zondag 15 januari 2017

Julie | Mijn Highlighter Stash

http://www.verodoesthis.be/2017/01/julie-mijn-highlighter-stash.html

Laat ik mijn artikel beginnen met jullie te melden dat Nick en ik onszelf getrakteerd hebben op een nieuw fototoestel. Ik ben zo blij dat ik eindelijk een nieuw toestel heb, maar ik moet er natuurlijk nog eventjes mee aan de slag om uit te zoeken hoe ik nu best mijn productfoto’s maak. Het is echt leuk om alle nieuwe mogelijkheden uit te proberen, maar ik hoor dus ook graag jullie mening! In dit artikel wil ik jullie mijn highlighter stash laten zien. Ik ben dol op highlighter en gebruik het dan ook iedere keer wanneer ik make-up draag. Vandaag laat ik jullie dan ook al mijn highlighterproducten zien. Benieuwd? Lees dan snel verder!Zoals jullie kunnen zien heb ik best veel highlighters! Er zitten palettes tussen maar ook losse producten, high end en budget merken, sticks of poeders… Het is echt een heel gevarieerde verzameling maar natuurlijk heb ik wel zo mijn favorieten. Vaak zijn het ook Limited Edition producten omdat ik daar niet aan kan weerstaan. Ik ga deze allemaal met jullie overlopen en vertel hierbij meer over mijn favorieten en of ze nog te koop zijn of niet. Beginnen doe ik met de drie palettes. Bovenaan links zie je het Make-Up Revolution Highlight Palette. Deze kocht ik in september in Tenerife en ik ben er echt ontzettend blij mee. Alle drie de highlighters vind ik prachtig en ik draag ze dan ook alle drie even graag. Deze is vast nog te koop en kan ik je ook echt aanraden. Het palette is ook helemaal niet duur, dus het is sowieso een interessante aankoop!

Er naast zie je het Freedom Pro Blush & Highlight Palette. Hierin zitten zes blushes, maar ook twee highlighters. De ene is een wat rozige kleur, de andere bevat rode tinten. Ik moet bekennen dat ik deze nog niet erg vaak gebruikt heb, maar ik vind ze wel heel mooi. Dit palette is geen Limited Edition, dus je kan het nog gewoon aanschaffen.

Als laatste zie je het Essence The Glow Must Go On Palette dat een samenwerking is met Serena van Beautylab. De oogschaduwkleuren heb ik nog niet gebruikt, maar de bronzer en highlighter al wel. Ik vind vooral de pigmentatie erg goed voor zo’n budgetmerk. Hij lijkt een beetje op de linkse kleur uit het MUR palette maar dat vind ik niet storend. Volgens mij was dit palette eerst Limited Edition, maar kan je het ondertussen gewoon in het vaste assortiment vinden.Deze groep bevat allemaal highlighters die ook nog bij een bronzer of blush verpakt zitten. Hier kan je goed zien dat Essence me vaak weet te trekken met hun Limited Editions. Bovenaan zie je de nieuwste uit The Little X-Mas Factory collectie. Het duo kreeg de naam Elf Yourself, maar ik denk niet dat deze nog te koop is. Het is een matte highlighter en ik vond deze een beetje tegenvallen. Ik zou hem eerder op mijn oogleden dan op mijn gezicht gebruiken.

Het Essence Sun Club Palette in Sunshine is nog wel te koop. Ik vind dit een fijn duo, al gebruik ik de bronzer vaker dan de highlighter. Hij had wat mij betreft nog wat meer glans mogen hebben. De combinatie past natuurlijk wel erg goed bij elkaar.

Links onderaan zie je het bronzing powder met highlighter uit de Essence #SecretParty collectie die de naam Glow Of My Life kreeg. Deze kocht ik eens in korting nadat deze Limited Edition al het gamma verlaten had. Hij is een beetje aan de gele kant, maar de bronzer gebruik ik wel regelmatig.

Rituals heeft ook mooie make-up in het assortiment zoals deze veelzijdig palette Pink. Je kan het als blush, highlighter of oogschaduw gebruiken en dat vind ik wel handig. Als eerste heb ik de middelste kleur geswatcht en nadien de gouden tint. Beiden vind ik erg mooi en ik gebruik ze dan ook regelmatig. Vaak ga ik met mijn kwast door het hele palette voor de blush en neem ik nadien nog wat van de glanzende kleur apart als highlighter.

Ten slotte zie je nog een product uit de Essence Hello Autumn Limited Edition. Deze zou wel eens mijn oudste product uit dit artikel kunnen zijn. Ik gebruikte eerst de donkere tinten als bronzer, maar nu ik pan geraakt heb, werk ik de rest op als highlighter. Ik vond hem in het begin erg mooi, maar laat hem nu wat vaker links liggen omdat hij van mij wat meer glans had mogen hebben.Wat ik ook al lang in mijn bezit heb, zijn de Essence Shimmer Pearls. Beiden komen uit een Limited Edition en zijn dus niet meer verkrijgbaar. Links zie je One Sweet Day uit de Cookies & Cream Collectie en ernaast zie je I-CY-U uit de Me & My Ice Cream Collectie. Ik vind deze er erg mooi uitzien en kon ze echt niet laten liggen. In de praktijk zijn ze echter niet zo handig omdat het lastig is om voldoende product op je kwast te krijgen. Toch vind ik ze er nog altijd erg leuk uitzien.

