vrijdag 27 januari 2017

Julie | Friday Nails #121 – Pink Glitter

http://www.verodoesthis.be/2017/01/julie-friday-nails-121-pink-glitter.html

Deze week heb ik in de Friday Nails rubriek een nagellak van Hema voor jullie. Ik zal al maar meteen toegeven dat ik niet de grootste fan ben van Hema make-up. Het is niet hun grootste winstbasis, dus ik denk gewoon dat de kwaliteit daarom niet altijd top is. Toch kunnen er soms verrassingen tussen zitten die wel gewoon mooi zijn of fijn in gebruik. Daarom test ik deze week voor jullie nagellak nummer 826 uit, uit het Long Lasting Nailpolish gamma. Het is een roze kleur met shimmers. Ik weet overigens niet zeker dat deze nog te koop is. Benieuwd of ik na het lakken van mijn nagels positief of negatief ben over dit kleurtje? Lees dan zeker verder!De vormgeving van dit flesje is gewoon neutraal en simpel. Hier heb ik eigenlijk weinig op aan te merken. Het ding met nagellak van Hema is eigenlijk dat ik al vaker heb gehoord dat ze niet erg goed blijven zitten. Met andere make-up producten bij Hema vind ik het altijd ‘net niet’. Het ziet er niet slecht uit, maar ik verkies toch andere merken boven de producten die zij verkopen. Ik was wel benieuwd naar de dekking en finish van deze nagellak, dus ik wou hem zeker een eerlijke kans geven.Het kwastje zelf heeft vrij korte haren, maar ze staan wel mooi dicht bij elkaar en vertonen geen uitstekers. Op zich een vrij basic model van kwast, maar dat hoeft natuurlijk niet slecht te zijn. Ik vind het fijn dat hij voldoende product opneemt, zonder te dikke klodders nagellak op je nagel te smeren. Ook lakt hij behoorlijk netjes, dus op het gebied van kwastje heb ik eigenlijk niks aan te merken.De dekking van dit kleurtje heeft me echt positief verrast! De kleur roze vind ik zelf ook erg mooi, al moet je wel van dit Barbieroze houden. De glitters geven een speciaal effect zonder te kinderachtig over te komen. Zoals jullie kunnen zien, ben ik er in geslaagd om nagenoeg foutloos te lakken en bovendien zie je mijn natuurlijke nagel niet meer doorheen deze eerste laag heen. Ik was benieuwd of een tweede laag het effect zou versterken of dat het resultaat hetzelfde zou blijven.
Wauw, ik denk dat ik toch wel een beetje verliefd geworden ben op dit kleurtje. Met een tweede laag krijgt het resultaat een beetje een holografisch effect door de diepte en intense glans van deze kleur. Ik vind hem echt verrassend mooi en had nooit verwacht dat ik dit kleurtje zo mooi zou vinden. Echter denk ik wel dat ik deze snel beu zou worden op mijn nagels, maar dat mag de pret niet drukken. De houdbaarheid heb ik niet zelf kunnen testen, maar zoals ik al zei is deze bij Hema meestal niet super lang. De nagellakjes van Hema zijn echter vrij goedkoop, dus misschien moet ik ze dat maar vergeven?

Wat vinden jullie van deze kleur? En zijn jullie over het algemeen tevreden van de beauty producten van Hema? Ik ben zeer benieuwd naar jullie ervaringen!

Liefs,


Julie x

8 opmerkingen:

  1. Haha ik denk dat ik juist dezelfde nagellak heb :) maar ik vind ze wel heel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn te horen dat andere mensen wel erg tevreden zijn! Zo zie je maar hoe het kan schelen van persoon tot persoon! :-)

      Verwijderen