vrijdag 10 februari 2017

Julie | Friday Nails #123 – Sparkles In A Bottle

http://www.verodoesthis.be/2017/02/julie-friday-nails-123-sparkles-in.html

Vandaag heb ik voor jullie een nagellakje dat mij een beetje ontgaan was. In de Friday Nails van deze week staat het lakje ’06 Sparkles In A Bottle’ van Essence centraal, uit hun The Pastels assortiment. Ik weet niet eens zeker of ze deze nog verkopen omdat ik hem al een tijdje in mijn bezit heb, maar ik heb hem nog niet eerder aan jullie laten zien. De laatste tijd heb ik zelfs niet echt meer nagellak op, en voor mijn werk draag ik die van Rituals. Toch vind ik het leuk om wekelijks dit artikel voor jullie te schrijven! Klaar voor een beetje glitter in je leven? Dan is dit lakje misschien wel wat jij zoekt!Ik vind de vormgeving van dit flesje erg leuk. Het hartje op de verpakking vind ik super leuk gedaan en Essence laat op deze manier telkens zien met welke trend zij helemaal mee zijn. In dit geval combineren ze een pastelkleurtje met grove glitters. Wanneer je de nagellak draagt, voelt het ook een beetje aan alsof er zandkorrels op je nagels kleven. Ik vind het in ieder geval leuk bedacht en het uiterlijk van het flesje past perfect binnen het idee.Het kwastje is iets korter van haartjes dan wat ik gewend ben van Essence. Toch vind ik het er goed uitzien omdat alle haartjes mooi kort op elkaar staan. De nagellak wordt precies goed opgenomen door dit kwastje, zodat je nooit te veel of te weinig product hebt. Ik vind deze nagellak erg fijn lakken en hij droogt verrassend snel!Zoals je kan zien, is één laagje van deze nagellak niet zo mooi. Althans, het is niet dekkend genoeg om los te dragen. Je zou hem dus eventueel als top coat kunnen gebruiken in één laagje, anders heb je zeker een volgende laag nodig om hem te laten dekken. Ik had het wel een beetje verwacht bij dit soort lichte kleurtjes. Je ziet ook duidelijk dat er verschillende soorten glitter gebruikt zijn. Er zitten subtiele shimmers in, maar ook wat grotere stukjes. Omdat hij vrij snel droog is, kan je wel onmiddellijk verder met je volgende laag.
Bij twee laagjes zie je het effect van de nagellak ook veel beter. Hier en daar zie je zelfs mijn natuurlijke nagel nog steeds doorschemeren, zoals bij mijn ringvinger. Dat vind ik een beetje jammer, omdat ik denk dat je het resultaat er niet mooier op maakt met een derde laag. Dan zou je sowieso te veel glitter hebben en dan zit het niet meer zo mooi. Op zich kan je er zo wel de deur mee uit natuurlijk.

Ik weet dus niet goed of ik dit lakje nu het fijnst vind om hem los te dragen of dat ik hem toch zou dragen als top coat. Wat denken jullie? De kleuren vind ik in ieder geval wel erg mooi!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Ik zie ook het liefst lakjes die volledig dekken, maar ik vind dit eigenlijk ook wel mooi. Onlangs hoorde ik dat als je zo'n lakjes met een spons aanbrengt, ze sterker van effect zijn. Heb het wel zelf nog niet geprobeerd...

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik ook al wel eens gehoord Marlies! Ik heb het nog nooit geprobeerd omdat het me zo'n geklieder lijkt! :-)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ik denk dat ik dat volgende keer maar eens ga proberen! :-)

   Verwijderen