woensdag 8 februari 2017

Julie | Mijn Yankee Candle Bestelling

http://www.verodoesthis.be/2017/02/julie-mijn-yankee-candle-bestelling.html

Onlangs zag ik bij Hilde een artikel over haar bestelling bij Yankee.co.uk en ik werd zelf natuurlijk ook enthousiast. Ik had nog nooit bij de Engelse webshop een bestelling geplaatst, maar dit bleek wel vele malen goedkoper te zijn! Bovendien waren er nog super veel spullen in de sale, dus ik gooide mijn online winkelmandje vol en na wat selecteren en verwijderen, schoten er nog acht items over. Deze heb ik gekocht en wil ik vandaag aan jullie laten zien! Benieuwd wat ik allemaal kocht? Lees dan zeker verder!Ik kocht een Car Jar, een sampler holder, twee medium jars, één grote jar en drie wax melts. Het was moeilijk kiezen tussen alle verschillende geuren. Online bestellen is altijd een risico als je de verschillende geuren niet kent. Ik las zorgvuldig alle geurbeschrijvingen en koos op goed geluk. Behalve de grote jar! Snow In Love kocht ik namelijk al eens in een kleine sampler en ondanks ik hem nog niet gebrand heb, wist ik gewoon dat deze een van mijn topfavorieten zou worden. Daarom kocht ik deze nu ook in het groot. 

Verder in het artikel bespreek ik alle geuren en prijzen, hoewel die wel in pond zijn. Voor het totale pakket hebben we een kleine €70 (in de e-mail stond £60.40) moeten betalen. De geuren worden omschreven door sensationalhome.nl.Beginnen doe ik met de drie wax melts die ik heb uitgezocht. Ik koos voor twee Halloween varianten en eentje die volledig nieuw was in het assortiment.

Forbidden Apple is een sappige rode appel met een vleugje fruit en ... vergif! (knipoog). Ondanks de groene kleur, ruikt hij inderdaad meer naar een zoet rode appel. Ik hou wel van zulke frisse geuren, maar zie deze eerder in de lente dan rond Halloween. Het is een Limited Edition geur en wij hebben deze voor £1.04 gekocht.

Candy Corn is een bekende zoete geur en brengt herinneringen aan de fun en lekkernijen van Halloween. Ik heb wel al eens gehoord dat mensen een hekel hebben aan Candy Corn snoep, maar dat wil niet zeggen dat de geur niet lekker is natuurlijk. Ik vind het een vrij warme en zwaar zoete geur. Ook deze komt uit de Limited Edition Halloween collectie en hij was nu in korting voor £1.42.

Nieuw in het assortiment is de Cherry Blossom geur. Het is eenbetoverende bol van verse lentebloesem dat elke ruimte roze en gelukkig maakt. Bij een nieuwe geur, kies ik altijd voor een klein exemplaar om een miskoop te vermijden. Deze geur is echter zacht en bloemig en zou me ook in een grotere jar wel bevallen denk ik. Deze geur past perfect bij de lente! Ook deze hebben we gekocht voor £1.42.Voor het eerst hebben we ook een Car Jar gekocht. Veronique had er al eens eentje eerder gehad en nu was ik eigenlijk ook benieuwd geworden. Nick houdt vooral van geuren met kokosnoot, dus deze Black Coconut leek me de perfecte geur voor zijn auto. Eerder kochten we al eens een sampler van deze geur. We hebben deze nog niet gebrand, maar ik vind hem vrij zacht geuren. Hij klinkt heel zwaar maar dat is hij niet. 

