zondag 12 februari 2017

Julie | MAC Look In A Box + Trolls Lipstick

http://www.verodoesthis.be/2017/02/julie-mac-look-in-box-trolls-lipstick.html

Eigenlijk zou ik me eens moeten bezig houden met het verwijderen van mijn e-mailadres op verschillende nieuwsbrieven… Het is namelijk altijd zo’n grote verleiding als bepaalde merken met leuke acties of kortingen gooien en dan kan ik soms niet anders dan toehappen. Neem nu de ‘Laatste Kans’ producten van MAC. Ik kreeg een mailtje met allerlei producten die het assortiment weldra zouden verlaten, waaronder ook vele Limited Edition producten. Bij MAC zijn Limited Editions vaak al de deur uit voor ze goed en wel online staan. Toch zag ik nu nog een lipstick uit het Trolls gamma die me erg leuk leek. Bovendien zag ik ook nog een complete Look In A Box die ik niet kon weerstaan. Benieuwd hoe al deze producten er uitzien? Lees dan zeker verder!Ik vind MAC echt een super fijn merk en ben vooral fan van hun lipsticks. Eerder liet ik jullie al eens een artikel zien waarin ik al mijn MAC lipsticks aan bod liet komen. Met deze bestelling heb ik gelijk twee nieuwe exemplaren kunnen toevoegen aan mijn stash. Ik kocht de ‘Dance Off, Pants Off’ lipstick uit de Trolls Limited Edition voor €21.50. De Look In A Box bestond uit vier full size producten: een mascara, een lippotlood, een lipstick en een oogschaduw mono. Bovendien zat er ook nog een leuk make-uptasje bij. Voor dit geheel heb ik €46 moeten betalen, wat best meevalt als je de prijzen van de losse producten zou optellen.De verpakking van de Trolls collectie vond ik meteen geweldig! De felle kleurtjes en toffe prints spraken me meteen aan, terwijl ik eigenlijk helemaal niks heb met de kleine trolletjes waarop deze collectie geïnspireerd is. De lipstick zit in een klassieke MAC huls maar dan met ene originele print. Normaal hou ik niet van de kleur oranje, maar deze lipstick vormt de uitzondering. Ik zocht wel even swatches en reviews op van deze lipstick en ik besloot hem toch maar te kopen!Deze lipstick heeft een frost finish, wat wil zeggen dat hij een soort metallic glansje bevat. Ik vind dit soort lipsticks wel tof om af en toe te dragen en deze knalroze kleur sprak me meteen aan. Hij lijkt ook wel bij elke lichtinval een beetje anders en dat heeft hij te danken aan zijn finish. Het is een zeer koele kleur, met een blauw-paarse ondertoon. Hij blijft verrassend goed zitten, ondanks dat de dekking niet meteen perfect is. Hij is goed op te bouwen en zit dan toch wel een aantal uurtjes op zijn plek. Ik ben erg blij dat ik deze nog heb kunnen bemachtigen!De inhoud van de Look In A Box ziet er dan weer als volgt uit. Het zwarte tasje heeft een paarse sluiting, zo past hij helemaal binnen het thema. Op de website waren nog verschillende boxen te verkrijgen, maar ik koos voor Girl Band Glam na een beetje opzoekwerk. Ik had nog nooit een full size mascara gehad van MAC en om eerlijk te zijn ook nog geen oogschaduw of lippotlood. Met hun lipsticks ben ik natuurlijk wel bekend, maar ik vond dit de ideale kans om wat meer producten te ontdekken.De mascara heeft een speciale applicator die best fijn in de hand ligt. Het borsteltje is niet te dik of te breed en heeft fijne haartjes. Ik vind dit soort borsteltjes erg fijn werken. Het resultaat mag er zeker zijn, al vind ik het altijd pas helemaal af als ik er ook een ooglook bij gemaakt heb. Ik heb mijn wimpers niet zelf gekruld, dus dit is echt het natuurlijke resultaat van de mascara. Niet verkeerd maar hij blaast mij ook niet van mijn sokken. Ik ben benieuwd hoe ik hem vind na enkele keren gebruiken!De oogschaduw mono kreeg de naam ‘Beyond Gorgeous’ en ik kan wel snappen waarom. Het is een donker zwarte kleur, met daarin enkele gouden shimmers verwerkt. Het effect is subtiel aanwezig en dat maakt hem voor mij wel bijzonder. Ik heb hem al eens gedragen naar een rockconcert in combinatie met een beetje extra gouden oogschaduw en ik vond mijn look zeker geslaagd! Veel zwart gebruik ik normaal niet, maar wanneer ik het doe, zal ik er deze zeker opnieuw bij nemen.De lipstick in deze set sprak me meteen aan, aangezien ik echt hou van paarse lipsticks. Dit keer is het een lipstick met een matte finish en hij kreeg de naam ‘Dark Twist’. Deze heb ik nog niet kunnen uitproberen, maar matte lipsticks van MAC blijven over het algemeen altijd prima zitten. Ik vind de huls ook erg mooi en ik kan hem er meteen uithalen tussen mijn andere lipsticks, erg handig! Een van de bekendste kleuren van MAC moet wel 'Heroine' zijn. Ik wist eerlijk gezegd niet dat ze deze ook in een lippotlood hadden, dus ik was erg blij deze te ontdekken in de box. Het potlood is erg makkelijk te gebruiken omdat hij voldoende romig is om kleur af te geven. Hier op deze foto heb ik mijn hele lippen ingekleurd met het potlood. Ik draag niet vaak lippotlood alleen, maar het zou met deze kleur wel goed kunnen. 
Ten slotte heb ik dan nog de lipstick over het lippotlood heen aangebracht en dit is het resultaat. Niet slecht vind ik! Ik vind het een mooie, sprekende combinatie die ongetwijfeld lang blijft zitten. Ondanks dat beide producten matte zijn, zie je toch nog een natuurlijke glans. Mij stoort dit niet omdat dit eerste laagje toch vrij snel slijt. Wat ik fijn vind, is dat je beide producten apart kan dragen of ze kan combineren. Je hebt dus eigenlijk drie mogelijkheden met twee producten.

Ik ben alweer zeer tevreden over mijn nieuwe MAC producten! Gelukkig kon ik deze nog op de valreep kopen voor ze het assortiment hebben verlaten. Wat vinden jullie het mooiste product dat ik heb gekocht? En welke kleur lipstick draag jij het liefst?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten