donderdag 12 januari 2017

Shoplog Mol


Gisteren had ik een vrije dag en vandaar dat ik met Julie had afgesproken om samen naar Mol te gaan om gezellig samen te lunchen en te winkelen. Mol is geen enorm grote stad, dus ik heb niet perse super speciale dingen gekocht. Ondanks dat mijn goede voornemen was om wat producten op te maken, kon ik het niet laten om bij Rituals mijn slag te slaan. Ik wou bijna zeggen dat er bepaalde dingen waren die ik nodig had, maar eigenlijk was het eerder een gevalletje van 'ik wil dat nog heel graag'. Zo had ik bepaalde producten al een tijdje op mijn mentale wish list staan, maar was het er nog niet van gekomen om deze te kopen. 
Allereerst twee dingen die ik niet bij de Rituals gekocht heb, maar in de Kruidvat. Het parfum was ergens een impulsaankoop, maar langs de andere kant toch ook wel iets waar ik al een tijdje mee in mijn hoofd zat. Dit leg ik zometeen wel verder uit. Daarnaast heb ik nog een kleine deo gekocht, aangezien dit toch een stuk gemakkelijker is om mee naar het werk te nemen. Ik kan op zich wel een grote deo in mijn kastje zetten, maar zo'n kleintje komt altijd van pas. Zeker omdat ik over het algemeen vooral Lady Speed Sticks gebruik. 


De parfum die ik gekocht heb, is deze van 'The Master Perfumer' en het is een dupe van 'La Vie Est Belle' van Lancome. Op die geur ben ik al enkele jaren verliefd, maar de prijs weerhield me ervan hem te kopen, zeker aangezien ik toch bang was dat ik hem misschien snel beu ben. Deze dupe kostte me maar €7.99 en daarvoor wil ik dat risico wel nemen. 


Wat ik fijn vind aan Rituals is onder andere het feit dat je vaak bij aankoop vanaf een bepaald bedrag een cadeautje krijgt. Op dit moment zijn het vier kleine handcrèmes. Zoals jullie misschien wel weten heb ik hier een levensvoorraad van, toch ben ik er erg blij mee. Dit formaat is namelijk heel handig om mee te nemen in je tas. Dat de geuren erg lekker zijn, is natuurlijk mooi meegenomen.

Dit krijg je dus momenteel bij Rituals bij besteding vanaf 40 euro. 


De laatste weken heb ik weer moeite met genoeg te drinken. Vaak probeer ik dit 's avonds goed te maken door enkele tassen thee te drinken en daarom ontdek ik ook graag nieuwe smaken. Persoonlijk vind ik theezakjes een stuk gemakkelijker dan losse thee en bij de Rituals zag ik deze staan en die moest ik toch een proberen. Hij ruikt al zeer lekker! 


De Karma lijn was de limited edition van de zomer en god, wat ben ik verliefd op die geur. De body cream is voor mama aangezien zij enkele weken geleden besloot dat ik die voor haar ook wel mocht kopen. Ze had deze zomer er al aan geroken en ook toen vond ze hem geweldig, maar kopen hoefde niet hoor. Wanneer hij dan niet meer te koop is, verandert ze dan ineens van gedachten. Gelukkig kon ik hem nu dus nog wel kopen voor haar. Deze kostte rond de 12 euro. 

Zelf wou ik eigenlijk heel graag de shower foam, maar die was er helaas niet. Om mezelf toch wat te troosten, kocht ik dan maar de shower oil. Zolang het die lekkere geur maar heeft. ;) Ik overweeg nog om hier in Turnhout te gaan kijken of ze de shower foam hier toevallig niet hebben en anders koop ik misschien toch nog een tweede shower oil. 


Dan komen we aan de producten van de limited edition. Hier heb ik eigenlijk toch wel een tijdje over getwijfeld, maar nu ik hem vandaag weer geroken heb, kon ik het niet laten. Ik kocht ineens de scrub en de body cream. Ik twijfelde nog tussen deze body cream en die van vorig jaar, maar deze had een iets sterkere geur en daar doen we het nu eenmaal voor. De body cream kostte 17,50 en de scrub was 19,50 euro. (De olie scrubs van Rituals zijn trouwens geweldig!)


Ik kocht uiteraard ook de shower foam van de limited edition, want dat is een product dat ik eigenlijk zo goed als iedere keer dat ik onder de douche ga gebruik. Zodat ik zeker geen spijt ga hebben wanneer de eerste flacon leeg is, kocht ik al meteen een tweede. Een gewaarschuwde vrouw is er namelijk twee waard! 

Deze kostten 8,50 euro per stuk. 


Als laatste zie je hier nog een staaltje van een hand balm dat ik er ook nog bij gekregen heb. Deze heb ik aan Patricia gegeven. Ik heb momenteel namelijk echt wel genoeg handcrème. Daarnaast kocht ik dus ook nog de face exfoliator. Deze had ik wel nodig, want mijn tube staat al enkele maanden bij mijn vriend en geraakt maar niet terug tot bij mij thuis. Ik ben dan uiteraard zo'n geweldig liefje dat ik voor mezelf dan maar een nieuwe koop. 

Wat vinden jullie van deze limited edition van Rituals?

Liefs
Veronique 

1 opmerking:

  1. Wat een super fijne items heb je geshopt! Ik heb een tijd gewerkt bij rituals dus ik ben echt fan van de producten, super fijne producten heb je aangeschaft! De karma lijn blijft lekker he. <3
    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen