vrijdag 17 februari 2017

Julie | Friday Nails #124 – Lost In Bordeaux

http://www.verodoesthis.be/2017/02/julie-friday-nails-124-lost-in-bordeaux.html

Omdat ik stilaan door mijn voorraad nagellak heen begin te raken, ga ik ook af en toe een lakje lenen bij iemand. Deze week koos ik voor ‘Lost In Bordeaux’ van Flormar, die ik ging lenen bij mijn grootmoeder. Ikzelf draag eigenlijk nooit rode nagellak, tenzij het voor het werk is. Ik heb zelf al wel eerder lakjes van Flormar geprobeerd en daar ben ik over het algemeen zeer tevreden over! Ze zijn niet duur en de kwaliteit valt super goed mee. Ik wou dan ook graag deze wijnrode kleur testen. Ook benieuwd naar het resultaat? Lees dan zeker verder!Alle flesjes van Flormar hebben hetzelfde formaat en zien er ook vrijwel hetzelfde uit. Soms heeft de dop een speciale versiering, maar de vorm blijft hetzelfde. Je kan deze ook handig ondersteboven stockeren tussen je andere nagellakjes! De naam van dit kleurtje vind ik in ieder geval goed gekozen. De kleur is diep bordeaux en ergens ben ik deze kleur door de jaren heen wel mooier gaan vinden maar dan vooral in kleding en lipsticks. Met nagellak ben ik nog niet helemaal mee wat rood- en bordeauxtinten betreft.De haartjes van de kwastjes van Flormar zijn altijd aan de dunne kant. De dop ligt goed in de hand en het lakken gaat op zich wel vlot. Toch neemt dit dunne kwastje vaak veel product op, waardoor netjes lakken niet altijd zo makkelijk is. Bovendien lakt hij een beetje ongelijk, waardoor de laag op je ene vinger al snel dikker is dan de andere. Hier zie je meteen wat ik bedoel. Op mijn wijsvinger zit de bloedrode kleur vrij dik, op mijn middelvinger dan weer heel dun en op mijn ringvinger zie je in het midden een dikkere streep lopen. Met één laagje kan je dus eigenlijk de deur niet uit, tenzij je dit effect mooi vindt. De kleur vind ik wel iets hebben voor de herfst en winter, maar zelf zal je me deze niet snel zien dragen. 
Met twee lagen ziet hij er al een stuk mooier uit. Nu dekt de kleur wel overal mooi, al moet je aan de randjes wel nog eventuele foutjes wegwerken. Deze kleur vind ik wel erg volwassen en chique er uitzien, dus ik snap wel waarom mijn grootmoeder deze gekocht heeft. Het heeft bijna iets zwarts in zich en dat staat wel mysterieus. In de zomer zou ik dit kleurtje niet aanraden, maar voor nu kan het perfect. Heel snel was dit lakje niet droog en ik heb de houdbaarheid niet kunnen testen. Bij het verwijderen merkte ik wel dat deze kleur zeer hardnekkig was en dat je aan de randen van je nagels een rood lijntje bleef zien. Draag onder deze kleur dus zeker een basis laag om verkleuring van je nagels te voorkomen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al eens een nagellak van Flormar geprobeerd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten