van The Body Shop. Dan hebben jullie misschien een idee wat ik bedoel. Het product is zeker een dunne lotion, al kan ik wel geloven dat hij intens zal hydrateren. De textuur ziet er een beetje slijmerig uit maar hij smeert ook wel vlotjes uit. Niet echt een verbluffend product, wel leuk om eens uit te proberen.
“Gladde benen, daar heb je een schermesje voor nodig. Maar voor van die zorgeloos zachte benen heb je dít scheermesje dan weer nodig. De Wilkinson Sword Hydro Silk bevat een vochtinbrengend serum dat geactiveerd wordt door water, waardoor je huid zelfs tot 2 uur na het scheren wordt gehydrateerd – en dat doet geen enkel ander mesje ‘m na.”

Al je nog niet genoeg Shea producten in je leven hebt, verzinnen ze zelfs scheermesjes met dit ingrediënt. Er zat al eens eerder een scheermesje in een Deauty box, maar dat is al van april vorig jaar geleden. Ik heb zelf een scheerapparaatje maar gebruik af en toe ook het mesje. Deze van Wilkinson zal ik dus ook zeker gaan gebruiken, maar ik laat hem nog even in de verpakking. Ik vond die vorige van Venus wel fijn, dus ik ben benieuwd of deze hem kan verslaan! Opnieuw vind ik het wel vrij vroeg om een product zoals een scheermesje nu al in de box te steken. Zoiets past volgens mij ook beter bij de zomermaanden! Nu zijn veel benen toch nog verstopt onder lange broeken of panties…

Ik weet niet zo goed wat ik deze maand moet vinden. Op zich is het geen verkeerde box, maar er zit niet echt iets verrassends in. Een zwarte mascara, een scheermesje, een neutrale body lotion… Echt warm word ik hier niet van. De body mist vind ik dan weer wel leuk en de kleur van oogschaduw is voor mij goed gekozen. Volgende keer ben ik benieuwd naar nog meer nieuwe merken en nieuwe soorten producten!

Wat vinden jullie van deze inhoud? Met welk product zou jij het meest blij zijn? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vond het maar niks deze box, en ik heb dat gevoel wel vaker de laatste tijd. Bovendien weet ik niet wat er met Deauty België aan de hand is, maar Facebook pagina is al sinds augustus niet meer up to date, emails worden niet meer uitgestuurd om aan te kondigen dat de box onderweg is.. ik vind het allesbehalve professioneel. Ik heb ook het gevoel dat het altijd dezelfde produkten/merken zijn die terugkomen, alleszins niks vernieuwend.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat snap ik wel! Hoewel Doucce en Institut Karité vorige maand wel nieuwe merken voor mij waren! :-) Het is inderdaad niet zo professioneel dat hun website en Facebookpagina niet up-to-date zijn.

      Verwijderen