maandag 9 januari 2017

Opgemaakt januari 2017


De laatste maanden ben ik bitter weinig bezig geweest met make-up. Door de week mochten mijn leerlingen al gelukkig zijn wanneer ik de moeite had gedaan om mascara op te doen. Heel soms was het een speciale dag en droeg ik ook mijn typische eyeliner. Jullie kunnen je al wel voorstellen dat er op deze manier niet veel dingen opgegaan zijn. Hierdoor zijn de dingen die in dit artikel voorbij gaan komen, nogal standaard. Effectief de meest basic dingen die een mens kan opmaken, zelfs wanneer er nogal weinig aandacht aan uiterlijk wordt besteed. Ik moet wel toegeven dat het de laatste weken echt deugd deed wanneer ik nog eens een full face kon opdoen. Een van die basic dingen is shampoo. Ik gebruik redelijk wat verschillende merken, maar deze zul je al wel vaker gezien hebben. In Nederland heet het Garnier Loving Blends, hier bij ons gebruiken ze nog steeds de naam Garnier Ultra Doux, maar eigenlijk is het wel exact hetzelfde. Deze shampoo vind ik vooral geweldig vanwege zijn geur en na gebruik hiervan voelt mijn haar ook lekker zacht aan. Deze ga ik, net zoals de andere varianten van dit merk, zeker nog vaker gebruiken. 


Iets wat ik ook enorm veel gebruik is conditioner. Ik wissel tegenwoordig af tussen deze twee omdat Patricia die van L'Oréal in nogal grote hoeveelheden heeft aangekocht en nu eigenlijk niet meer gebruikt. Dus iemand moet zich opofferen. Niet dat ik het zo erg vind, want net zoals die van Loving Blends, doet die het ook prima voor mijn haar. Qua geur gaat mijn voorkeur uiteraard wel naar Loving Blends. 


Deze haarlak gebruiken wij al zo lang, dat ik denk dat ik hier niet veel uitleg meer bij moet geven. Qua geur en werking is dit toch de aangenaamste. Ik heb nog een aantal flessen van een ander merk dat ik nog moet testen dus ik hou jullie op de hoogte. 


Ook deodorant gebruik ik enorm veel. Best wel logisch als je weet dat ik heel de dag bezig ben met leerlingen, rondloop en af en toe toch iets minder ontspannen momenten heb tijdens het lesgeven. Zoals jullie weten, blijft de Lady Speed Stick mijn grote favoriet, maar ik heb enkele shirts waar het nogal moeilijk is om die deo aan te brengen. Op voorhand aanbrengen is geen strak plan aangezien ik dan mogelijk vlekken op die shirts krijg. Op zulke dagen kies ik dus gemakkelijker voor een spray. Ik heb die van Rituals op gemaakt (Sakura lijn), maar daarvan weet ik niet of ik die nog opnieuw zou kopen. In eerste instantie vond ik hem geweldig ruiken, maar na een tijdje was ik de geur toch een beetje beu. 
Rexona is een merk dat hier thuis door meerdere personen wordt gebruikt en aangezien dit vaak binnen mijn bereik staat, maak ik hier gretig mee gebruik van. 


Als laatste nog een kleine doucheschuim van Rituals die ik al zo lang heb, dat die of op is, of gewoon niet meer zo goed spuit. Alleszins, het is tijd om hem weg te gooien. Daarnaast heb ik ook nog een handcrème van The Body Shop opgemaakt. De geur vind ik eigenlijk wel goed, maar soms ook wel wat overweldigend. Aangezien het een limited edition was, kan ik hem niet opnieuw kopen, maar laat ons zeggen dat ik nog genoeg handcrème heb voor een paar jaar. 

Liefs
Veronique 

2 opmerkingen:

  1. Is het niet irritant om al die lege flessen te bewaren voor een artikel op je blog? De Rituals Sakura lijn vind ik heerlijk maar niet als deo, dan heb ik gewoon altijd Nivea.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha, ik heb ook voor 100 jaar handcrèmes! Lekkere items heb je weer opgemaakt, altijd leuk dit soort blogposts.

    BeantwoordenVerwijderen