Black Coconut neemt je mee naar een paradijselijk eiland. Het bestaat uit rijke kokos, cederhout en eilandbloesems voorspellen een avond van luxe rust. We hebben hem nog niet in de auto hangen, maar hij zou minstens vier weken een heerlijke geur moeten afgeven in de auto. We hebben hiervoor £2.37 moeten betalen, wat ik een zeer redelijke prijs vind.Ik zal op de website ook al snel een leuke kaarsenhouder waar je een sampler in kan branden. Er groot is hij dus niet, maar wel ontzettend schattig! Dit glazen potje is versierd met schattige Gingerbread mannetjes en zuurstokken. Ik vond deze er zo leuk uitzien dat ik er niet aan kon weerstaan. Bovendien heb ik best nog wat verschillende samplers in huis om te branden, dus hij komt zeker ook van pas! Hier hebben we £6.99 voor moeten betalen.Over naar de medium jars dan maar! Ik kocht er twee omdat ze in korting waren en hoe dan ook veel goedkoper zijn dan wanneer je ze hier ergens in een winkel kan kopen. Medium Jars kosten al snel €25 en dat is toch niet weinig voor een kaars!

Festive Cocktail, vier de feestdagen met een feestelijk brouwsel gemaakt van besjes en een twijgje van een dennenboom. Ook al zijn de feestdagen voorbij, een cocktail mag je mij het hele jaar door serveren. Deze kaars heeft een fris/zure geur die me inderdaad aan rode besjes doet denken. Met een kaars van dit formaat doe je tot 90 uur en wij hebben deze nu gekocht voor £13.29, wat zou neerkomen op ongeveer €15.50. Dat is natuurlijk een koopje vergeleken met de normale prijs!
De tweede medium jar die ik uitkoos is Snowflake Cookie. Hiervoor raakte ik geïnspireerd door Hilde, die deze geur al vaker gehad heeft. De roze kleur en leuke print op het etiket hebben me dan ook wel een beetje overtuigd. Bovendien klonk de naam me heerlijk in de oren.

Snowflake Cookie is een heerlijke kerst editie met charme. Perfect mooie kerstkoekjes, heerlijk versierd met roze suikerglazuur. Om eerlijk te zijn had ik deze geur een stuk minder zwaar verwacht. Hij is echt ontzettend zoet en ruikt erg fel naar koekjes. Ik vind hem nog steeds lekker, maar hier zou je wel eens sneller hoofdpijn van kunnen krijgen. Gelukkig was deze zelfs nog goedkoper dan de vorige, met de fijne prijs van £11.39.
 Als laatste mocht ik van mezelf ook nog één grote jar uitkiezen. Ik heb er ooit al eentje gehad en die was helaas niet mooi opgebrand. Nadien zei ik van nooit meer een groot exemplaar te kopen, maar ik ben toch gezwicht. Van alle geuren die ik bij een vorige Yankee Candle Bestelling gekozen had, was deze mijn favoriet!

Snow In Love Geurkaars Large Jar is een prachtige mix van kalmerende bossen en winterse frisheid met poedersneeuw. De geur is echt heel zacht, een beetje poederig, met een heerlijk parfum. Ik moet bij deze geur echt denken aan een parfumgeur en niet aan een kaars. Een grote jar zou wel tot 150 branduren hebben maar is natuurlijk ook behoorlijk prijzig. Normaal betaal je makkelijk zo’n €30 voor dit formaat maar wij kochten hem voor £16.49, wat zou neerkomen op net geen €20. Voor dat bedrag wou ik zeker een grote jar nog wel eens een kans geven.

Dat waren dan al mijn aankopen via Yankee.co.uk. Ik kan deze website zeker aanbevelen omdat je hier gewoon veel voordeliger kan shoppen. Lees eerst wel goed alle geurbeschrijvingen om een miskoop te vermijden! Wat vinden jullie mijn leukste aankoop uit dit artikel? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Ik ben jaloers!!! Wat veel heb je gekocht en de laatste twee spreken mij echt aan ik wil nu ook gauw ff shoppen voor Yankee Candle. Toevallig had ik het laatst met een vriendin nog over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook blij met mijn aankopen! Vooral Snow In Love vind ik echt heerlijk! :-)

   Verwijderen
 2. Leuk om te zien en wat een hoop, wauw!!

  BeantwoordenVerwijderen