Recentelijk ontdekte ik de highlighter sticks. Ik ben nog steeds meer fan van poederproducten, maar begin de voordelen van zo’n stick wel in te zien. Als eerste zie je The One Blush Stick van Make-Up Revolution in de kleur Dream. Ik vind deze erg mooi, maar ik vind hem ook een beetje te breed. Zo kan je minder precies te werk gaan en daarom gebruik ik deze eigenlijk een beetje te weinig. Deze is volgens mij nog gewoon te koop.

Uiterst rechts zie je de Radiant Touch Stick in 101 van Kiko. De is super intens en ik heb hem al regelmatig gebruikt. Ik vind dit wel een handig formaat en je kan er vrij precies mee aan de slag. Blenden is wel nodig omdat je anders echt een heftig resultaat krijgt. Dit is zeker een aanrader om eens uit te proberen, aangezien je deze nog wel kan kopen.
De laatste reeks highlighters start ik met één van mijn topfavorieten: MAC Soft & Gentle. Het is misschien cliché omdat wel meer mensen deze prachtig vinden, maar hij is het zeker en vast waard. Het is denk ik mijn duurste highlighter maar ik zou hem meteen opnieuw kopen als hij ooit op zou raken. Deze gouden gloed is zo intens en zo mooi, de foto kan het zelfs niet helemaal juist overbrengen. Echt een aanrader!

Nog een van de oudste producten is deze van Catrice uit de Celtica Limited Edition met de naam Far And Beyond. In het begin had deze een mooi mozaïek patroon, maar hij is al zoveel gebruikt dat vooral de grijze kleur de bovenhand neemt. Ik heb deze vaak een graag gebruikt, maar laat hem nu toch meer links liggen omdat ik zoveel andere mooie producten heb. Het pigment is dan ook niet fantastisch te noemen. 

Vorig jaar kocht ik de highlighter I Love My Golden Pumps uit de Essence Merry Berry Limited Edition. Ik vind hem echt mooi, maar op foto komt hij niet tot zijn recht. Ook het mooie sterrenpatroon vond ik een extra reden om hem aan te schaffen. Helaas is deze niet meer te koop. 

Op de tweede rij onderaan start ik met de P2 All-Over Illuminator. Ik kocht deze eens in Oberhausen en vind hem nog altijd niet verkeerd. Het is een vrij lichte kleur en met het swatchen was het niet makkelijk deze op mijn arm over te brengen. In gebruik vind ik hem wel fijn, al gebruik ik hem niet super vaak. Ik denk dat deze nog gewoon te koop is.

Van I Heart Make-Up heb ik nog deze Goddess Of Love Triple Baked Highlighter. Ik vind hem er super mooi uitzien, maar je moet deze tint wel goed opbouwen. Volgens mij is deze nog te koop, al is de verkrijgbaarheid niet zo eenvoudig. Ik kon hem sowieso niet laten liggen omwille van zijn schattige hartvorm.

Als laatste heb ik nog een super koele highlighter, namelijk The Glass Slipper uit de Essence Cinderella Limited Edition. Hij is super intens en heeft een liefelijk rozenpatroontje. Dit zou wel eens mijn favoriete budget highlighter kunnen zijn omdat het pigment zo sterk is. Het is wel een heel koele kleur, dus daar moet je van houden. Helaas is deze niet meer te koop. 

Ziezo, dat waren alle highlighters die ik in mijn stash heb. Het mandje waar ze in zitten, samen met mijn blushes en bronzers, begint wel een beetje uit te puilen. Ik ben wel erg trots op mijn collectie, maar zou misschien nog graag een high end highlighter aan mijn stash toevoegen. 

Welke highlighter uit dit artikel is jouw favoriet? En welke high end highlighter zou jij me echt aanbevelen omdat hij zijn geld dubbel en dik waard is? Let me know!

Liefs,


Julie x

9 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat jullie een nieuwe camera hebben. Wat een veel heb je. Die van Kiko, Revolution vind ik het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er zelf ook erg blij mee! En dankje, die vind ik zelf ook erg mooi! :-)

   Verwijderen
 2. Wow, wat een collectie :D Ik denk dat ik er zelf maar een viertal heb! Die pearl highlighters zien er altijd zo prachtig uit he (mijn droom zijn de Météorites van Guerlain <3), jammer dat ze toch niet zo praktisch zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ja ik ben er echt dol op! :-) En ze zien er mooi uit maar zijn idd niet handig, dus ik denk dat dit met die van Guerlain ook wel zo zal zijn! :-)

   Verwijderen
 3. MAC is ook één van mijn favorieten! Die gebruik ik dagelijks. Je hebt een prachtige stash zeg, super veel en hele mooie zitten ertussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken ze allemaal hihi, er zitten echt hele mooie tussen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey, Vraagje:
  Doe jij ook aan verkopen van de highlighter?:)


  BeantwoordenVerwijderen