vrijdag 3 februari 2017

Julie | Friday Nails #122 – Purple Rain

http://www.verodoesthis.be/2017/01/julie-friday-nails-122-purple-rain.html

Nog niet zo heel lang geleden liet ik jullie een nagellakje zien van Dept. Het was een zalmroze kleurtje en vandaag laat ik jullie een ander lakje zien met een donker paarse kleur. Het lakje kreeg geen naam, vandaar dat ik zelf de titel Purple Rain heb toegekend aan deze kleur. Het nagellakje is denk ik speciaal ontworpen om de 20ste verjaardag van Dept te vieren, dus ik weet niet of je deze ergens kan aankopen. Om eerlijk te zijn heb ik deze van mama gekregen, omdat zij hem tijdens een of ander event gekregen had. Benieuwd hoe deze tint het doet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!Het kleine flesje nagellak ziet er in mijn ogen erg schattig uit. Het is leuk dat een merk op deze manier toch hun verjaardag weet te vieren. Zulke kleine flesjes zijn ideaal om een merk te leren kennen en zijn ook nog eens handig op te bergen. Wat ik dan weer jammer vind, is dat de kleur geen eigen naam heeft gekregen. Dat maakt het voor mij toch altijd een beetje compleet. Verder vind ik de vormgeving van deze nagellak best prima.Ondanks het kleine dopje van deze nagellak, ziet het kwastje er toch voldoende lang uit. De haartjes staan mooi dicht bij elkaar en hij is gemiddeld van dikte. Helaas vond ik de dosering van deze nagellak niet zo prettig. Soms nam hij iets te veel product in zich op en op andere nagels leek het dan weer wat weinig te zijn. Hij droogt ook niet super snel, waardoor je een grotere kans hebt op deukjes en blutsen.Hier zie je eigenlijk goed wat ik bedoel met de dosering. Op mijn wijsvinger zie je duidelijk dat mijn natuurlijke nagel nog doorheen de lak zichtbaar is en aan mijn ringvinger zie je dan weer een dikkere druppel nagellak hangen. Ik had ook het idee dat ik de nagellak wegveegde door er meermaals overheen te gaan, dus ik heb gewoon eventjes gewacht om het daarna met een tweede laag te proberen. De kleur vind ik eigenlijk wel mooi, maar nu ook weer niet baanbrekend bijzonder.
Na het aanbrengen van het tweede laag, is het resultaat al veel beter. Toch zie je nog goed enkele foutjes zitten, die al dan niet te wijten zijn aan mijn eigen lakkunsten. De kleur is nu een stuk donkerder maar ook neigt hij nu een beetje naar het blauwe. Dit kan ook aan de instelling van mijn camera liggen, want in het echt meen ik mij toch te herinneren dat hij wel degelijk paars van kleur was. Misschien is dit wel een voorbeeld van ‘schoenmaker blijf bij je leest’, want Dept is eigenlijk een modemerk. Toch vind ik het wel leuk om op deze manier kennis te maken met het merk. Ik zou alleen niet geneigd zijn om nagellak aan te schaffen indien ze deze toch zouden verkopen.Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al eens iets bij Dept gekocht? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten